Обвиниха 3-ма за побой на протестиращи срещу ”Нощните вълци”

Прокуратурата в Бургас повдигна обвинения на 3-ма мъже, причинили телесни повреди на двама души при гостуването на руските рокери “Нощните вълци“ миналото лято.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха 3-ма за побой на протестиращи срещу ”Нощните вълци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как,ще стигнат Берлин,след като ги пускат само в Унгария?Крилца ли,ще им присадят,а?

Все едно сме 1952 година. Бой и затвор за протестиращите срещу руското робство.

Само не разбрах протестиращите за какво са протестирали, каква им е била надницата и колко дълго е трябвало да кибичат на протеста.

самите рубладжии пристигат, марш от бг и да им се конфискуват американските и японски мотори, само руски може, мръсни копелета

Меките китки = простестърите, пак ще ядете бой тези дни... ако разбира се някой предложи достатъчно голям надник да изпълзите от дупките си. :))))))))

Чудя се кога на някой комуноиден празник ще излязат едни млади хора с тоягите да подпукат тия пенсии които точно от тях искат да им увеличат парите

А ти колко копейки ще вземеш? Помио проджна блядска, марш в сибир!

Време е този път измекярите на лилипута Джуджи да ядат здрави шамари по "победоносния" им поход до Берлин. Като знам какви русоблизци сме, се надявам повече на румънци, чехи и поляци най - вече да им кажат, че са неканени натрапници.

палячовците на лилипутин пак ще надъхват местните нискочели хуманоиди

Вън разни задокеански фашистски подлоги от България!

Този път по - сериозен бой на украинските измекяри...

А протестиращите/които бяха украинци-небългарски граждани/ имаха ли разрешение да протестират? Или за тях всичко е позволено навсякъде по света? Стига сллугинажи!

Няма спасение от руския октопод!

ДОБРЕ СА ГИ БИЛИ!