Бунт в ”Дружба” 2 заради затворен пешеходен път

В сряда от 18.00 часа ще се проведе четвърти пореден протест на жители на столичния кв. "Дружба" 2 с искане да имат пешеходен достъп с "Дружба" 1.

Обратно в новината

Коментари - Бунт в ”Дружба” 2 заради затворен пешеходен път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си изберете друг кмет, или този дебелия го махнете предсрочно. Нищо не прави, но е от ГЕРБ. Дъщеря ми живее в Дружба 2 и съм свидетел на съсипването на квартала.

накрая трябва да има само граждански обединения и те да командват тази скапана държава. Няма нужда нито от министри, нито от депутати. Тяхното КПД е изключително нищожно.

И ако гр. обединение "Дружба 1" има спор с гр. обединение "Дружба 2" - какво? Юмручен бой на всички членове между 18 и 45г. в неделя от 16ч. отляво на "Кауфланд"?

По какво гражданското обединение ще се различава от Партия? Ще имаме 1 милион депутати?

Какво ми недоволствате?Вие още малко ще вземете да искате да свърша нещо?!?Аз си имам други проблеми,не ми е до вас сега.Знам,знам.Сега някой ще каже,че нищо не съм свършил вече втори мандат;че на заседание на СОС никога не вземам участие и т.н.Да,така е.Ма кво от тва?!?Аз да не съм тука работа да върша?!?

Е ,така .В замяна на Вас ние пък случихме на кмет ,здрав политически номад и верен член на ГЕРБ.Става дума за госпожа Антоанета АпостолавТя също почти изкара два мандата и може да се каже , че беше много активна.Беше хвърлила поглед на едно парцелче в ж.к.Яворов ,където трябваше да изникнат два китни билдингчета , от типа мултифункционални,скъпа ресторантска част, делова/разбирай офиси/ и жилищна част с луксозни апартаменти, като в едият от тях и беше обещан апартамент на цяла плоча, а може и мезотет.Но за съжаление не разчете силите си и се сблъска с изключително компетентни местни живеещи.Заклинанията от типа мръсни ,дърти комунисти кога ще измренте нещо не свършиха работа.Просто се оказа ,че комплекса е регистриран в ЮНЕСКО ,като паметник на градоустройствено решение.Но ако мислите ,че тя се отказа от инвестиционните си намерения , просто се заблуждавате,където видеше зелена площ веднага спешно намираше "инвеститор" ,ама за зла нейна участ все срещаше неформални граждански обединения.То бяха протести , палене на автомобили,изобщо купон.Най-накрая ,въпреки , че според слухове беше братовчетка на г-жа Фадъкова , я освободиха от длъжност и даже ,май беше следствена .но както казва народа "А дано , ама надали"

ееее изчакайте малко ще си имате правителство до дни то ще национализира всичко и от всеки

Малко Тодор Живков не е зле, пък и Белене не е само за централа , лагера може да се възстанови! Доста материал се превъзпитаваше, частният интерес не беше меродавен, за благото на хората се строеха паркове и детски градини , не молове, бизнес паркове и неясни офис сгради!!!

Дружба както Младост е преозеленен? Има прекалено много пешеходни зони, прекалено много трева и дървета! Всяко едно място по голямо от 5х5м трябва да бъде застроено!

На село пътеки колкото искаш. И зелени зони. Марш от тука, чобани.

Кат искаш само бетон и асфалт - ходи да живееш в някоя индустриална зона

Нацвъкаха складове и производствени бази.. района заприлича на Сточна гара, вместо да се оформи един хубав парк между Дружба 1 и 2..

Само им гледам сейра и ги чакам, кога ще поискат и езеро, защото някои от тях по селата са имали в близост и водни площи.

Брой подкрепящи протеста - плюсче отгоре ще се брои - ПОДКРЕПЯМ

Това наистина е голяма свинщина, цял един комплекс не може да стигне до Кауфланд! Няма и никакви спирки на градския транспорт, от които да е удобно да се стига до магазина, който е най-големият в района.

Това е сериозен проблем. Общината не се е погрижила да осигури транспорт до частния магазин. Проблем. Предлагам да протестираме щото не са прекарали метро и 2 автобуса за да обслужат нуждите на частния магазин.

Пичове, като не сте запознати с проблема що коментирате?

Най-лесно е да се направи един погром над къщата на въпросния господин.Но нали сме правова държава - първо ще протестираме. Иначе пътя, който затвори, го има от повече от 30 години. И тия измислени реституции в кварталите на всички са ни ясни, че са една ИЗМАМА... Справка Панчарево...

На когото не му изнася да си заминава на село, откъдето е дошъл

Точно така,Чоко,мнооого си прав!Градинки,пътеки,саниране и още какво ли не.....Вече прекалиха тези ГРАЖДАНИ.

А според мен, господина с къщичката до Кауфлад, да ходи на м.... си, откъде е дошъл.

Ние от Дружба-1 пък бая си удължаваме пътя до смисления 204 (а сега и 304).

Що не протестираха при мен, спомнете си само как заграбих площад Ручей и парцела за ЕКО до техникума по текстил. Пращах багерите и точка. За Милениума и Библиотеката на Гурко да не говорим.

За Усмихнатото лице на Корупцията ли говорим? Дето подари Халите на едни евреи? За да не строят в градинката на Руската Църква, която си е Градинка

събуждат се хората. не се търпи тази политическа и нагла тирания. Браво БЪЛГАРИ