Дават рекордни 600 000 лв. за люлки и пързалки в Пловдив

Детски площадки, проектирани според нормите на безопасност, ще бъдат изградени тази година в Пловдив на места, предложени от районните кметове.

Обратно в новината

Коментари - Дават рекордни 600 000 лв. за люлки и пързалки в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

, ако някой се сети и по една тоалетна да сложи до тези площадки, ще е добре.Опикаха и осраха парковете около зоните за отдих... А иначе за 600 хилки тотката може цех за катерушки да отркие в Пловдив, ама трябва да има и за дружките му.

А деца ще правят ли?

Аман от платени коментари в тоя дир

Три пързалки и две люлки, по днешните цени. Но важното е че парите ще бъдат усвоени.

Това сега е отново модата в Пловдив, тротоар до бордюр не остана здрав, мизерия, прах, пясък и ръжда...но гордо се надига катерушка от нов европейски вид с цената на нов голям мерцедес...

кражба като за последно.честито пловдивчани

ПОРЕДНАТА КРАЖБА НА ТОТЕВ - ПЛОВДИВСКИЯ БОКО

Нека да има забавления за децата! Поне те са ни надеждата, че тази държава и този народ ще го бъде.

надежда всяка тука оставете...

И каква е идеята, до детска градина Чайка , в която е пълно с катерушки и други детски неща - да се прави и детска площадка? Не е ли комично...?

КРАДЕЦА ТОТЕВ В ЗАТВОРА .НААКА СЕ ОТ КРАДЕНЕ

Лаладжия.

Голямо крадене ей! В нашия квартал правиха една малка площадка цяла година и сега я пуснаха предизборно.. Чувала съм, че цените на фитнесуредите по тези площадки били баснословни.

И в нашия квартал пуснаха една площадка на 24ти февруари 2017.Предизборно.

хубаво е да се правят, на и след това да се следи за ОПАЗВАНЕТО им, както и за ПОДДРЪЖКАТА. Защо не прегледате тези в Коматево , а и игрището в парка е с разбита мрежа, има и изкъртени пейки. Уж има камери, но май са само да плашат гаргите. И да не говорим за хигиената на училищният двор, в който ще има и избори след след ден.

Дано да отидат целево, а не за крадене, комисионни, нагласени обществени поръчки, корупционни практики и т.н.

Ако наемат 2-ма заварчици за по 2000 на месец, 3-ма монтажисти за по 1000 и 1 проектант за 3000 - стават 10 000 за заплати, за материали да кажем още 10 000 на месец. За машини и и нструменти еднократно 100000. При заделени 600 000 лв такава група може да изработва и монтира люлки над 2 години...

Проверете цените на материалите, както и цените за сертифициране на съоръженията. За Ваша информация, за качествена настилка, само стойността на материалите надхвърля 50 лв/м2

Това да не е да заваряваш на дедо ти Кольо стълбите са курника бе.Тук става въпрос за детски, уреди.Ти знаеш ли какво е да сертифицираш детска пързалка тип "слонче" например?