Община Бургас купи още над 400 таблета за детски градини

Община Бургас включи от тази учебна година още 15 детски градини в проекта за ранно компютърно обучение.

Обратно в новината

Коментари - Община Бургас купи още над 400 таблета за детски градини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина е ПОРЕДНАТА която ме кара да съжалявам, че съм гласувал за чичо кмет. ЖАЛКО е това, какво се прави за пари. Ако не друго, то в общината може да им се даде медал за изобретателнот как да се краде.

И кой умник каза, че таблет е предпоставка за добро компютърно обичение? Ще да е някоя компютърна калинка. Те стоят винаги зад тези свръх "рационални" решения. Аналитичното мислене е офчари...

По същия начин в Швейцария децата вече НЕ могат да пишат на ръка, защото са свикнали с Компютрите и таблетите още от малки! Компютърното обучение би трябвало да започне след като децата се научат да говорят и пищат на Български език! Преди 4-ти - 5-ти клас е ВРЕДНО Компютърното Обучение за детската психика и се развива РС Зависимост !

Боже,и децата взеха да следят и шпионират.Мръсни краварски подлоги и кръвопийци!

Вместо книжки - таблети ... Да могат още от малки да се зомбират с тъпите игри, да си намират "чичковци" в чатовете и да коментират скандала между Виповете в Биг Брадър Ето това е пътят към образована и интелигентна нация..

ChatGPT

Прекалено рано... 1-ви клас е ок ама в детската градина с таблети... По цял ден само зяпат в екрана

Община та е пуснала обществена поръчка за таблетите.Вярна на партията фирма я печели с цени доста над пазарните. Познайте кой се облажва за пореден път от схемата.

Хора, събудете се! Тази "придибивка" е последното нещо, от което се нуждаят децата в детските градини. И дяволът не би могъл да го измисли пои-добре!

абсолутна истина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Политиците трябва да се сменят редовно, като детските пелени. По същата причина" М.Твен

Вездесъщия кмет Николов - пилотната ракета на ББ и Герб във всички варианти на "законни" кражби на обществени ресурси! Да им е честито на малчуганите! А на управляващите - не забравяйте нито за миг, че каквото посеете днес, това ще жънете утре!

ИДИОТЩИНА! Децата имат нужда от движение и от групови игри, не от зомбиране всеки забил нос по отделно! Кой велик експерт по детска педагокика ви посъветва г-н Кмет

В Бургас нямаше ли два педагогически факултета?Те пък защо мълчат за тази идиотщина?

видиотяване още от невръстна възраст! сега на тях да гледат актуалните зомби игрички, а после децата ще разправят колко ги е страх от зомбита и духове