Съдят бившия областен управител на София за Царските конюшни

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия областен управител на София Веселин Пенев за сделката с Царските конюшни и още две престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Съдят бившия областен управител на София за Царските конюшни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оценителката Ю.Димитрова къде работи ? От коя фирма за да я избягваме щом прави "приятелски" оценки. Пишете повече за такива оценители да се пазиме.

Ама , аз продължавам да се чудя , как в добрите ,даже прекрастите години на кмета Софиянски ,когато всичко по -едро се разграбваше ,пардон приватезираше , са го пропуснали този апетитен имот.Ама какви хубави времена бяха .В СОС цареше братско разбирателство на интереси , няма партии , няма разногласия ,има само интереси , направо красота и в тази политико -икономическа - мафиотска идилия да вземат да забравят този имот ,ама , че недоглеждане

На този на челото му пише " Корупция".

Божеее,Божеее амън от крадци Боже!Няма толкова затвори за тая крадлива паплач Българска!За това са на свобода и дано да са проклети за вечни времена!

А дано поне този да го вкарат в кауша, ама на дали.

Спомням си първата реакция на управниците, когато се повдигна за конюшните. Кой от тях не се кълна в честността си, кой не прокълна комунистите. Слава богу, разбра се, че има далавера, дано поне тоя лунгур си плати за гяволиите!

Интересно, ще бъдат ли разтрогнати незаконните сделки с имотите?