Пребиха шофьор, засякъл друг в ”Белите брези”

Двама мъже са в болница с опасност за живота след инциденти на пътя в София, единият от тях - китайски гражданин, е бил пребит от двама души.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха шофьор, засякъл друг в ”Белите брези” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купчината пръст на платното ли е била? Или просто се е разхождала край пътя!?

Къде е държавата??? Къде е оная пастърма Бъчварова да ни обясни как всичко е на ред,но някой нещо не разбрал правилно и от там идва грешката. Дали има по.лайняна държава от нашата????

ПУБЛИЧЕН СЪД И ЗАТВОР МИНИМУМ 8 ГОДИНИ ЗА ПИШЛЕМЕТАТА - ИЗВЕРГИ!

Порим ги кат' риби, пълним ги кат' агнета...

за всичко е виновна дрогата ,уважаеми

"ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът""ешкънът"

да изберем Боко Тиквето, та да правим каквото си искаме....

kirchevo

Милицията е абдикирала тотално. Призива е всеки да се спасява по единично

Ето това е европейския стандарт на живот в столицата! Ред, сигурност, култура, възпитание, интелигентност!

E да ама те "сеуъните ут провинциътъъъъ" са виновни. Естествено, кой друг?

ЕТО ЗАТОВА БОРИСОВ ВЪН!!!!! ЗАЩОТО СЕ ТОЛЕРИРАТ МУТРИТЕ И ВСИЧКИ МАЛОУМНИ БОКЛУЦИ. НИМА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ГО Е НАПРАВИЛБ ВСИЧКООООО Е ЯДНО, НО ИМА ЧАДЪРИ И ЗАКРИЛА НАД ТЕЗИ МУТРИ. БОРИСОВ, НАЛИ СЕ ЧУДЕШЕ ЗАЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧИ НА ИЗБОРИТЕ- ЕТО ЗАТАКИВА СЛУЧКИ И ПОДОБНИ НА ТЕЗИ.

Да, мисля че и за падналия метеорит в Русия също той е виновен !

Не е само за това! Има много други случки които не забравихме.Първото най-фрапантно незачитане на законите беше опростяването на дълговете на ЦСКА и подаряване на Гриша Ганчев на базите.А фалита на КТБ??? Кой какво знаеше и какво не предотврати умишлено? И т.н и т.н. Но сега ще види какво е да се мислиш за велик ,а да си само един посерко, като минат новите избори.

Добре дошли в държавата на Боко Чоко!

И мен като нямкой ме засече ми избиват бушоните, обикновенно с два три шамара на другото шьофиорче му идва акъла и директно си плаща кеш за щетите. То аз ако чакам да идват полицаите то ще ми мине денят!

А ако ти засечат два три шамара дали плащаш ти кеш а?

С тоя кеш да те кремират дано.

Не си попадал на мен, затова така.

Кой знае колко душа носиш и ти, 10 години съм трениръл борба свободен стил, ще те сгъна на хармоника и ще те простра на някое дърво край пътя

и аз раздавам шамари на такива отворковци като теб, 9 милиметрови...след първия заспиваш, капиш? Моли се да не се засечем някой ден....

rambo ей така ела ,аз ще ти кажа къде съм да те видя колко си битка без да се засичаме ...само за спорта да ти счупя зъбите и да уважаваш хората по улиците другия път,щото ми омръзна от такива полу маймуни полу човеци на които мозъка не се е развил още да раздават правосъдия на по слаби от тях:))) ПП... ще ти оставя мъдреците само ,може да ти потрябват.

Намалете скороста на 50км на всякаде а на места и на 30 ако трябва поне няма да се утрепат..............

На тези диваци мутраци и престъпници най-строго наказание! Обществото трябва да се надигне срещу тези своеволия на шепа мутраци! Най-строг съд за тях!

За съжалиние не са една шепа, а много.

пич, вече не се казват мутри, а емемейци ;) ако не знаеш защо питай сина ти

Журналя! Двама мъже са в болница с опасност за живота след инциденти на пътя в София, единият от тях - китайски гражданин, побой, предаде БНР "побой" името на китайския гражданин ли е, хахаахаха, лелеееее

Сбрали се идиьотите и кво да напраят дрого?????

Знаеш ли, че си тежко неграмотен

От мени по грамотен нема!!!!