Увеличиха присъдата на шофьора, убил трима на пътя в Пловдив

Апелативният съд в Пловдив увеличи присъдата на Любомир Трайков, който миналата година уби трима души при катастрофа, от 4 на 6 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Увеличиха присъдата на шофьора, убил трима на пътя в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никаква присъда няма да лежи в затвора, само наужким. ще се води, че работи някъде и ще си е навънка. тука няма шанс за нещо справедливо

М.ного е малка присъдата , но все пак хубаво ще го продухат

тоя рано или късно ще бъде набит на кол публично

Искам да благодаря на съд , прокуратура , мутри и тн. че за пореден път потвърдиха че живота на обикновенният жител в Бустаня се отценява на 2 год! Тука възниква следният въпрос..едно момче убива приятелката си от ревност до канал близо до едно пловдивско село - присъда 19 год! С какво това убийство се различава от убийството на 3-ма невинни посред бял ден на прав участък на един булевард ? Разликата е проста..просто първият бандюга не е имал гръб докато вторият учевидно има. Извън здравият разум и логика е да убиеш 3-ма , да си признаеш вината , да ти бутнат 6 год и след 3 да си на свобода а онези трима да гният в гробищата , децата им да растът без баща...! Значи какво прави съдът..създава прецедент след прецедент при който ако си решиш да убиеш някой ще е по добре да го премажеш с кола отколкото да го засреляш, просто икономисваш едно 10 год по-малко стоене в панделата. Интересно и цинично е още защо книжката на тоя бандзга е отнета само за определен период от време а не е отнета пожизнено ? Какво следва , няколко години след като излезе от панделата това лице отново ще управлява МПС ? Супер сте банда прокурори и съдий! Евала! Надявам се недай си боже и на вашите деца да се случи нещо подобно и после пак да давате на виновника тая нищожна присъда! А на Боце Тиквуня и на Цеци Гуменката искам да им кажа че пилотите на пътя не се борят с глоби и свалени номера а се борят с ефективни присъди! Ама бустаня не е място където някой иска, може и има желание да те чуе. Хората протестират за убийствата на пътя а Боце вдига глобите т.е се вълнува от приходите на фалиралият Бустан. а бе жалка картинка

Няма срам това момче ,убило трима души и има наглостта да каже ,че по-бързо да свършвало и да продължи живота си нормално!Такъв и нормално ще спи ,ако убие още толкова народ..увеличете още три пъти по толкова присъдата му ..животът е безценен,когато си мислещ човек !

Що за човек трябва да си, за да сложиш числото на дявола като номер на автомобила? Естествено развитие на нещата - Audi A7, караш пиян със 99 km/h в града и си с номер на колата PB0666CX. Ей младежи - The number of the beast на Iron Мaiden си я слушайте песента, но не се шегувайте с трите шестици.

Нямал е пари за четири шестици. ;-) Номерата се купуват, но тоя е стиснат, прост или и двете...

Тоя феноменв купуването на избрани номера съм го гледал в Дубай , но разликата е че там номерата на струват няколко хиляди лева а струват стотици хиляди долари че и над милион и номерата се разиграват на Аукцион където се събират изумително богати хора за който 10-20-300 хиляди в зелено за една табелка не е проблем и там в Дубай това е пример за статус , статус който наште дървеняци още 1000 години да живеят само ще могат да го сънуват. Просто ние тука в Бустаня сме лош пример за Copy / Paste ! Такава пародия с тия номера в Бустаня предизвиква само смях и съжаление

Това увеличение се получава благодарение на алчните адвокати, но гледайте сега как касационния бандитски съд ще го намали отново / там става въпрос за много пари/.

И това му е малко на кучия син!

не може да караш пил, със 100 км по толкова централен булевард, като руски, и това да не е умишлено убийство. просто няма как.

Ега ти и "съда"????3-ма УБИЛ, "4-ри сирачета останали и хубосника на мама и тате 6 години--това е пародия на присъда!!!Тези съдии заслужават да им се случи точно това,тогава да видим каква песен ще запеят оядените мръсници!!!

За неумишлено убийство си е доста сериозно наказанието. Виж, когато осъдят човек за умишлено убийство на 2-3 години, тогава вече си е пародия.

Това убийство е умишлено, защото е бил пиян, управлявал е над разрешената скорост и е убил трима души. Къде видя неумишленост? В това, че се е напил като говедо, в това, че е карал със 100 км/ч или в това, че е убил трима? Така обаче помиярите в прокуратурата извъртат нещата, за да е по-малка присъдата. Нека и на тях се случват такива неща.