Американски С-130J на учение край Пловдив

Съвместната българо-американска подготовка „Тракийско лято – 2017“ се провежда от 22 до 25 юни 2017 г. в района на Пловдив, съобщи Министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Американски С-130J на учение край Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Летят над населени места и вдигат ужасен тътен.

Главният прокурор събуди ли се от зимен сън или не му пука?

по принцип си е заспала Цацата,но можеш ли да разясниш причината за да се събуди, свързана с тази новина ? Ако тия с парашутите бяха зелени човечета, като в Крим, тогава всичко щеше да е ОК за тебе така ли да разбираме ?

Хей, вие рубльовци! Знаете ли кой, най-вероломно окупира Суверенна България на 9.септ.1944г. Веднага, след което за 2 месеца бяха избити около 30000 българи- интелектуалния, научния, финансовия, военния елит на България. Този вероломен окупатор и масов убиец на българи е Русия- Съветска Русия-СССР. През октомври 1944г. съветските комисари изпращат славната българска армия да се бие със оттеглящите се разбити немски военни части. От това ненужно участие на България срещу доскорошния си благодетел Германия загиват 45000 български войници. Значи за половин година варварските съветски палчища са причинили смъртта на 75000 българи. И като добавка плащаме репарации на Русия- Съветска Русия-СССР до 1979г. Руснаците задигат българските архиви 2 пъти: през 1944г. и през 1989г.ноември. Руснаците 3 пъти опразват златния запас на България: през 1945г., през 1959г и през 1973г. = около 28-тона злато. Нашата руда под формата на меден концентрат, концентрат от мед-злато-сребро-редки метали, концентрат от уранова руда се изнасят за "братушките" от 1944г. та чак до 1981г. на цената на железен скрап. В дълбините на Черно море има нефт и газ колкото запасите на Кувейт. Те-"братушките" наложиха забрана на България да разработва находищата си. О вие радвайте се, че живеете в Западна България-ЕО, а не в Източна България, която е преименувана от руснаците от Балхарска на Татарстанска република. А знаете ли колко тамошни българи-преименувани на татари жадуват да живеят свободно от Руския гнет и сега. Там живеят 7,8 милиона с български корен. Затова днешна България е трън в очите на имперска Русия.

Егати ненормалника!

Няма такава държава! Няма държава членка на НАТО в периода на най активния туристически сезон да провежда голями военни учения. Колко са глупави Гърция,Турция,Италия Франция и т.н.ББ ще им покаже как се привличат повече туристи !!!!!!!

Внимавайте да не видят някой руски модел самолети,че хамериканските пилоти имат традиция да се насират при такива срещи.

нали..толкова добре се ''насраха'' американските пилоти последния път като видяха "руския модел самолет" в Сирия, че направо СУ-то му се подпали опашката и се сгромоляса на земята както Фобос-Грунт в окена :) Дтеба в тиквеника.

Голямо учение С един самолет и 100 гащника

И какво ще се отработва с това учение?Парашутисти като торби,с щкембета.....Мърлява работа!

Покажи ми ги тия парашутисти с шкембетата! Само един-единствен ми покажи!