Още 9 страни в ЕС вдигнаха бариерите, България - не

Шенгенското пространство за свободно придвижване официално се разшири с още девет страни.

Обратно в новината

Коментари - Още 9 страни в ЕС вдигнаха бариерите, България - не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и за кво е това писане и чесане на езиците за шенген ? кво ви грее ? некои да са го спрели да пътува по европа ? кво като не сме в шенген ? тези дето имат мнооого кинти - дупедати министри мафиоти и всекаква друга измет им с шенген и без и с визи и без пак ше си пътуват а тия дето немат кинти и без визи и граници пак ше са си в блатото - българия .... така че не ревете а се опомнете за следващите избори !!!

Мили българи!Не се тревожете.Има време-обичаме да казваме това,припомнете си!Винаги,когато трябва да се направи нещо,казваме -има време.Но просто това ни оставя извън реалното време,скъпи българи!Изоставаме,т е истината.Нито бляскави бутици,нито скъпи курорти,нито дори скъпи коли-ше ни доближи по-бързо до Европа!Промяня в самите нас,по-отговорни към себе си- и развитие на производство-това е истината.Айде,чао!

Abe Cveti, tvoia Boiko Sofia iska da zagradi ot provincialisza, a ti za Evropejskia dom svoboda blenuvash. Ta predstaviate li si, sled niakoi den ako poiskame da idem da vidim niakoi rodnina v Sofia za subota i nedelia shte triabva da iskame predvaritelno pozvolenie ot komendanta!? Maj shte triabva da si urezhdame sreshti s rodata ot Sofia niakude iz Evropa. To i putia skoro shte izliza poìevtino.

Не сме покрили критериите в областта на сигурността... Какво се иска от нас? Да бъдем буфер ли, какво? На всяка крачка снайперист? Напред към свободата на общия европейски дом! Иначе, съм съгласна, че сегашните ни политици са абсолютни продажници и не защитават достойнството на страната ни.

Sa wsi4ko sa si winowni bugar4etata! S tasi kriminalnost (na sabad glawno sa nas se snae kato sa korumpirana i krimi d-wa:djeb4iiki w Wiena, avtokradzi,prostituz i oste hiljadi drugi nasi hubawinki! Ne slu4aino w Italia ima masowo iskane sa wawejdane sa nas iRomania otnowo na wisite sa EG stranite! Taka 4e Sangen ne 2011,a mose i2111 da doide!

Защо ни е на българина Шенген като онези са с 5-8 пъти по-високи доходи, а това се отразява на устните, корема, усмивката и УВАЖЕНИЕТО НА ОКОЛНИЯ СВЯТ. Не се напъвайте, нещастници!

Има една статия на Станислав Белковски (критика на Путин, има го и днес) и А, Аслунд, в която Путин е критикува точно защото не е направил никакви реформи. А нас ни хвалят, че правим реформи. Дори и тук неотдавана писаха по вьпроса. Не може да сме едновременно като Русия, която е критикувана , че не прави реформи и да сме хвалени от Световната Банка, че сме много добри реформатори. Нашата даньчна реформа е много по-дясна отколкото тази на ЕС. Реформите са: дясни, леви или умерени.

Троянски кон май е пил Троянска сливова.

Ей,котката, ква американска система сънуваш, по путиновата система сме ма малоумнице. Аре бегай в москва, при путкин и му благодариш за кегебарския модел и се скрий с тези тошовски пропаганди за виновността на американския империализъм, щото ако не беше той да сме кацнали на марс, така щяхме да развием комунизма, ма на американците са виновни, те направиха преврата, не москва, КГБ и ДС. Нищо американско няма тук, все пак не е времето до 1989 година, ходили сме до САЩ и сме видяли. Жалко, че резилиш прекрасното семейство котки.

Явно ЕС не ни иска нас и румънците. Сигурно има защо. Едва ли причина са народите на двете страни. Чудя се как още не са ни изгонили от там. Предполагам Румъния ще се интегрира много по-бързо в ЕС. За България нищо добро не виждам - циганизация, корупция, никакво правосъдие, бедност, простотия и.....т.н. Кой би пожелал да има такъв партньор???

В статията не се казва дълго или късо ще стоим в чакалнята , но опростачването е на мода. У нас удоволствието да дразниш хората е често срещано.

троянският кон май изобщо не е в час с материала

браво осиле! няма какво да се добави , ама така е като сме с овчи манталитет и си оставаме с мрънкането

Троянски кон, ти си кух като първообраза ти!

Тези,които трябва да създадат условията за Шенгенската зона,корумпираната компрадорска буржоазия,кой знае защо наричана у нас Депутати и Правителство ,въобще не им пука.Те си живеят достатъчно добре и така,изсмуквайки и последните капки кръв на Народа.Така ще е, докато ги избираме и търпим!

Не виждам какъв е проблема на обикновения човек че не сме в шенген. Виж ако си контрабандист е по -сложно

Мисля,че граници трябва да има, границата е първа линия на защита в случай на нападение

Можем само да им завиждаме , хората си избират що горе политици които не са шушумиги и подлизурковци и отстояват интересите на страните си и от това печелят всички граждани.От нашите единствено Ив.Костов се отличавваше с подобна външна политика и все си мисля че със всичките му кусури ако той беше премиер вместо С.Станишев в европейски план щяхме да сме много по-напред а не да чакаме 2011г. да сме в шенген зоната.

Можем само да им завиждаме , хората си избират що горе политици които не са шушумиги и подлизурковци и отстояват интересите на страните си и от това печелят всички граждани.От нашите единствено Ив.Костов се отличавваше с подобна външна политика и все си мисля че със всичките му кусури ако той беше премиер вместо С.Станишев в европейски план щяхме да сме много по-напред а не да чакаме 2011г. да сме в шенген зоната.

Голем праз,Шенген-Менген, какво ги интересува хората? Прекалено много са занимаваме с неща,дето са толкова далечни от бита и проблемите на обикновения човек. Боли ме гъза,че нямало граница между Словакия и Австрия!!!!

А Вие, какво направихте, дето не плюете.

kyde vidyahte che nie shte chakame 5 godini za Schengen da se mahne...stiga s tozi negativizm spryamo bulgaria i bulgarite....vie kakvo ste napravili za da se promeni neshto...samo pluete...za politicite ni dumi nyamam, no kakyvto naroda takiva i upravnicite ....i nakraya za schengen bih kazala samo edno ....za prestypnicite otdavna nyama granici..taka che s schengen i bez schengen vse edno...vsichko e za zamazvane ochite na horata...a po princip tova nyama granici e hubavo za ikonomikta...mozhe da se vidi v Benelux naprimer

Абе ,вие добре ли сте??? Не сте май наясно,авъпреки простотиите които се творят по българските ширини!Американска демокрация/ама ВЕЛИКОТО БУТАНЕ В ЕС!!!Как да стане? Европа има друга система,алоооооооо, и друга демокрация,и после що сме в чакалняата.....ми сигурно чакат да се осъзнае народа български,какво и как го иска/Западната система не е АМЕРИКАНСКАТА,има някои и малки разлики,хора.Първо СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА Е ДРУГА И Е ПО ДОБРА/НАШАТА КАКВА Е,ПО КОЙ МОДЕЛ?Разбира се 4е по американския....то и за това ВИС и СИК/джии са масово там, да има някой, от там осъден,или депортиран.....

ВМЕСТО ДА ДРАСКАТЕ СЕГА ГЛУПОСТИ И ДА ПЛЮВАТЕ,ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВАТЕ. ТЪПАНАРИ!

А ние, сме един заспал и прост народ, това си заслужаваме, да гледаме усмивките и спокойствието по лицата на другите, а ние да си траеме и да си се страхуваме от ново/старо избраните управници, крадци и убийци! Не народ, а мърша! - колко отдавна е казано, а не сме мръднали изобщо оттогава! Срам ме е, че съм част от тази нация - продажна, подла и страхлива!

Няма да ни пуснат скоро в Шенген. Взеха ни в ЕС по милост, макар съвсем да не сме готови. Ама втори път прибързани действия няма да предприемат.

ииима, как да няма!? още си стои в кратуните на някои другари дето все още имат власт... май скоро няма и да им я вземат. абе...заден буренясал двор сме си... и понеже сме заден двор - миришееее, че се не трае. еба ти скапаната семка дето вирее тук... отчайващо...

Може и да сме в чакалнята, но защо ли?Случайно сме се оказали там без да се очаква скоро да дойде влак.Ако дойде най-вероятно няма да спре,ако пък случайно спре ще се опитаме като тарикати да се качим гратис,но само у нас минават подобни тарикатщини..

важното е да има далавера по гранитците :) другото е лъжа.

Шенген? Какъв Шенген, какъв ЕС? България е единственно достойна за АС (Африкански Съюз). И защо изобщо тези наши мили, родни политици-продажници имат нахалството и наглостта да питат кога ще влезем и ние в шенгенските граници? На тези тиквеници нима не им е ясно, че с това тяхно умно управление на държавицата ни и с тези дребни кражби на всички нива не само че никога няма да ни приемат в Шенген, ами и пари ще ни дават само и само да не влезнем там. Те и сега в Европа виждат много добре, че с нас оправия няма и няма да има.

Докато търпим да сме в ченгенското пространство, никога няма да влезнем в Шенгенското.

Оп, пак предколедно политиците (тия дето се имат за такива!) ни доказаха, че са най-големите идиоти. Другите влизат 3 години след като ги приеха в ЕС - ние пък поне 5! До 2011 ще има далавера по митниците със сигурност и ще тече и ще се лее към партийните каси. Ненаядоха се, ненакрадоха се!

Излишните бариери да бъдат продадени на България. Жалко, че нямаме за продан телена мрежа.

Фифи, много поздрави на госпожа майка ти!

Голем праз,Шенген-Менген, какво ги интересува хората? Прекалено много са занимаваме с неща,дето са толкова далечни от бита и проблемите на обикновения човек. Боли ме гъза,че нямало граница между Словакия и Австрия!!!!