Дом за стари хора в Бояна работил без регистрация

Агенцията за социално подпомагане (АСП) санкционира нелегален частен дом за стари хора в Бояна.

Обратно в новината

Коментари - Дом за стари хора в Бояна работил без регистрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хъ, хъ, хъ, и от колко години работи незабелязан от никого тоз нелегален дом за стари хора?

И защо по дяволите трябва да бъде регистриран някъде си?! Това не е хоспис. Това е свободно договаряне между 2 страни. Когато наемаш жена за гледане на възрастен човек да не би да я регистрираш някъде. Ако не си доволен - вдигаш си шапката и точка. Виж ако държавата те субсидира това е друго нещо, но засега държавата субсидира кражбите на пари от банки и обществени поръчки.

Да де, но на теория тази жена за гледане трябва също да я регистрираш и да плащаш данъци за нея, също и за детегледачка и за чистачка или за работници, които ти работят по къщата. Щом парите сменят собственика си, имате делови отношения или както там се казва.

как е името на дома, по дяволите?!

До lina-махаленската клюкарка и с какво ще ти помогне това ако узнаеш името на дома?

Колега, за твоята скромност подходящи са новините: "някъде (не съм клюкарка, не ме интересува точно къде) някога (не съм клюкарка, не ме интересува точно кога) май се случи нещо (не съм клюкарка, не ме интересува точно какво)!

Ами хората няма да пращат там родителите си! Егати и тъпия въпрос!

Страхотно си падам по новини без имена. Драги, ми, и кой е този дом. Да не е този, дето е дедо, да ходя да си го прибирам?

Голям бизнес се оформя - има много самотни стари хора. Докато са живи ще им прибират пенсииките, а след това, защо не, и имуществото.

той работи нелегално?