Кърпят уличните дупки в район ”Северен” в Пловдив

От началото на другата седмица започва зимното запълване на дупките по улиците в „Северен“, съобщи районният кмет Ральо Ралев.

Обратно в новината

Коментари - Кърпят уличните дупки в район ”Северен” в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Р. Ралев няма ли най-после да минете по ул.Сава Муткуров и да видите че няма нито една означена пешеходна пътека а има и училище!

че стана парктика на гърбавите кметченца да нарушават всякакви технологии на строителство и ремонти и да си правят каквото искат.В случая се избира най-неподходящия период от годината за ремонт на улиците за да има работа за догодина.

НА ПРОЛЕТ НИЩО НЯМА ДА ЛИЧИ,КАКТО ВИНАГИ И ПАК ОТ НАЧАЛО.ЦЕЛТА Е ДА СЕ УСВОЯТ ЕДНИ ПАРИ

Живея в близост до Харман махала... Да дойди г-н Ралев и да покани и г-н Тотев и да си отворят очите и да видят че половината двуетажни къщи за последните две години станаха триетажни. И да вземат да минат къща по къща и да им поискат одобрените планове... И тогава да ги питам защо си затварят очите за очевидното...

НЕ ЗАКАЧАЙ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ БАЙ...

Ако имаха желание могат да ги видят я в кадастъра я на друго място.

То това е идеята, да бъде възможно най-скъпо, но за сметка на това безобразно некачествено. Между другото не само в Пловдив фърлят хасфалт по улиците, на много места е така - избори идват, вдигат се пенсии, санира се, тротоари се сменят, учителските заплати се увеличават ...

КОЛКО СТРУВА ПОПЪЛВАНЕТО НА ДУПКА И НА НИКОЙ ЛИ НЕ МУ СЕ ВИЖДА УЖАСНО СКЪПО

Сигурно ще ти се вижда скъпо докато не видиш цената на асфалтирането :)