Обмислят разширяване на Околовръстния път на София

АПИ и Столична община работят съвместно за изработването на идеен проект и осигуряване на финансиране за разширяване от кв. "Бъкстон" до АМ "Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Обмислят разширяване на Околовръстния път на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се АСФАЛТИРА и цялата ул. Любляна, а не да се пренаредят паветата.

за безепарско-руската кражба Забеляне веднага се намериха мангизи, за кражбите на руския агент на КГБ Прасчо от КТБ се намериха 4млрд. народни пари, а едни 200млн. нямало да се направи път, че половината селяния се изсипа в София?! Еах ви и крадливите рубладжии нещастни! Пикопоклонници!

Имаше проект за разширяване на този участък, който трябваше да започне 2001 г., но беше стопиран от областния управител на ДПС, който раздаде празните места около околовръстното шосе на приятели, за да могат да получат след това подобаващи обезщетения.

ves

Нема парееее.Или ,,сакате на гол тумбак чифте пищови.Нали асфалта не се ядеше,сегиз оти ривете?

Откраднахте ги всичките наглеци проклети

аз не искам мозъците от ГЕРБ да правят повече никакви пътища, колкото повече правят толкова повече се задръства града, то само с асфалт не става иска се и малко акъл..

2050 - NASA и SpaceX колонизират Марс, частни компании извличат полезни изкопаеми от астероиди, намерено е лечение за нелечими болести. 2050 - Приет е план за реконструкция на кръстовището при Борис III и Горнобански път. Скоро се очаква да започне изграждането на кръгово движение в района.

Не вярвам да стане до 10 г. Простете!

Абе измамници, как не ви срам все да въртите сучете нищо да не правите и накрая да откраднете едни пари. тоя диков там се беше наточил с едни схеми космически, да отчуждава тунели да пробива, път в небето да проправя. Булеварда с двете локални си е достатъчно широк поне за по три платна във всяка посока. проблемът е само бул. Борис и Никола Петков, и то заради трамвая, ама защо ви е по евтиното като няма да се облажете, и вие като ''мушеника дикуф.

Това с околовръстното е спомен от моето детство и още не е станало. Това беше пул. Петко Напетов и отклонението към Суходол. Е още 65 година се говореше как ще стане и как ще минава при Горнобански път. ! Ами аз станах на 59 години бе ххора и положението е същото. Апо така бавно стават нещата направо да се заложи за 22 век. Нещастна държава с нещастен "елит".Управленци ?? Ама...

Защо този, който ще поддържа (директор на дирекция "Поддържане на пътната инфраструктура") инфраструктурата, дава съвети как да се проектира и строи?! Все едно да извикам майстора у нас и да ми направи и проект. Та той трябва да изпълни точно, проектираното от знещите.

Нема да стане по моя бригадния метод, а по обществения... т.е. обществена поръчка. Ама паре, май нема от европейските ни братя. А дали и ще дадат, щото хората видоха, как се разпределят? Та, на най ще стане пътот!

Лиле върни се. Искаме околовръстно като това на Враца - на ден да стават поне 3-4 катастрофи.

Околовръстното си е много добро. Шофьорите са неграмотни!

Осъществяването на проектите за подобряване на инфраструктурата в РБ се сблъсква с огромните по размери кражби и корупция. Конкретно за София те се изразяват първо в космическите суми, които се изплащат за отчуждаване (откупване) на засегнатите имоти. На някои предвидливи хитреци се изплащат милиони, а на балъците жълти стотинки. Процесът започна при водопроводчика-демократичен кмет Янчулев и с пълна скорост продължи при усмихнатото лице на корупцията Софиянски. И когато Боко (не съм му фен, той краде по по-съвременен начин) "реши да построи" Южната дъга, освен с техническите сложности, той се сблъска с откупуване на откраднатите от хитреците прилежащи имоти, на които те бяха набързо построили обекти почти до банкета на "Околовръстното". При Северната дъга преобладаваха балъците, които още не са си получили стотинките. Саркастичен въпрос: Що за държава сме когато т.нар. управляващи не могат да се разберат да крадат нормално толкова, колкото народът може да понесе? В случая да отчуждава имотите по пазарни, а не по космически цени. Справка: Преди време около 100 кв. метра земя в София за една метро-станция бяха откупени на цената на билета от Земята до Марс и обратно!

Разширяват околовръстното, но друг път го разширяват. Това казва: "Боже, колко сте тъпи, да очаквате в този сайт актуална информация?!".

тати ще ми купи колело ... ама друг път...

на софето, що не ги мисли тия неща, преди да разрешава да никнат още бетонни гета?

А от Младост до Лозен? ГОЛА ВОДА

И да имат желанието да почнат веднага, има доста тромави процедури през които трябва да се мине . Отделно сигурно ще трябва да се отчуждават имоти и може да се стигне и до дела за обезщетенията които ще искат собствениците на терени . Така че за съжаление очаквам най-рано пролетта на 2018 да се започне с разширението на този участък !

рестанете да лъжете хората и да ги заблуждавате ,за да не протестират.Преминете към Незабавно построяване на частта от Бъкстон до АМ Люлин.Тези приказки и обещания сме ги слушали преди години.Изпълнете поне Веднъж нещо по-бързо.

Туй требеше да го разшируват преди трийся годин поне!!!! Ся се сетили!!!!! Навремито имаше саму полени и тук таме некоя фабрика!!!! А ся дедовия!!!! Шъ тряа да изпосъборите полвината глупостий застройени пуследните двайся трийся годин!!!!! Ама то кумунис!!!! Петедесе годин един път не моат да направуват!!!!

Някой да се ангажира със срок за изпълнение и ако не - оставки. Това "Няма да е скоро" звучи като "Ама друг път"

Ами дай мъни!

Хъм.. защо да не е скоро? Няма ли как да е утре - тази нощ какво мислят да правят?