Самолетът за руските дипломати пристигна във Вашингтон

Специалният самолет, с който трябва да бъдат върнати в Русия групата руски дипломати, екстрадирани по искане на американските власти, пристигна във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Самолетът за руските дипломати пристигна във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама верно?!

руснаците са пробвали - можем ли да дебаркираме със самолет във вашингтон... теста е успешен.

МАЛИИИ КОЛКО СОРОСОИДНИ ДУХАЧИ

Обама не е чел"Чичо Томовата колиба"и затова е мизантроп.Жалко,че е представител на добронамерен етнос.

Абе аз не разбрах- около една година преди американските избори президента на коя държава държа реч в американският сенат пред републиканците- Путин или беше някой друг? Спомням си само, че Обама не знаеше за това и го нарекоха прецедент в тяхната история.

Летяхме до Вашингтоне, сега кога ще литнем обратно до Маскве?! Ай стига с тази стара новина вече втори ден, излиза че самолетът е още в щатите.

Великата сила се оплаква от намеса в изборите и.Доста тъпо звучи.

ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЗА РУСКА НАМЕСА.

И къде са тези ФАКти, щот само квичене и мучене се дочува, а доказателства -???

после да не почнете пак да обяснявате , че руснаците са почнали следващата война? Не, че не могат, ама някак сте много кривогледи - все се радвате на идиотщини - провокации с най-тъп сценарий. Запомнете добре кой почна, да не стане като Крим - забравихте и там КОЙ БЕШЕ ПРЪВ? А пешкира ще го оперем ние, затова поне малко бъдете честни - ПОНЕ МАЛКО, колкото можете.

ЧЕ В КРИМ РУСИЯ СИ Е ЧИСТ АГРЕСОР.

А САЩ спрямо целия останал свят.

МАМИН СЛАДЪК ИМАШ ПРОПУСКИ В ОБРАЗОВАНИЕТО ... Т.Е. НЕСИ ВЛИЗАЛ В ЧАСОВЕТЕ ПО ИСТОРИЯ . КРИМ Е РУСКИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ....... ЗАГРЯВАШ ЛИ АЛБАНСКО РЕОТАНЧЕ

Че те руснаците вече я започнаха следващата световна война! Можеш ли да посочиш друга държава, освен Русия, която да е анексирала чужди територии? Вие анексията на Крим може да си я наричате както ви харесва, за вътрешнотролска пропаганда, но в действителност, съгласно всички международни норми, това си е анексия!

Двойните стандарти не са от вчера. Те са запазена марка на англоговорящият свят от векове.

РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПРЕТЪПКАЛИ САМОЛЕТА С АМЕРИКАНСКИ СТОКИ, ПАК ДА НЕ СТАНЕ НЯКОЯ БЕЛЯ?

Не разбрахте ли, че такова животно американска стока няма. Всичко се произвежда в Китай, освен може би децата, но не съм съвсем сигурен

ХМ, НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО РУСКА СТОКА, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ВОДКА И АНТИФРИЗ.

Това е най тежкото и ужасно нещо, което може да се случи на обикновен човек, политик, бизнесмен, инвеститор и пр. : да те изгонят от рая - САЩ и да те натресат в ада - Русия. Дори тукашните руски подлоги, няма да го понесат ( ако въобще има такава вероятност )

...ще ги разкарат?!...

Предложението е добро, но годините си вършат своето. Използват го вече само ВМФ на Русия и Индия. Ако имате предвид, че в една туземна авиокомпания на балканите имаше пет катастрофи и за петте е доказано, че са по вина на туземците пилоти и техници.

За две от тях, в Цюрих и в Братислава водещата причина е лошото владеене на авиационен английски език. Всичко останало е било следствие.

Тая злобна курица, докога ще я показвате?!

Най сетне се намери един истински мъж да го каже. Браво.

Поздрав и от мене. Тази гаднярка само такива коментари заслужава.

АА, НЕ СИ ПРАВ, ЕКСТРА Е РУСНАЧКАТА, АМА ПРЕЗИДЕНТА И МНОГО СЕ СБРЪЧКА.

Не допусках че кравата Хилари си има обожатели, но явно съм сбъркала.

А СЕГА СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА ПРИСТИГНЕ В МОСКВА.

Захарова,котето паяжина да хване.....

Не е необходимо да ревнуваш чак толкова много. Твоите любовници няма как да ти ги отнеме. Ти се неотразим.

Щерев, що за коментар.До сега си мислех, че си хетеросексуален.Такива неща на хубава жена може да пожелае само ......лява резба от три цола.

чиба руска сган от Америка!!! как ще се месят в изборите?? точно така, правилно наказание и нулеви отношения с тая сива Русия

А бе и твоите коментари лъха на индивид с лява резба обичащ черни маркучи, ама ха де.Лапай му инструмента на Обонго и си свиркай.

Хане, ние сме патриоти, освен това имаме вкус. Пием само Якорудско менте.

А Ту-134 е бил личен самолет на фараон Тутанкамон.С него фараона е катастрофирал 134 пъти.Ту-от Тутанкамон.Виж Любо Нейков в ролята на Фараон Тутанкамон.

За коментар, коментира човек, който позволи да го управлява свинар, селски полудаскал, пожарникар и т.п. паплач. Засрамете се и си пиите хаповете.

Ми ти бе?Омазан си по устата със съвеЦки пропагандни ,,истини "от преди 30-40 години.Когато СССР и СИВ градяха дружба от векове за векове,а американските монополи и западна Европа гниеха и се разпадаха.Пий и ти един бояришник за здравето на вашия президент и почерпи корегите си тролипутници!

ЗАБРАВИ ЗА ГЕНЕРАЛ НА ТРИ САМОЛЕТА, ХАХАХА

Клепоух със свински очички на всичко отгоре!...

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА, КАКТО И НА РАШ-ТРОЛЧЕТАТА!!! Пожелавам на всички успешна 2017 година! Пожелавам на всички мир, както в света, така в сърцата и душите! Нека бъдем преди всичко снизходителни към грешките на близките и по-непримирими към собствените!

Хане и от вашата каска твърде често мирише на същото. Изглежда често я ползвате не по основното предназначение. За много години

Башар Асад поздрави сирaците от православният храм в Сейднаи с Рождеством Христовым

Плюс и минус. Действайте!

В уходящем 2016 году власти начали процесс сокращения госрасходов, который продлится по крайней мере до 2019 года. За этот период госрасходы сократятся более чем на четверть в реальном выражении. Подобный план сокращения всех расходов может еще глубже загнать экономику в кризисный штопор, предупреждали эксперты.

българите да не се услушват,като прасе във картофена нива и да вземат пример от американската администрация, иначе българия ще си остане блатото на европа!

В Сибир е най-хубаво.

Обама се на.ака като за последно. Замириса лошо.

На руснаците не им пука за 35-те дипломати. Нито шпионажът ще спре, нито външната си политика ще променят. Разбират,че целта на изгонването не са те, а стремежът на кукловодите да минират очакваното затопляне на отношенията САЩ-Русия след 20 януари. Сигурен съм, че президентът Тръмп ще направи това, от което ще спечели, и че не се впечатлява от подобни предупреждения. Каквото и да стори обаче, посоката ще бъде нагоре. Прешественикът му свали твърде ниско топката. Жалко за Обама, но не той взема решенията.

Блажени са вярващите... Да не мислиш, че Тръмп решава. Промяна в политиката ако има такава ще е резултат на републиканско решение. Да, те могат да приемат за необратим факт присъединяването на Крим срещу което я Грузия я Украйна ще влезе в НАТО. На такава основа ще бъде сближаването и затоплянето на отношенията, не бъдете наивни. Русия е една фалирала държава и разпродава активите си за са оцелее това вече се вижда и с просто око...

Барак Хюсеин Обама напълно излезна от релсите. Негавата демокрация и проекта арябска пролет превърната в кървава обърка целия свят. Глупавата демократична политика и грешкете на Обама са основна причина Клинтън да не спечели изборите . Днес Обама се чуди кое последно зло да сътвори на този свят.

Към всички многознайковци: Задайте си въпроса, защот Тръмп хвали Путин, че е много умен, задето не е отвърнал реципрочно изгонвайки американските дипломати от Русия? Дали няма предвид, че ония тъпанарът Обама ги е бастисал като заложници!?

сега от всички държави да изгонят амер нпо и дипломати за безобразията ,които Те вършат навсякъде .откъде накъде само те ще имат право да се намесват навсякъде ,а ние да нямаме право на това ?няма такъв закон нито в природата,нито в Библията !

Хороша страна Америка, но Россия лучше всех, еййй, ухнем!

До всички наши другари на руска служба: събираме волни дарения за нов костюм на другарката Мария Захарова, защото този костюм и се захаби и износи в последните десетина години. Може и костюми втора употреба, но маркови и със запазен американски етикет.

Подарявам и 2 броя, но трябва да си избере цвят- червен, син или зелен Маркови са, брандови са, така че даже и ще и стоят добре, за учудване. :)

Снимката към статията я слагат нашите :)

размина им се на мурзилките златотърсачеството в Аляска:)

Е добре де , нали рашките напираха за "техния си Д.Тръмпович" И ко стана ся та не вечера'аме ???

Соростутската сган на ч...и :-)

Може и този стар самолет да падне в морето.

Да би мирно седяло не би чудо видяло! Правят простотии, кой им е крив?

и в България манипулираха изборите може и през София да мините да си ги приберете

Можете да ме шибате. Може отзад, може отпред. Може по главата, може и в устата!

На какъв самолет ще ги качват? На Ту 154 ли?

а не са луди!

Моля моля,не ме обиждайте на "болен русофоб-соросоид" аз съм агент на КГБ и съм предложен от нашта Курка и одобрен от ген. Решетников за губернатор на Задунайска губерния.Панимаете товарищи.

Истината за Гагарин,която е била внимателно укривана десетилетия-според генерал лейтенант Марина Попович е ,че Гагарин е бил само с сто и трийсет летателни часа и е бил неопитен пилот! Въпреки това след изпадане в свредел на височина 400 метра само от земята,Гагарин е извел самолета от свредела ,но не му е достигнала височина и се е разбил..

...да !Гагарин е имал само 18 полета на МиГ-15УТИ със средна продължителност на всеки полет по 7 часа??? Това е също неистина защото МиГ-15УТИ ,няма запас от гориво за 7 часа полет!А и не може да презарежда в въздуха ,тъй като по него време още не са били внедрени тези технологии,така,че Гагарин е имал около 30-тина часа полетен опит!

Много е хубава тази чиновничка !?

От алкохола ще да е! Утре като изтрезнееш погледни пак! :))))))))))))))))))))))))))))))))

Ако е на Якорудско менте няма да може да види нищо вече

На мен лично Псаки по ми харесва, но най много ми харесва адмирала. Толкова е сладък

руските провокации. Тази вечер, при тях през деня, канадските телевизии съобщиха за осуетена руска хакерска атака в компютрите на електроснабдяването на Америка с цел спиране на електроподаването на нова година.

Миризливи ватници. Само пакости да правят. Понятието съзидателен труд за тях е неизвестно.

Странно, как тогава превърнаха България от селскостопанска в промишлена страна.

Да вярваш на канадските телевизии и все едно да повярваш на измамник рецидивист. Общо взето щатските и канадските медии се командват от един и същ началник. Всъщност за тях е силно казано че са някакви новинарски медии. Съобщават това което им се сведе отгоре. Тоест това си е жива пропаганда а не актуална информация.

Най вероятно не е държавната СВС. Там работят честни журналисти. Вярно е говорят езоповски и трябва да си добре с езика за да разбереш какво точно казват, но не приказват по поръчка. Най вероятно е било по някои от частните

Четейки коментарите тук за пореден път се убеждавам колко кухи лейки пишат по форумите, плюят запада и Америка но тайничко си мечтаят за техния стандарт на живот, величаят комунизма но се кичат с айфончета и други продукти на загниващия капитализъм

Ти недей да обясняваш на хората за какво мечтаят те! И докато САЩ внася мозъци от цял свят, включително от България и бившия соц лагер, тези достижения е нормално да са на всички.

Мозъците затова са мозъци, знаят къде трябва да изберат да живеят.

Вие на запад ли живеете ако мога да попитам?

Да Спиро, 10 години живея там

бил ли си в Америка, та говориш за стандарта им>Ела тук, та да видиш иншурансе и смърт с кисело зеле!На някогао му плащата да разнася лъжи за Америка!

а ти що пишеш от компютър произведен в комунистически Китай, с руски суровини ???

от София

Русия е на първо място в света по авиокатастрофи. Причините 80% пилотски грешки. Причините да са пилотски грешки се дължат на купени дипломи,необучен пилотски състав,честа промяна на видовете самолети на които трябва да летят пилотите -без да са достатъчно обучени за това,забравени техники за водене на самолет по радиосигнал и много други! Камикадзета с една дума!

И най-важната причина е липсата на държавен контролен орган подчинен пряко на президента - както е в САЩ! В Русия не е безопасно да се пътува с самолет!

Това е поредната лъжа.

Ако лъжат руснаците-така да е -в тубето-САМОЛЕТЫ - Крупнейшие авиакатастрофы в России