Работници запълват пукнатините по Цариградско шосе

По-малко от три години след основния ремонт на "Цариградско шосе", десетки пукнатини се появиха по асфалта, което доведе до спешното им кърпене.

Обратно в новината

Коментари - Работници запълват пукнатините по Цариградско шосе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият вариант е,когато през лятото отново затапи с поредния ремонтец"Цариградско",протестно да й затапим Софийска община,та да й се наложи да ползва Метрото,с което толкова се хвали.

Грабим Ежедневно Република България Моля гласувате!

3 Години ли минаха от юни 2015 :) ?! Да оставим това но тия момчета нямат инструменти на тухли и керемиди в казани варят, да им вземат нещо по-модерно срамно е да взимат милиони и да не купят един инструменти на момчетата. После търсим качество.

Три години са по герберастското летоброене :)

Казва че не е експерт,a като беше ремонта постоянно имаше новини ,как кмета проверява ремонта. Какъв го търси тогава на цариградско а не остави истинските експерти да си свършат работата ?!

дупките по мини магистрала Люлин - трябва да се сложат на билбордове за предизборна реклама на ГРОБ

Извинявам се но ОТ юни 2015 до разпадането на ШОСЕТО не са ТРИ/3/години. Кмете това ти е последен МАНДАТ

"Тя подчерта, че солите, с които многократно с обработват пътищата разяждат и също създават проблеми на асфалта." Ами защо продължава това осоляване на града? Никъде го няма това.

ОБРАЗЪТ НА ТАЗИ Г-ЖА Е ЕЖЕДНЕВНО НА ЦЕНТРАЛЕН ТТВ ЕКРАН И ОБЯСНЯВА С ДУМИ КОЛКО МНОГО Е СВЪРШЕНО ..!!! РЕАЛНО ТОВА Е ГАФ СЛЕД ГАФ - НИЩО КАЧЕСТВЕНО , НО МИЛИОНИТЕ СА ПО ДЖОБОВЕТЕ

Не са по джобовете.Изхарчени са вече и хората вече ИЗНЕМОГВАТ.Чакат следващият обект.

Някой може ли да ми каже нещо ремонтирано през последните години да не се е скапало в първите месеци? На 3 години път и вече с пукнатини? Ми преди ремонта булеварда не беше пипан 40 години. Страх ме е да си помисля след 10 какво ще е.

оставка кога крадло

Предлагам г-н Борисов да върне една лентичка,защото ще му е необходима за после-след ремонта на същото място.

Бойко Борисов, Данчето Фъндъкова и Лазар Лазаров в затвора НЕЗАБАВНО!!!

И един личен въпрос към др.Фандъкова,Зам.Председател на ПП ГЕРБ,как би се чуствала тя,като гражданин,ако 4-та поредна година,се затваря всяко лято,основния булевард,по който се придвижва за работа сутрин,и по който се прибира вечер??????????

Не съм съгласен с някои,по принцип верни мнения,че"всичко в България",се прави така.Звучи размито и неконкретно.В България,все още има хора,които работят добре,качествено и съвестно.Но те са извън обективите и политическите поръчки,ОП-та,търгове и пр. В случая"Цариградско",конкретно виновни са Софийска Община и лично Йорданка Фандъкова.Те са избрали изпълнителя.Вместо да налагат контрол по време на строежа,те просто са усвоили едни луди пари,за да не упражняват контрол.През лятото,кошмарът"Ремонтиращо се Цариградско",ще се състои за 4-та поредна година./2 г.поетапен ремонт,1г.строиха"Пасарелката Плевнелиев/.Тези хора се гаврят с нас.Те имат конкретни имена и длъжности.Те вземат парите си от нас.Съвсем не по-различно е положението с дейността на АПИ из България.Там,отговорността е на Лиляна Павлова.Цялостната отговорност за корупционното ремонтиране,изграждане и строеж,е лично на ББ в оставка.

Ами Лилянчето Павловата защо не запълва тя? Естествено, че работници го правят. Голяма новина. Ами Лилянчето да даде отговор, защо след три години се прави ремонт и колко е гаранцията на предния ремонт даден от фирмата изпълнител?

Така се ремонтира я. Циганина с кофата налива НЕКАКВА МАЗНИНА. Да се молим на Господ да успее

Токова пукнатини по Цариградско не е имало през първите 30 години от изграждането му, взети заедно, колкото през първата година след ремонта от герб.

Работници с канчета разливаха горещата смес, като преди това я разтапяха на импровизирано огнище от тухли и капак от боклукчийска кофа. А ОТ УТРЕ ПО БУЛЕВАРДА ЩЕ Е РАЗРЕШЕНО ПРЕМИНАВАНЕТО САМО НА ВЕЛОСИПЕДИ И ДЕТСКИ КОЛИЧКИ ДО 50 КГ. ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ НАСТИЛКАТА! БРАВО КМЕТЕ!

по трагично, безпомощно и смешно положение не може да има., освен в България, за жалост

Това, което правят тези "майстори" се казва харчи пари. Не се вижда продухване на пукнатините преди да се залеят с битум. Притеснява ме загряването на битума върху асфалтовата настилка - дали се загрява под 120оС?

Интересно Вие какво предлагате като разбирач? Или просто имате малко време за убиване и удряте една критика, хей така?!

Харчат се неговите(нашите)пари!Губи се неговото(нашето) време и се хабят нерви! Затова има право да говори и го прави!!!

Снощи полицията и/или КАТ бяха затворили моста на Цариградско по най-малоумния начин. На 5м от работниците и на цели! 10 м от отбивката за кръговото сложили 3 патрулки. Едната с включен буркан, другите пазят акумулаторите и без светлини. Плачеха си някой да ги помете, на така добре осветеното и сигнализирано от КАТ място на ремонт. А за настилката на Цариградско... НАСА дочух, че са направили запитване за нощни тестове на нови марсоходи по Цариградско.

То да беше само Цариградско с мед да ги намажеш!

Eдва ли е толкова важно, кой ще плати ремонта! По важно е да се открие причината! Дали е от некачествени материали вложени в настилката, или от нестабилна основа!

причините са ясни - поръчката се печели от тоя с най-ниската цена, след даване на съответния процент на когото трябва, което по дефиниция прави невъзможно ползването на качествени материали спазване на стандарти... технологията е на 70-80 години, нищо ново... отиваш в Цюрих, които са в планината и имат студове като нашите и гледах, няма кьорава дупка... като правят ремонт, режат асфалта, дигат го, после полагат изолация и го връщат, кръпката не си личи освен ако не се загледаш от много близо... няма дупки от сняг и кръпки... ми тука що не може, имаме друго разбиране за асфалт ли?

Или някой много е крал

Ей, голям ремонт правят значи! Сега фирмата изпълнител да не вземе да фалира покрай този мащабен ремонт?! Би следвало да ги глобят солидно (примерно 20% от цената на поръчката) и да ги накарат да направят основен ремонт, но както трябва, за собствена сметка! Само крадат, няма оправия тази държава!

Дано поне метрото не е правено така че ще си е.... мамата тогава

Смятай такъв лайнян ремонт колко струва и колко ще изкара. Всичко в България се прави набързо, некачествено, със скапани и евтини материали. После се имитират ремонти и така докато изтече гаранционния срок.