Deep Purple представят 4 нови парчета в София

4 нови парчета от “Дийп Пърпъл” на прощалния концерт в София на 14 май

Обратно в новината

Коментари - Deep Purple представят 4 нови парчета в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях на концерта им в Зимния дворец преди двайсетина години. Велико и незабравимо преживяване. Сега не бих отишъл защото вече го няма освен Ричи Блекморе и Бог да го прости Джон Лорд

Въпреки, че ми се иска да отида вероятно няма да го направя. Тази отвратителна зала не е за концерти. Когато Iron Maiden бяха там беше ужасно. Не заради групата. Те са перфектни на концерти. Просто в тази зала се чува отвратително. Някои казват, че на трибуните се чува по добре, незнам. Всеки път когато съм направил компромис да отида там съм съжалявал.

Въпреки, че не съм и голям фен ще отида. То не останаха вече групи, на които да ходим. След като АСДС няма да изнасят вече концерти, Мейдън и Джудас едва ли повече ще дойдат, Металика одъртяха и ги домързя и тях, Хелоуин, УАСП и Меноуар само на запад за тази година са предидили лайфове, то остава да се изкефим на макс на Пърпъл. Един по един окапаха и до 10-на години никой от споменатите няма да прави концерти за съжаление. А нови няма - само педирок и извратени течения, които имат общо с хеви метъла точно толкова колкото и чалгата.