Находка разкри условия за минал живот на Марс

Единият от двата американски роботи-сонди -"Спирит" е открил нов важен признак за минало съществуване на микробен живот на планетата Марс, съобщиха американски учени, отговарящи за мисията, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Находка разкри условия за минал живот на Марс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брее, работното облекло минава за подарък в Европа!! Колко практично! О, боже, ами и комплект мистрии и шпакли можеше да сложиш! Много си ларж - особено към децата в Кения! Всъщност всеки разбира подаръците по различен начин - при нас е малко, но с любов, а при вас е много...с много любов, надявам се! Интересно ми е, дали конят ти, като има ново наметало, ще се чувства по-добре докато го яздиш и го риташ в корема? Аз не мога и не искам да яздя, защото знам, че конят го боли! Моето дете, за мое учудване - също, въпреки, че е момче...Отчаяхме веднъж един професионален ездач и от тогава сме на други спортове! Весели празници! И умната с колите - не е нужно колата да харчи колкото самолет :)))))))

Е, сега със сигурност поклонниците ти са се увеличили! Забавлявай ги, защото ние ги нервиме, пък и ще ги зарежем по празниците, които вече са започнали в Бг и ще свършат поне една седмица след НГ. Не им се обиждай - чрез теб, те се чувстват облагородени (като благородни елени:), така че не ги забравяй - нали почва ски-сезонът - ще ги оставим на твоите грижи:) Тук има сняг, но на Боровец няма обработени писти - при 185 см ???!! А Банско е гадно и далече.. Ще караме на зимен туризъм в очакване на сезона, както всеки weekend:)) Весели празници и не спирай така рязко, че и новата кола ще потрошиш:)))

Ето за това свалям шапка на българските мъже!!!! Винаги помагат при пазаруване на съпругите,майките и приятелките си. Нашите мъже тук са за оплакване. Особено моя .Предпочита да седне в някое наблизно кафене и да си чете вестникът с едно виенско кафенце. Според него съм знаела кой номер обувки и дрехи носи,от какво имал нужда... така че можел и да не идва. Какво му купувам му е все едно - щом на мен ми харесвало. Освен това мисли ,че било ужас да излезне с мен за подаръци. А не вижда ,че ужаса се дължи на малкото избор предлаган по магазините и многото хора концентрирали се в последната седмица преди празниците. Радвам се ,че почти съм вече на привършване. На децата купих по едно ново лапторче с подходяща чанта, ски и ски екипировка. На него златна игла за вратовръзка,костюм и супер красива риза с вратовръзка.Купих му и нова камера. Последната децата я забравиха в един ресторант на морето в Италия. На роднини от първа линия гутшайн с по 500 евро от СA. На по-далечни по 100 евро. На персонала реших тази година да купя по един чифт работни обувки и да им сложа в плика по 100 евро. На най-добрите ми архитекти/ 12/ по една кошница със шампанско,пушена сьомга - 1 кг,хайвер и дреболии като фастъци, плодове и новогодишни сладкиши. На останалите само по бутилка коняк. На любимите ми клиенти през тази година - по една гарнитура за бюро с две химикалки направени лично от мен с материал Мази кварцит и фирмен календар. На учителките на децата по една бомбониера - виенска композиция и шише коняк. На приятелките ми по един парфюм - Прескриптивес галюкс /любимият ми /.На коня кожено наметало за да го топли през зимата.На котарака нова къщичка на 2 метра с различни играчки по нея. На ротвайлера нов колан и няколко кокала. Останаха някои съседи ,приятели на децата и аз.На дом за сираци в Кения ще преведа 500 евро. На доставчиците ми в Италия по бутилка уиски- ако ми остане време да пътувам до там. За мен вече зная - ново BMW, ще го поръчам сега ,но едва ли ще го получа до февруари. На детегледачката много красив позлатен часовник - тя сама си го избра. Надявам се да не забравя някой, но за всеки случай ще купя и няколко резервни бутилки Baileys и няколко допълнителни кошнички със сладкиши. Трябва да купя и елха,хранителни продукти ,опаковъчна хартия.... при мен още е жив ужас. От нови куфари също имам нужда. Една много радостна новина - тук вече вали сняг ! Сега вече трябва да натрупа ! От 27.12 - 6.01 сме на ски във Фулпмес. Детегледачката също е с нас и се надявам да си почина пълноценно. Желая още веднъж на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!

Тоя хер за какво е като не ти мъкне торбите, както правят добрите БГ мъже! Я го дай тук да му обърнем посоката на въртене! Сигурно пак се е чупил някъде на спокойствие:))) Нещо сме в информационно затъмнение относно неговите дела - вярно, че ти е спътник, ама защо се върти наобратно? :)) Има ли сняг всъщност - това е най-важният въпрос за нас!!

Сега успокои ли се!! Знаеш ли как обезпокоително ми действаш - направо ми иде да ти направя поредица от топли и студени reset-и (не за друго, защото Обиди каката!). Нека тя да те успокоява по празниците!

Здравейте Марсианци, не ви пиша защото попаднах точно в тези дни от годината,които с удоволствие бих задраскала от календара си. В училище - подготовка за поледните контролни, в хотелчето - тичане по последните досадни дреболии,обзавеждане с мебели и аксесоари. В работата - бързам да довърша започнати обекти за да доставя радост на клиентите си. В личния живот - се чувствам като магаре - влачиш подаръци от един магазин на друг защото не можеш да намериш парк плац на близо, а в магазините не можеш да се разминеш с 1001 торбички. Имам чувството ,че тук живота свършва - всички са по магазините за подаръци,хранителни стоки ..... не можеш да се обърнеш !!! Ох, стига съм се оплаквала...., а ударих и колата! По-точно един красавец реши ,че трябва да влезе през багажника. Какво да ги правиш - деца! Ти им дадеш книжка,пък те вземат аудито на баща си и се правят на шофьори. Първа скорост-пълен газ. Сега баща му ще тича по застраховките, а аз трябва да се поогледам за нова кола. Та да си дойдем на темата .... на Марс бих се почувствала сега идеално ! Пълна тишина,спокойствие, няма нито едно живо същество да те ядосва дори бактерии няма....,няма компютър,часовник,те там искам да се скрия поне до Силвестър. Хей, кой каза,че съм му действала успокоително - да изплува на хоризонта !!! Такава убида !!! Още не съм влезнала в тази възрастова група - да действам успокоително !!! Либерте ......., недей да плачеш ! Късаш ми каменното сърце ! Плачът на мъже ме трогва / по някога/! Особено на такива с фигура на Микел Анджело ,живеещи в каменната ера и диво яздещи расови коне ! Но понеже си само мъж, ще оставя друга да плаче за теб! Горещи целувки на всички,весели празници и сърдечни пожелания за крепко здраве,успех в бизнеса и живота и много много щастие през 2008 година !!!!

Тя до теб ли беше писала, че си ...само мьж. Предполагам, че прави коледни украшения с г-н Балцер.. Всьщност, бих и се зардвал. Действаше ми успокояващо.

Що не питат мене? Аз ще им кажа на тези учени каква е работата с живота на Марс, живота на българите след като Тройната коалиция се изсели на Сатурн, или с най-новите самолети на Пирванов и Станишев в Магадан?! Американците не споделят и 0,1% от информацията си за Марс на която са се натъкнали чрез изследванията си. Руснаците пък кой знае кога ще публикуват резултатите от космическите сонди Фобос - 1 и Фобос - 2?! Дано марсианците живеещи сред човеците се издънят и обяснят как са превърнали Марс в пустиня. Тайното земно правителство не ще може да спре екологичната катастрофа на Земята с методите прилагани сега за защита на живота ТУК. Жалко, но факт.

Къде ли остана кака ви Кирилка?Сигурно ни се обиди,че не можем да оценим мъдростта и и сега пише в някой марсиански форум.Ех ,мъка,мъка......

Ако намерят кашонче с опаковки от презервативи - не са моите!!

НЕ българин ,а македонец може да открият хахаахах

А руският марсоход Духи намерил празен кашон от Столичная.

Няма да им е трудно. Само трябва да активират сензора за миризма :-)

Бравос на учените голямо откритие и още по голямо заключение, нека се огледат дали няма и останки от някоя стъкларска пещ, така ще установят дали Шише джам са произвеждали стъкло там

Позна. Сега трябва да намерят и осраното.

А бе американците, я разровете малко отдолу. Може да се покаже някой забравен българин, че ние сме на всеки километър, та чак до Марс.

...някога на червената планета е имало вода и условия за живот. Ама вече нема! Познайте защо? Ами защото и там е управлявала нашата мила тройна коалиция ):-( !!! P.S. То и от това е червеният цвят на Марс.

Марс на марсианците !!! АТАКА ПОБЕДА!!! ВОЛЕН ВОЛЕН !!!!

СерГей е разрушил марсианската цивилизация.И ББ също.Те са виновни да нямаме братя по разум на Марс.В предишния си живот са управлявали марсианците.Довели са ги до катастрофа и изчезване на марсианската популация.