23-годишен задигнал 27 телефона на плажа

Полицията задържа 23-годишен от Монтана, обирал туристи на плажа и край басейни в хотелски комплекси в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - 23-годишен задигнал 27 телефона на плажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Братя, Човечеца е стажувал, защото е смятал да заминава зад граница. Нали, трябва да си покрие разходите по пътя да Германия (примерно) и там ще преподава на местните олигофренчета занаята си. Видяхте ли как за пореден път новозавършилите български деца са едни от най-кадърните в какъвто и да е бизнес. Сполай ни на талантите!

- Около 4 часа през нощта на 23 юли от плажа пред хотел "Феникс" той задигнал мобилен телефон, оставен в дамска чанта, собственост на 17-годишна софиянка. - 17 годишната софЕанка какво ли е правила на плажа в 4 посред нощ ;)) Вероятно е броила звездите, или е чела за матурите другата година, или е била на лов за ПИШкемони...

дкми

Ей тва е. Не е важно, че са я обрали, ами "кво е правила там". Бараше ми ушите.

Важно е батка, важно е. Още по-важно е, че не можеш да го разбереш. Най-важното, обаче е, че минусите към колегата и плюсовете за теб показват, че не си единствен. Което пък означава, че шансовете положението да се подобри са илюзорни.

Кой не разбра, че туризмът храни цели региони? Прави се профилактика на целия крадлив контингент, иначе казано събират ги и ги бият, а ако ги мернат отново ги бият двойно и така докато запомнят. Не съм чул крадец да се е оправил с блага дума и лекция. Лошо за останалото население, защото контингентът ще се насочи да краде от тях в по-големи количества.

Явно не сте чували за присъди и затвор... Регистрират ли се кражбите в България? Има ли осъдителни присъди или само си играем на мильоцонери? Боя се плаща от данъкоплатеца в нормалните съдилища за правата на човека. Некомпетентността и корупцията са проблема.

а в либия им режеха ръцете.

Крумовите закони ще спеат кражбите отдавна мъдро решение ама като се правим на европейци нека ни крадат и .бат.

Ако въведат Крумовите закони ще станем не само циганска държава, но и държава с мъже инвалиди. Ще трябва да им плащаме всички ние пенсии, че са без ръце/инвалиди/. По-добре принудителен труд и да им се намира работа.