Хванаха пиян хирург по време на работа в Бургас

Дежурният хирург в спешното отделение на УМБАЛ-Бургас д-р Лъчезар Дудулов е бил заловен с 1,9 промила алкохол по време на дежурството си снощи.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха пиян хирург по време на работа в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди много години в същата тази болница брат ми постъпи по спешност за операция. Цяла нощ повръщал и се гърчел от болки и когато майка ми помолила сестрата да извика доктора, отговорът й бил: "Не мога да го събудя, ще се ядоса. Изчакайте до сутринта". На сутринта ... чак в 8.00 часа отишъл да види брат ми и ... операцията започнала ... до 14 часа/преплитане на червата/, а докторът е старият Зикидис.

Този път докторът попада на образована майка, която не е съгласна детето й да бъде оперирано от пийнал и знае какво да направи - обажда се в полицията и веднага пристигат. Ако беше майка - ромка, дори нямаше да разберем за случая. Браво на майката! Така трябва да си защитаваме правата. Ако аз отида пияна на работа - веднага ще ме изгонят. А снощи в репортажа от болницата всички негови колеги го защитаваха .... не видяли, не разбрали, нищо не личало .... добре, че промилът е 1.9, иначе щяха да кажат, че майката си е измислила и дори можеха да е осъдят за подронване авторитета на доктора и болницата.

А ДИ БЕ!!! За първи път защото е имало първи път човек с гражданска позиция! Браво!!!!

Хората са обезомели. Не е виновен доктора, а този които му е дал ракията да пие. А това е бил сигурно някой благодарен пациент които му е дал шише и бонбони. А трябва винаги да се дава мезе вместо бонбони. Ако доволните паценти бяха малко по умни този човек щеше да е мезил и нямаше да покаже дрегера толкова много. Друг е въпроса ако примерно той се е напил и тогава са го извикали на смяна. Определено трябва да се въведе контрол на лекарите преди смяна проверка, на всеки 2ч проверка за алкохол. Ако покаже повече от 1 промил, да му се даде предупреждение. За повторно нарушение му се взимат лекарските права за 1 година и през това време става сестра, но със забрана да пие дори и в свободното си време. А парите които спести от пиене да се дадът на пострадалите от докторски грешки. Освен това трябва да се открие клуб на анонимният доктор алкохолик, за да им се помага на тези хора. Неможа само да говорим срещу тях. Пияни или не кой ще ни лекува. И неможе да сме сигурни че са само пияни, трябва и наркотични тестове да им се правят през 1ч

Ахаха. Егаси смешката си написал. Как все другите са ви виновни в опит да се отървете от отгворност

тОВА НЕ Е ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ В БОЛНИЦАТА! ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВИ ЕДНА ИНЦИДЕНТНА ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ ДЕЖУРНИ ЛЕКАРИ-НЕ САМО ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ УЧУДЕНИ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ!

Прав си, много мои познати които са били в спешното вечер по една или друга причина са споменавали, че дежурните лекари миришат на джибри!

Ами с такива заплати мършави и с този стрес как да устоят?! Да не мислите, че пият защото им е голям кеф?!

А защо тези познати не са разкрили на полицаите какво се върши там. Кой с кого пие и колко. Къде са законите в тази държава. Няма справедливост. Трябва да се въведе смъртното наказание за всякакви престъпления. Пил си пил ... а сега разтрел. Защото аз няма да плащам за издръжката на един затворник 1000лв, откъде да дойдат тези пари?

Ама те обърнаха спешното отделение на кръчма. На вратата трябва да има дрегер и само като духаш да се отваря. Или поне като пият да плащат като в бар, за да може и болницата да изкара пари. И аз съм бил в спешно отделение но никога не са ми давали да пия, а е трябвало. Освен всичко друго кой и как успява да внася алкохол в една болница, нали има охрана, как минават покрай нея. Искам да питам кмета, неможе ли да раздаде дрегери на всички съвестни граждани, за да можем да правим проверки при нужда. А Бойко защо не постави камери с нови технологий които да усещат когато чевек е пиян, трябва да ги има навсякъде дори и в аптеките.

Иване.....а доброволни отряди на трудещите се със дрегери в ръце не щеш ли,комуняга!най-много пият професионалните шофьори...имам много познати/по1литър когато са в почивка да си наваксат/!

След година-две ще сте доволни ако и пиян лекар ви погледне!Не че го оправдавам,ама по кой закон е накаран да духа в дрегера и кръвна проба да дава! Това е предвидено за шофьорите!

по закона на етиката на дърявни служители работещи в болнични заведения нощна смяна с висока отговорност за живота на хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.