5 г. затвор за пиян шофьор без книжка, блъснал и убил мъж

Бургаският окръжен съд постанови ефективна присъда от 5 г. затвор за бургазлията Митко Илиев, който пиян и без книжка блъснал и убил на място мотопедист.

Обратно в новината

Коментари - 5 г. затвор за пиян шофьор без книжка, блъснал и убил мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чл. 325 "а" и "б" от НК гласят: човек, който е убил или тежко и трайно е увредил гръбначно животно, например котка, куче, крава и други, може да лежи в затвора до три години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лв. За човек - 5 години, екстра!

като видиш човек който ходи с чаршафите и крие нещо и човек който кара опел бягай, човека с опела е по-опасен:))

човешкият живот - 5 години на топло, плащаме му престоя, храната, банята и други екстри, а сигурно ще го пуснат за добро поведение и по-рано, а другият никога вече няма да се наслаждава на живота!

Аз не съм съгласен да плащам за затворниците. Колкото сме плащали плащали, да ми върнат парите сега за това, данък затворник! Трябва да има разтрел за всичко от най-малката кгражба до най зверското престъпление. Затворите да се затворят и превърнат в общежития за студенти. За политическите затворници амнистия, а за тези които не са от българия да си ходят по родните места. Македония трябва да се присъедини пак към нас. Сърбия да признае велика България на три морета. Новият президент трябва да е имигрант но за целта трябва да си пазим границата. На всеки 100 влязал трябва да му се дава шанс да се кандидатира. Вместо баници трябва да дават в училищата на децата свястна храна, здравословна. Бойко Борисов няма да спечели.