Последни сме по интернет достъп в ЕС

Достъпът на домакинствата в 27-те страни-членки на ЕС, Норвегия и Исландия до световната мрежа варира от 19% в България до 83% в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Последни сме по интернет достъп в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пуля се над снимката на колежката блогърка от Испания и си викам е малко е по-възрастна от мене, но това няма да ми попречи и аз след няколко години(ако даде Бог) да вляза в тази класация и ако добрият старец е прибрал вече колежките преди мен.

Имам 2 компютъра,1 преносим и 1 настолен!И двата ги купих на изплащане с даскалска заплата,защото искам да се развивам в това отношение!Ползвам рутер вкъщи за да имам и на двата РС интернет!Лаптопа го нося с мен и ползвам навсякъде безжичен(на обществени места)!Много IT специалисти идват при мен за инсталации на Windows и други програми!Чудя им се как са завършили инженерна специалност!?Тъй,че сравнението ти е малко неуместно!

и какво от това? да вземем насила да слагаме интернет навсякъде?

Абе тия броят ли пиратските LAN-ки?

Стига дрънканици!Има редица пречини: 1.Икономически:цена на услугата,цена на компа спрямо средната работна заплата. 2.Ограничения на достъп налагани от някои мрежови и системни администратори. 3.Пиратския софт(системен и приложен),за никой не е тайна ,че ОС на М$ е на 99% от компютрите в страната. 4.Не изпозването на редица дистрибуции на основата на Unix-FreeBSD,NetBSD, 5.Слабата подготовка на даскалите,включителн и тези по информатика. 6.В България реалната икономика не съсдава нови изделия. Не коментирам действията на оторизираните от държавата структури, които има за какво да се замислят. Пречини колкото искаш,която и да се постави напред няма да е груба грешка.

Samo v mizeriata sme purvi.

da ama sme na purvo mqsto po daunloud

navsqkude ima internet

До Невежите. Не ви трябва Интернет, защото не знаете,че оптичните кабели не стават за скрап. На когото му трябва Интернет за работа си го има и вкъщи и в офиса. Не мислете, че например немците са по-грамотни в ИТ. Също и италианците.Работя с хора от тези националности и съм се убедила в това. По отношение GSM-мите. В момента по улици и в коли говорят непрекъснато хора, които едва ли имат нужда от това. За празни приказки. Както нвремето са си запретвали ръкавите, за да видят хората ,че имат часовник.

Кажете ми по кое не сме на последно място? По доходи ли, по ръст на заплатите ли, по качество на здравеопазване ли или по какво? Ааааа, верно по престъпност и корупция сме сред първенците!

То и с GSM-ите беше така на времето /преди 5-6 години/. С една дума- движем се бавно, но затова пък сигурно. След време ще имаме по две връзки на семейство. Една на лаптопа и една на стационарния комп.

Елементарно - стандарт на живот и ниво на доходи.

Тъй като Интернет се ползва почти изцяло и най-вече за сваляне на порно! Правете си сметката :D

Че как ще има Интернет мнозинството? Нали ще окраде кабелите за скрап! :D

Aloooooooo Idioti, kyde mi e posta be???? I da se kriete i da ne se kriete pak shte si ostanete mrysni i prosti!!! nqmate intelekt, nqmate pari, imate si samo mangali i prostaci Tova e Bylgaria!!!!

hahhhhhh bulgari i internet... na typanarite ne im se polaga net - samo rakiq i chalga za vas