МВР залови две наркобанди, действали по морето

Заловени са две организирани престъпни групи за разпространение на наркотици на територията на Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - МВР залови две наркобанди, действали по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тия дилъри за кво да се занимават да продават наркотици ? Преди години разни данъчни, митничари и съдии се самоубиваха от многото подкупи. По лесно ще е ако отново почнат да се самоубиват и ние почнем да ходим да събираме парите на улицата, около тях като пукнат тия.

А митничарите които внасят дрогата през границата, хванаха ли ги ??? Имаше дори един митнически шеф който сам пренасяше дрога, но май пак си е шеф в митницата. Или ще кажат оня може да внася щото се е УРЕДИЛ. Кой като тях ??!! Митничарите крадат, а полицаите и съдиите ги прикриват ??

Браво, след като цял сезон са си продавали дрога ги заловили когато вече няма никой там...

Това НЕ Е новина. Новина ще е ако получат ефективни присъди!

деер

Какви присъди?! Идеята е да се насочат комисионните към ГЕРБ... Няма да коментирам умственият багаж на човека на снимката, но не се и учудвам защо не го питат как се става полицаи в Несебър и Поморие. Защо не го попита защо се върнаха едни стари правила способстващи местната обвързаност. Защо не коментира и кой дава последната дума при назначаването на разследващите в Бургас. Защо никой не пита кои са хората които разрешават провеждането на всяко разследване??? Защо , де? Гласувайте за 240-те проститутки на мафията, както си гласувате вече почти 27 години.