”Пладнешки грабеж” в София

В “Трамкар” нещата са “пладнешки грабеж”, но хубавото е, че поне на Христоско Вретенаров му е заговорила съвестта да каже и да докаже къде са отивали парите и кой ги е харчил.

Обратно в новината

Коментари - ”Пладнешки грабеж” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ГАЛЕН КАТО ПОЛИЦАЙ ТРЯБВАШЕ ДА МУ БЪДЕ ЯСНО, ЧЕ ПОЖАРНИКАРИТЕ КАЗВАТ ПОДЪРЖАЙ ОГЪНЯ НИЕ ИДВАМЕ! БАТ Б ОЙКО, КАТО БИВШ СЕКРЕТАР СЕ ЯВЯВА СЛЕД КАТО УГАСНЕ ПОЖАРА И ТОГАВА ЗАПОЧВА ДА ДИМИ Т.Е. ДА ПУШЛЯВИ. ЯВНО ВСЕ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО, ЧЕ ПОЛИЦАЯ И СЛЕД КАТО СЕ УВОЛНИ ИЛИ ПЕНСИОНИРА СИ Е ПОЛИЦАЙ!!!ЗАЩО МУ ТРЯБВАШЕ ДА СТАВА ШЕФ НА ИНСПЕКТОРАТА ПО ЧИСТОТАТА, ТА ТАКА БЪРЗО ОТ ГАЛЕН СТАНА НЕНУЖЕН..... НЕ СЕ СПРАВЯ?????? ЧАК СЕГА ВРАТИЧКИТЕ С ФИРМИТЕ ОТ ЧИСТОТАТА ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ И МЕСТНИТЕ КМЕТОВЕ ЩЕ ПЪЛНЯТ СВОИТЕ ГУШИ, Т.Е. ЩЕ СЕ РАБОТИ НА ПАРЧЕ ОТ СТОЛИЧНАТА ТОРТА? Е ЗА ТОЗИ ШАХМАТЕН ХОД НА БАТ Б ПЛОДОВЕТЕ ЩЕ СЕ ВИДЯТ СЛЕД МАЛКО ВРЕМЕ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ МИЕНЕТО- ЩЕ ВАЛИ ДЪЖ И ЩЕ СЕ ОТЧИТА ОТ РАЙОННИТЕ КМЕТОВЕ НАШИ МОМЧЕТА ЩЕ СТАНАТ ТЕЗИ ОТ ДРУГИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ.... КОЙТО НЕ ЗНАЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ПРАКТИКАТА, ЧЕ КОГАТО ЗАПОЧВАТ МНОГО ДА ТЕ ГАЛЯТ - ХВАЛЯТ ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ ВЕЧЕ СИ НА МУШКА И МОЖЕ ДА ТЕ ИЗДУХАТ, ЗАЩОТО ПРЕЧИШ НА НЕКАДЪРНИТЕ!

Абе, може ли да сте толкова тъпи. Нали СМЕШНИКЪТ го доведе същия тоя, дето сега уж го уволнява. Едно ченге по-малко в общината. Това е всичко.

Бат Боико ако продължава така, но тр да стига до край - затвор за крадците, ще управлява по-дълго и от Бай Тошо.

то да кажеш на някой, че е крадец преди да се е произнесъл сЪДЪТ си е клевета... Като гледам колко едри или по-дребни риби има осъдени... ще кажеш че корупцията(престъпно у нас е мноооого по-ниска от тази в Германия например или в целия европейски съюз... А бе кво се мъча да върша работата на политиците... И на тях да им ...

Ауууууууууууууу .... с такива крадливи менаджери на държавните и общински фирми... наистина по-добре е всичко да е частно...Там по-по-по-малко се краде...Не знам обърках се вече...

От 16 години помиарите от властта знаят за около 100-тина такива предприятия у нас. И к-во? Моля, и к-во? Народа е на дъното в европа, а след година и в света, сигурно. А те си въобразяват, че като са в костюм, говорят праведно и точно. Отново пародия на селяни, които крадат и лъжат милионите българи.

Евала на Бойко че каза и спази обещаното да ги разбута тея партийни хранилки!

Сега Вие журналистите, проследете как ще бъде разпределен т.е откраднат бюджетния излишък! Яко крадат, но ние си траем. Браво Бойко,подкрепям те! Нали не ти пука! Само прокуратурата да си свърши работата,в което се съмнавам,нали и те лапат от цялата работа. Тоя Велчев хич не го бива!Няма да отиде срещу своите,нали?

Нека намерят една общинска фирма,където не се въртят далавери,да хванат шефовете и и да ги разхождат като белишка мечка по медиите,та да се червят пред цял народ. Ама май няма такава???

Ех, тия общински фирми какво ли знае кмета за тях? Защо никой не го споменава никъде, нали те са под шапката на общината.

Несе ли накрадохте бе свине и свинки бьлгарски!!!!!!!!!!! ВИ...

Вретенаров е станал отново отговорен,признал си е за всичко.Да ама ако мадамата докаже,че не е вземала тези мангизи?Баси кашата става.Ще гледаме още една година циркове по медиите.Как ще вземе толкова пари?Има си човека покровители.Това вече си е чисто мафиотска история.

EGATI KEFA.dori da osydqt nqkoi sled 5 godini shte e na svoboda s edin milion v joba.a moje i po rano da izleze.i agneto dovolno i vylka sit.i da se skysam nemoga da izkaram tolkova pari za 5 godini.vseki da pylni sakovete s pari i da se predava na pravosydieto tova e noviq biznes v BG.kak ne setih po rano dokato bqh kasier.aaaaaa setih se firmata beshe chasna i pyrvo shtqha da me ubiqt i posle da me sydqt :))

Тази държава трябва да се краде яко...а простолюдието да си бачка за 300 кинта и да си трае...

Стига с тоя Костов, бе пеперуди такива! Костов за всичко ви е виновен. И той е в далаверата, но има МНОГО по-едри крадци от него. БКП ви окраде до дупка - нищо не казахте. Виденов ви ... мамата - траехте. Дъртият Симо от Мадрид направи 1001 далавери - траете. Сега Тройката ви .... яко, пак подсмърчате. Гледате Славчо по талавизора и псувате Костов. Това е целта. Промити мозъци.

Къде е вальо топлото - при новите ценички и новите надписани сметки от топлофикация, ако някой разбира колко струва една единица нека обясни. Подскача бб по ТВ-тата и кво - вальо навънка, парите в банките, коя е шапката, и нови увеличения на без това двойно по-скъпото от германия например некачествено отопление- има няма 10-12 градуса и сметки от 360 лева, т.е. много шум за нищо и преминаване на фирмите в нови, поставени, наши хора, това е делаверата. И стига с този костов, 6-7 години на власт са други задници, нали ги избрахте за да оправят нещата, ма нещо кражбичките все в последните две години, на новите властници обите ли им са затворени или задниците, ааа ганьовци, вече 2 петилетки назад и в такъв случай на кой точно са поставените крадци

Bravo g-n Delev, bravo... Prosto niamam dumi, dori triabva da se nagrazdavat takiva kato vaprosnia dreben moshenik... A golemite moshenizi da se izprashtat na zatochenie na Karibite. Vsashnost, te si go veche praktikuvat tova.

В тази държава всеки, който заема апетитна длъжност краде безнаказано. Прокуратурата е в комбина с политиците-крадци, те спускат разни шефове на общински длъжности и т.н. Това не може да е държава, а народът си трае и тъне в мизирия.

Защо никоя медия не отбелязва, че Х.Вретинаров е първият който признава за присвоени суми и колкото да се мъчат да ги определят като огромни тези суми са прашинка в сравнение с откраднатото от баш крадците. Сега е момента тези които признават вината си и дават информация за участието на други крупни присвоители, да бъдат освобождавани от наказателна отговорност или да получават условни присъди. По този начин бяхя ликвидирани Коза ностра и Сицилианска мафии.

Не, ще си приспаднем от сметката лечението на запека, докато са били в ареста :-)

Ако такива като тебе можеха да мислят, нямаше след всяко осиране, комунистите да се връщат пак на власт.

Пладнешките грабежи- у нас са на мода! Да са живи и здрави грабителите- народа много си ги уважава! Защото си мълчи !

Не са 110, а 400, ама на фона на милиард и половина кинайци, нашите ни са премного.

Как пък си толкова светнат, кои са протежетата на Костов и дали въобще има протежета?! Все Костов ви виновен. Ако вземе тоя човек да се изнесе някъде, тогава да видим, кой ще ви е виновен.

Няма общинска фирма в която да няма супер далавери и крадене на средства. До като в БГ кражбата се нарича отклоняване, няма да има оправия. А за Софийска вода ББ миналата година много се репчи, но нещо бързо си седна на дъта. И там е една... куче влачи рейс. Тия техните инкасатори не са идвали повече от половин година да отчитат водомерите, но пишат ли пишат. Да ама аз не плащам. На пасквили вместо фактури не обръщам внимание.

И накрая ще се окаже, че трябва да плащаме обещетение на подсъдимите, за нанесени морални щети и хванат запек по време на следствието.

Като се събудих.... Много се учудих...Гащите ми долу , дупенцето голо...А...мъ как тъкаа...я на някой друг да смъкнем гащичките..Е - тва е!! Браво Бат Бойко, добре го измисли!!!

Аз съм нависоко и всичко виждам. И видях че престъплениятя на този човечец от трамваите са капка в морето в сравнение с кражбите на Софииски имоти. Това последното се знае от 10-15 години от цялото Софииско население с изключение на съда и прокуратурата!!! Ако вкарате в затвора трамвайчето, трябва да разстреляте поне 10 алчни корумпирани мърши от Софииски имоти

Айде-айде, сценария го знаем.Една година разтакаване по съдилищата и после се оказва, че доказателствата не стигат... Що ли си губят времето.Ама нали трябва да отчетат някаква дейност пред Европата...

Дано,дано,дано...да заработи най-после прокуратурата и съдът в БЪЛГАРИЯ!!! Да заработи, но не поръчково както до сега, а наистина професионално!!! Да не стане както и с една друга общинска фирма - ТОПЛОФИКАЦИЯ!!! Мно се съмнявам обаче...

Точно така възмутен, четох голяма статия за Китай, причините за възхода им- за корупция и подобни престъпления се отива на разстрел, а куршумът се плаща от семейството на престъпника. Освен това Китай има 110 /сто и десет депутата/

Е то като се замисли човек всички големи грабежи на държавата и столицата водят до костов - всичките гореизброени подсъдими и от соф. имоти и от трамкар бяха негови протежета - е кое му е чудното къде са отишли парите ???

Тези фирми и манипулации са извършени от хора!моля давайте ИМЕНА!

евала на ББ, не му пука от никой

Китай е ДЪРЖАВА а тука е БАРДАК!

До възмутен Да ама не сме в Китай за огромно съжаление. Иначе щеше да има поне зрелища в изобилие :)

А Вальо Топлото как е?Моля ,съобщете на кой номер да пратя SMS в негова подкрепа,да не мръзне човечецът!

Това е пряк резултат от философията на прехода, според която е важно ДА СТАНЕМ БОГАТИ, а не е важно КАК ставаме богати....затова в България всичко читаво се преследва, а боклуците се обогатяват....да го духат Кольо Колев, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и останалата комунистическа измет....и с много пари ще си останат измет....

Каквото стана с Вальо топлото, такова ще стане и с всички останали. Та нали са ченгел марка. Ако единият влезе, половината парламент, съд,прокуратура и полиция трябва да влезнат. Шубето работи и никой не смее нито да съди, нито да говори. Жалки лапачи, на които все някога ще им излезе през всички дупки.

В Китай за такова нещо се отива на разстрел.

Кълбото се разплита... Рибата се вмирисва откъм главата... Тръпнем в очакване на още... Защо не се споменава Електротранспорт? Да не би да отпаднаха подозренията към Йордан Василев? Кажете де!

Кога ще бъде разследвана и страхотната фирма СОФИЙСКА ВОДА АД,която ръси из фактурите на потребителите едни кубици и едни цифри за плащане ,особено из панелите! Номерът да си сваляме водомерите , да ги носиме на лабораторий ,да плащаме такси и други малоумия,но да се огледа някой из надписваниците на фактурите??? Нека някой им обясни на служителките из тази фирма,че столичаните им плащата заплатите!!!

ПОРЕДНИЯ ЛАЛАДЖИЙСКИ КЬОРФИШЕК ЗА БАЛАМУРНИЦИ!

Ей, мърляч! В ресторанта където миеш чинии имате ли компютър или си в почивка и се пениш от някое кибер-кафе. Я марш обратно в дупката!

Де бре,Бойко,де бре палячо,стига дъвки,стига локуми.Не ти ли стигнаха две години да си провериш дружествата бре,тъпако.

EGATI KEFA.dori da osydqt nqkoi sled 5 godini shte e na svoboda s edin milion v joba.a moje i po rano da izleze.i agneto dovolno i vylka sit.i da se skysam nemoga da izkaram tolkova pari za 5 godini.vseki da pylni sakovete s pari i da se predava na pravosydieto tova e noviq biznes v BG.kak ne setih po rano dokato bqh kasier.aaaaaa setih se firmata beshe chasna i pyrvo shtqha da me ubiqt i posle da me sydqt :))

А бе заговорила му съвеста и той взел,че светнал някои ходове от далаверката и вече е почти невинен!Излезнали на светло далаверите,за около 600000лв.Е той за другите няма да писне я,с какво ще си плаща,че да го изкарат чист ,като самороден кристал,трябва само още няколко месеца да се попроточи делото и всичко пито-платено!Нали знаеш,как стават нещата в тази наша педерастка държава бе българино!Трай си и не роптай и не мърдай,да не правиш кеф на противника!