Протестиращи блокираха Околовръстното на София

Протестиращи жители на Горубляне блокираха движението на кръстовището на Околовръстното шосе и Самоковско шосе тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи блокираха Околовръстното на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващите са от Бенковски и Орландовци. Това са кварталите с най-лоша транспортна инфраструктура и обществен транспорт в цяла София. Очаквам скорошни бунтове от всички забравени от десетилетия от управата на София райони.

Леле колко си прав,всеки ден минавам оттам и е ад,дупки,локви,нещо страшно е.

Само с борба се извоюват всички хубави неща!! Дерзайте!!

Другари-товарищи...

Горублянци бая имоти реституираха и станаха богати.Аз живея на уличка в края на гр. Банкя и за канализация събрахме по 3-5 хил.лв от имот и сега имаме такава, щото ако чакаш общината се ще си в ямата.

Горубляне - те се нагушиха много след 1989-та година. Първо започнаха с автокражбите и на практика в Младост не останаха коли паркирани на улицата - всички бяха разкостени от горублянската автомафия. После дойде така наречената реституция нивите на селяните от Горубляне изввднъж станаха златни, въпреки че не знам как е възможно да се прави реституция на ниви, които след години са станали жилищни комплекси. Отделно и фалшивите реституционни претенции и на практика там повечето са милионери, а вие ми говорите за баровкси квартали, които също са без канализация.

Драгалевци, Бояна и Симеоново - щот там са баровците. А другите - кучета са ги яли. Всички сме ужа равни, ама някои са много по-равни от нас.

Баровците, както ти ги наричаш в тези квартали също нямат канализация. Когато хора от Драгалевци протестираха заради същия проблем, ти къде беше да говориш за тях. При тези "баровци" живеят местни хора, на които дедите са им от този квартал, или както е било едно време село. А сега всеки иска да е в София и не може да поеме ла...та на всички.

А дано, ама надали!