Корабът MCS Opera закри круизния сезон в Бургас

Кръстеният от италианската звезда София Лорен плавателен съд MCS Opera е последният круизен кораб за 2016 година, който бе обслужен на Морска гара "Бургас".

Обратно в новината

Коментари - Корабът MCS Opera закри круизния сезон в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям майтап беше. Кораба заграден от всички страни и туристите се отказаха да слизат. Да не говорим за военния кораб - уж военен пък го пазят от километър. Пазете границата бе тъпаци, не военните кораби!

Бургазлия съм, а Бургас и Варна са наши градове. Местният шовинизъм е навсякъде и този, който работи за себе си, за града си и за държавата той печели без да го демонстрира. Те другите ще го оценят.

То щото голям сезон. 3 акостирали кораба, единият два пъти през есента, пълен с италиански пенсионери, харчещи пари за по една бира извън кораба.

Общо взето по всички круизни кораби, пътниците са пенсионери. В Европа през лятото, круизните кораби обикалят в Балтийско и Северно море, зимата се местят в Средиземно море, по-големките - оттатък Суецкия канал.

След Бургас може да отиде и до Варна, ама ще трябва да стои на котва на рейда, понеже в "морската ни столица" толкова големи кораби не могат да влизат.

Направо се чудя, тва Бургас що станахте като македонците... Батка, морска гара Варна е много по-голяма и си поема такива кораби постоянно... зЕми прочети неща извън бургаските медии...

Пет плюса за този коментар, някой трябваше да ни го каже ...като македонците, хахаха

Само, че обърни се назад във времето и кажи кои станаха първо като македонците? Варна отдавна се има за нещо повече от Бургас, и насаждаше омраза между двата града. А за бургазлии самочувствието е от няколко години, когато града наистина тръгна към добро.

А кога ще започнат да вземат и български туристи от Пристанище Бургас?

Когат круизите започват от Бургас, освен ако не искаш да се качеш на половина от круиза.

Когато си платят :)

Вижте сега... компанията се казва MSC и е много просташко да се прекръсти на MCS....