Известен бандит обра попа на Бояна

Обирджия се оказва уловим за камерите, но не и за властите. Екип на Нова телевизия тръгна по сигнал на зрители за това как действа крадецът.

Обратно в новината

Коментари - Известен бандит обра попа на Бояна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Докато не почнат да се избиват адвокати и съдии така ще бъде в Бълхария

Ха-ха, че нали тогава мицифайките и цялата юристка пасмина ще останат без пари, защото няма да има рушвети, а умрял рушвет не дава.

Уважаеми дами и господа журналисти. Започнете най-накрая да правите разлика между грабеж /обир/ и кражба. Законът прави разлика и тя е съществена. Двете думи НЕ са синоними, но ви еот години упорито ги употребявате като такива.

А, да! Гледах го това сутринта по Нова ТВ! Уникална държава, както казват в Господари на Ефира. Значи съдиите попитали обвиняемия моля ви се, може ли да започнат с делото? Ама не, не, вие само представяте ли си: Вас ви съдят, защото сте извършили престъпление, и ви молят да започнете? Ами какво ще стане, ако кажете: "Не! Не разрешавам да започвате!"? Уникална държава! Без коментари! Само ще завърша с това, че водещият Виктор Николаев обяви, че адресът на престъпника е известен, имат го, и попита министъра на вътрешните работи ще направи ли нещо за залавяне на престъпника, или да вземат да му обявят адреса по телевизията, така че всички потърпевши жертви (над 40) да го научат? Няма друго обяснение, освен закоравелият бандит да се ползва с протекции от най-висше място!

Бог дал, Бог взел!

сбъркани закони, или нарочно сбъркани закони, ... защото в "народното събрание" са подобни бандити и оставят вратички ... убити на автобусни спирки, прегазени на пешедни пътеки, десетки пъти повтарящи се нарушения, разнос на наркотици по улиците, забогатели от наркотици! в българия - и правителство и "народно събрание" нехаят! какво е това! според мен сделка! да !!!

Не се косете полицията ги знае и играе с тях . При мен ми разбиха къщата и от първия етаж отктаднаха два лаптопа , сваляха следи описваха идеални отпечатъци и накрая ми няма ги в системата . Как да ги няма нали при смяна на паспортите всички си оставяме отпечатъците малоумие . ОК предупредих следователя като ми ги каза тези глупости че имам вариант чрез развързвачите и заложните къщи да ги намеря и ще ги пусна за издирване . След два дни ми звъни същия и ми обяснява как съвестен гражданин ги намерил до кофите за буклук и ги предал в полицията ( 3-то РПУ) . Дори не са му взели и проверили отпечатъците . И сега дори крият името му . Това какво ви говори ? Тотална полицеиска мафия . А и бях предупреден пак от тях да не се занимавам защото всичко щяло да се обърне срещу мен . Нали съм получил лаптопите ,а за счупената врата и другите дреболии голяма работа .

Иване, не е вярно, не си прав! За отпечатъците имам предвид. Няма ги в системата, защото първо, това не са пълни отпечатъци а само част от тях, и второ, не всички българи са длъжни да си вадят паспорти, за това замислял ли си се? Аз например си извадих само лична карта и това ми е достатъчно. При което отпечатъци не взимат. Само ме снимаха. Изрично питах, защото току що ги бяха въвели, викам отпечатъци не взимате ли? А те казаха, че само за паспорти взимат. Така че това ти го казвам да знаеш, че няма начин всеки български гражданин да го има в базата данни. Според мен законите просто са измислени от идиоти (то виж за кого гласуваме само!), но пък винаги се намират тарикати и хитреци, които се възползват именно от това и естествено е че няма да ги хванат. Още повече, че сигурно има такива, които работят съвместно с полицията. Или ако трябва да перифразирам популярната песничка на Веско Маринов: "Родната милиция ни гази". Бандити в униформи, това е полицията. Може би да има изключения, но те са точно това - изключения.

Мен ми обраха жилището, един час събитаха улики и отпечатъци, една година нищо не откриха. Чак при поредния обир ги хванаха СОБСТВЕНИЦИТЕ на жилището. И пак полицията не разпозна в тях моите крадци. И ме извикаха да кажа дали сред иззетите вещи има мои, щото приличали на описаните от мен. Каквото беше останало де.

Може ли да го знаят всички и никой нищо не прави. Няма ли кой да му направи, едно респектиране.

Да, ама после "респектиращият" ще бъде вкаран на мига в затвора за самоуправни действия и т.н. срещу един невинен по закон гражданин...! Та и обезщетение ще плаща, защото търсещите справедливост не могат да лъжат в съда, за разлика от крадците и никога няма да се "отърват", ако са направили формално незаконосъобразно действие! Цялата работа е, че полицията, при положение, че има такива ясни сигнали, следва да прикачи към него денонощно наблюдаващи го, ако трябва и за два месеца. Така задължително ще го хванат на местопрестъплението. Трябва обаче желание, ресурс и компетентност...

Автомобилите, с които се извършват грабежи и кражби подлежат на конфискация. На този му се вижда номера. Ако не искат да го конфискуват, не могат ли да го бракуват.

"...има данни..."

родните полицаи са толкова демотивирани, че и патрулката да им гепят нема да им направи впечатление.. и всичко благодарение на умното ръководеното министерство с бюджет 4млрд.лв.

Ами да затворят свещеника!!!Така няма да го обират...много.

Пешо Москов, ти ли си бе?