Бургас прие 660 лева данък за такситата в града

Общинският съвет прие годишният данък за таксиметров превоз в Бургас да е 660 лв. Това стана след ожесточените дебати във и извън залата на местния парламент.

Обратно в новината

Коментари - Бургас прие 660 лева данък за такситата в града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е успял да се справи с това съсловие. Вижте им тарифите по стъклата на колите и ще разберете защо вият толкова-не са научени на действието "изваждане", знаят само "събиране" и "умножение",ама то така не става.Ако нямат келепир, няма да работят.Щом града е пълен с таксита, значи има пари, да си плащат както всички останали и да не реват.

тези долни лъжци бакшиши, не стига че и бакшиши им даваме ами и лъжат всички с апаратите имат специални устройства и апарата три пъти по бързо отчита пари, мръсни боклуци, вадят по 6-7000 лева на месец и за 600 лева се циганят...това е долно племе то кое не долно майната им

А този ли е единствения данък, който плащат таксиджиите ? И колко е бил досега ? Ако плащат още отделно, ДОД, осигуровки, корпоративен и т.н. и досегашния е бил 100-200лв, си е необосновано завишаване. Ако е единствения данък, който плащат е друго.

е че това е само близо 2 лева на ден за държавата - мисля че е много малко като се има предвид таксите които са обявени -например 1 лев за минута престой - и т .н.

Не мога да разбера тази държава. Искат ти 600лв за данък при условие че минималната заплата незнам колко е 300-400. Т.е. един месец не трябва да ядеш а да си плащаш данъка. Да ама само яденето ли ?

Бакшишите да не плачат. Кой плаща само 55лв данък на месец? А на тях и това им се вижда много. Правят се на много бедни, едвам се изхранвали, а като гледам едни и същи мутри са бакшиши от поне 20г. Всеки който минава покрай кръстовището на Хр.Ботев и Фердинандова може да види част от тях, едни и същи от години.

Толкова данък общ доход плаща човек работещ за около 630 лв. брутна заплата и получава около 500 лв. чисто. Не ми се вярва таксиметров шофьор в Бургас да изкарва под 500 лв. чисто на месец - защото само тогава данъкът може да се определи като висок.

да , сигурно се изкарват - КАК