КАТ вече събирал 85% от глобите

85% стигна събираемостта на глобите, наложени от КАТ. Това е голям успех, тъй като към 30 юни тя е била едва 5%.

Обратно в новината

Коментари - КАТ вече събирал 85% от глобите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои глоби събират, мамка им неграмотна!? Най-вече тия дето ги получават, клечейки в храстите и чакайки да се появи кола в нарушение, та да легнат на предния капак и да измъркат - И ся ко ши праим? Поздравления на многократно декориран за мнението!

Ами ще си плащам на ръка и това е, защо в тази държава само глоби, цени и данъците са европейски????А доходите?!!!Ще си плащам да не вземат книжката, защото пътни знаци са сложени по време на зазки и трабанти.Някой може ли да си представи как се кара с А8 40км/час????Или с БМВ?

по добрее да не се стига до глоби

Pak otkriha toplata voda! V BG lipsva edinstveno politicheska volja!

Забравяте, че колите също са се увеличили за една година. Значи съотношението катастрофи/брой МПС-та намалява повече. Още по-солени глоби трябва и ще се научат гъзетата. Като им свършат мангите и опааа- книжката на трупчета.

Айде д.г.д. КАТ! Трети месец не мога да си взема талона от КАТ Пловдив. А акта ми е писан едва на 35 км от Пловдив.

Че как няма да ги събират, като не ти дават талона преди да си платил глобата. Е, това е в Плевен. На друго място не знам как е.

А дали заради това произшествията да са станали по-малко? Едва ли. Значи това не се прави с цел подобряване на движението, а си е чист държавен рекет за пълнене на хазната.

А сега малко математика. От 6-ти до 31 декември са 25 дни. У нас средно загиват в автомобилни катастрофи по 3-ма души на ден т.е. прогнозно 75 до края на годината. 957+75 1032 или 11 души разлика с миналата година. Това е с 1% по-малко от 2006. Да стискаме палци, да не стане нещо, като миналата година в Бяла, защото тогава стъкмистиката съвсем няма да излезе.

И на ръчичка вземат. Петарката не я имат за банкнота. Дестачката я вземат все едно са хванали парцал или цигански сопол. На двадесетачката не казват нищо и го прибират като редовна тарифа, а на петдесетака даже може и да ти пожелаят приятен път. Ако пък са двама, ще ти кажат , че трбва да се погрижиш и за колегата и така ще си отиде стотачката. Иначе няма нито корупция, нито простотия в КАТ и всичко е само мед и масло, а глобите вече се събират - ха-ха-ха.

мразя пътна полиция. мразя радарите.

На кое гише пита.ОТ 2005г не търсят ли?

ШЕ ИМ ПЛАТЯ С ЕДИН ГОЛЯМ ГОЛ КОЛ В МРСНИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ.НЕ ВИЖДАТ ДУПКИТЕ ПО ПЬТИЩАТА -МОГА ДА ДОКАЖА ЧЕ ЕДВА 3-5 % ОТ КАТАСТРОФИТЕ СА ПО ВИНА НА ШОФЬОРИТЕ А ОСТАНАЛАТА ПРОЦЕНТУРА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ШИБАНИТЕ ПЬТИЩА

дрън-дрън...лумпенит няма да станат свестни граждани поради наличието на някакъв закон! Който си мисли нещо друго- не е по-различен от тях!!!

Няма да плащаш! Не ги търсят, минала давност ги водят, но шшшшт, истина е! И аз съм така, но не ги водят:) Ходих - нямам!

Истината е че нашите полицаи са си останали със стражарския манталитет. Нито един от катаджиите не се занимава с регулиране на движението. Основната им задача е да седят някъде на гюме и да дебнат за нарушение. Никога не се афишират, че присъстват, за да е налице най-важната дейност - превантивната. Но малоумието на полцията е толкова голяма, че вместо да си сложат за цел намаляване на ПТП, те се хварлят със събираеомст на глобите. Аков техния ВИПОНД или както там се нарича пуцовете за полицаи им преподават поне малко по-качествено, а не се занимават да им промиват мозъците с това колко велики са те с палката в ръка, ще си припомнят че нито тежестта на наказанието, нито пермаментното му налагане не влияяат на количеството извършени престъпления. Няма ли превенция - няма резултати. Затова неко комунистите и ослужващите ги стражари ходят с гордо вдигнати глави. Техните униформени отрочета са добре скрити зад завоите, храстите, билбордовете, те винаги ще заснемат кола, която се движи по широк, двументов път със 100 км/час, при ограничение 60. И ще смятат че са си свършили работата. Евала. Адмирации. Но не се плашете, господа полицаи, вие нямате никаква вина за хилядите ранени и загинали на пътя. Това е заради лошите шофьори. Не заради това, че вие не си вършите работата. Напротив. Та вие сте написали толкова много актове, допуснати са толкова много правописни грешки. Как да не сме доволни, когато полуграмотни полицаи пишат актове, а също толкова неграмотни техни шефове издават наказателни постановленияи после се гордеят със събираемостта на глобите. Докато всички полицаи - от инспектори до главни комисари не проумеят, че тяхната дейност е преди всичко превантивна нашите пътища ще са бойно поле. И ще има жертви. И за тези жертви ще скърбят реални хора. Но , навярно, това е проблем на демографския срив, а не не полицията. Затова още веднъж - ЕВАЛА на българския полицай. Той е невидим, неуловим, но направиш ли грашна крачка - той веднага ти е издал акт, а след това и НП. Нека има престъпления - те ще разкрият всички. Колкото повече - толкова по-добре. Да живеят глобите, да живее КАТ, браво на Полицията. Народа очаква от вас поредни, нови успехи! Ура! следват аплодисменти, овации, бурна радост сред тълпата, отделни викове ура!

Видяхте ли!Като има такива като мен в това правителство всичко се оправя!

Сред глобените има ли полицаи? Щото обикновено само те пресичт на червено

Нито глоби,нито данъци.Подтисниците трябва да се смажат.

Въпроса не е колко процента събира а на колко процента от нарушителите ги пише

Нямам нищо да се плащат глобите, но защо трябва да вися 2 часа като сопол на гишетата в КАТ за да си платя, а после да си взема талона? Господа милиционери, вие сте пълни олигофрени и само тормозите хората, късате им нервите с вашата мудност. Нали си искате парите от глобите, добре имате ги, но какво имат хората в замяна, защо да плащат, времето е скъпо, а вие сте кухи бюрократи и не ви дреме. Размърдайте си закостенелите мозъци и съкратете висенето по гишетата.

da mi iadat......rumen alkoholika i kamen narkomana

Какво ше стане с глобите ми от 2004 и 2005 год.? Могат ли да ме преследват от общината или от КАТ да ги плащам? Лоша статистика със загиналите в катастрофи, дай Боже тази година да не е така катастрофална.

преди час и нещо написах коментар, но още го няма това цензура ли е или някой в дира не си върши работата?

Вашият коментар е добавен и ще бъде прегледан от оператор преди да бъде публикуван. Благодарим ви. е това се нарича СОВОБОДА НА СЛОВОТО

Нямам нищо да се плащат глобите, но защо трябва да вися 2 часа като сопол на гишетата в КАТ за да си платя, а после да си взема талона? Господа милиционери, вие сте пълни олигофрени и само тормозите хората, късате им нервите с вашата мудност. Нали си искате парите от глобите, добре имате ги, но какво имат хората в замяна, защо да плащат, времето е скъпо, а вие сте кухи бюрократи и не ви дреме. Размърдайте си закостенелите мозъци и съкратете висенето по гишетата.