Косово на една ръка от Деня Х

Въпреки че 10 декември от 4 месеца насам бе сочен като “Ден Х” за бъдещето на Косово, вчера главните събития,свързани с Косово, бяха заседанието на Съвета на министрите на ЕС, посещението на сръбския министър за Косово Слободан Самарджич в Северно Косово и началото на демонстрациите на косовските албанци в Прищина, които ще продължат да настояват за провъзгласяването на независимост.

Обратно в новината

Коментари - Косово на една ръка от Деня Х | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bravo na horata ot kosovo samo taka mayka vi gqvurska kato stava vıpros za kurdite znaçi moje a za musilmanite ot kosovo ne moje ,mayka im srıbska ne im li stignaha ubitite predi 10/15 god eto sga veçe şte si çeşat zadnitsite

Bravo na albancite!Sega e red na turcite v Bulgaristan da napravqat su6toto.

Последователите на Бил-ЛАДЕН разширяват териториите си Да пожелаем успех на Сърбия и Русия !

Не само може да се свие, брато/сестро, тя вече се свива! Като гледам как София вече е задръстена от народ, стигам до извода, че сигурно на някой му е изгодно да натъпка българското население главно в София и по големите градове. В същото време големи територии се изпразват от хора. Следователно някой в един момент ще запълни тези територии. Никой няма интерес това да са цигани, че с тях няма оправия. Като нищо ще ни натресат нежеланите имигранти от Азия и Африка.

Развъдиха се албанците,нароиха се като хлебарки и искат пространство.Погледн им физиономиите-професи убийци.Примитивизъм и жестокост.Същото се вижда в турско-циганските мутри у нас.Тежко ни!

Българските т.н. политици този път трябва добре да помислят преди да се подчинят на Силните. Защото САЩ е далече и въобще не се интересува нито от нас, нито от сърбете. ЕС пък се напъва също да става световен разпоредител...А ние, колкото и да не обичаме сърбите, трябва да не забравяме старата поговорка, че когато мечката играе в съседния двор, да я чакаме скоро в нашия. Исляма настъпва безпощадно на Балканите и ако продължаваме да си затваряме очите, скоро няма да ни има на картата.

Албанците са цирея на Европа и тъпите европейски политици с това свое действие ще го изтискат и заразят останалата част от Европа.Има и още един аспект там има хиляди православни манастира,голяма аст от тях да не кажа всички са свързани с нашата българската история и за мен признаването на Косово като самостоятелна част е равносилно на национално предателство на нашите полтици ,както и преди време същата история с Македония.българия е най старата юридическа държава в Европа,няма друга която да съществиа толкова дълго под едно и също име на едно и също място.Трябва да се научим да отстояваме позициите си.Ние сме центъра на Балканите ,всички пътища от и към европа минават през нас.това ни е коза и трябва да го играем яко.Стига сме сваляли гащи за щяло и нещяло.Има и българско мнозинство в Албания като и части от албания са били части от българската държава.Да си ги искаме!

ДОБРЕ Е , ЧЕ СЪРБИТЕ НЕ СА МАЛОУМНИ ДУПЕДАВЦИ КАТО НАС И ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ТЕРИТОРИЯТА СИ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ ЗАД ТЯХ Е РУСИЯ. ДОКАТО НИЕ ЩЕ ПОДАРИМ КЪРДЖАЛИ И ОКОЛНОСТИТЕ И ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОЧЕРПИМ / АМА ТОВА МАЙ ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ- СПРАВКА : МЕСНИТЕ ИЗБОРИ / .С ТИЯ ОТРЕПКИ В УПРАВЛЕНИЕТО БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ СВИЕ ДО ЕДНА СОФИЙСКА ОБЛАСТ , ДОБРЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИМ , ДОКЪДЕ МОГАТ ДА НИ ДОКАРАТ ЛУМПЕНИТЕ ПРОДАЖНИ .

ПО ТОШОВО време нямаше и да се претеснявате за кърджали и туците... ама да ви го тура и у демокрацията

Защо имам усещането, че у нас скоро отново ще има Княжество България и Източна Румелия! Най-голямата грешка е прекрояването на нечия граница - така се създава опасен прецедент и ефекта на доминото няма да ни подмине. Бог да пази България !

не се съмнявам каква позиция ще заемат политиците ни-ще козируват изпънати това което им каже ЕС-без да ги е еня какво мисли народът.А точно по този въпрос трябва да има референдум.Може би Атака и ВМРО трябва да предизвикат такава процедура.

Разтрел за нашите политици ако признаят Косовол. Ние нищо няма да спечелим от далаверата, че в Косово има най-големи запаси на лигитни въглища в Европа и вече се дори са готови проектите за електрически централи. Проблема за нас че след този прецедент и турците могат да искат същото а ние вече нямаме и армия която поне да се опита да ги спре. Признаването ще бъде най-голямото предателство в историята ни.

Косовските албански цигани си правят държава... Остана и нашите да последват примера им и ще стане мътна и кървава на балканите.... както винаги.

Лошото mikey на твоето предложение е, че всички албанци могат да се пренесат в Косово и да стане още по-бъкано с албанци, близо до нашите граници.

Po-dobre balgarite da pomisliat kak da zasiliat razhdaemostta, za da ne se stigne sled 20 godini do podobna situazia i u nas. Ne razbrachte li che tai voina albanzite ia specheliha v krevata...

Albancite v maika albania..vsiaka jaba da si znae giola!

аре хаирлия да е! свърши се с това недоразумение югославия, а сега и със велика сърбия.

Не мога да разбера каква далавера има ЕС от признаването на Косово за независимо. Не си ли дават сметка, че отварят кутията на Пандора като създават такъв прецедент, ами ако всички територии със смесено население в различните държави започнат да искат независимост, ами ако и на някои от нашите турци им хрумне подобна идея? Тогава какво ще правим??? Ние не сме Русия, която смаза със сила чеченците и никой гък не каза, нас ще ни опукат като сърбите ако не дай си боже нещо стане. Дано нашите мазни политици не признаят независимостта на Косово

Най-добре е да им отворят границите и който се има заалбанец-по живо,по здраво към Албания.А който остане-спазва законите в Косово.

В денят У Кърджали ще бъде Косово. Нихилизма на българина ще му изиграе лоша шега на този ден.

A , be turk-mangal, kazal sam ti da ne se obazhdash ot anadolskia konevraz (pardon - svine-vraz). Nie i sarbite , shte vi e...em maminkata gadzhlska ! Sus va kiopek !

Bravo na albancite!Sega e red na turcite v Bulgaristan da napravqat su6toto.