4-ма бургазлии са сред 12-те певци в ”Бургас и морето”

Няколко бургаски таланти ще вземат участие в тазгодишното издание на „Бургас и морето“, каза композиторът Стефан Диомов пред "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - 4-ма бургазлии са сред 12-те певци в ”Бургас и морето” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много уважавам фестивала, на който се раждат прекрасни песни, но после не ги разпространяват. Така бе и в далечната 1975, когато Тоника изпълниха може би най-хубавата си песен "Сбогуване" и спечелиха с нея, но после почти не я пускаха, а само тези от софийския период на Тоника. Слава богу песента я има на Vbox7 и може сами да прецените.

Още малко, винаги когато наближавам Бургас в главата ми изниква друга песен на Тоника от 1975 -"Стъпки и думи от лятото", музика Мария Ганева

Уважение и респект към Стефан Диомов, ама таз червена кокошка Петя Боюклиева пак ли ще кряка там?

Обикновено награждават песен на известен композитор, въпреки, че не тя е най-добрата на конкурса. А публиката ... се води от емоции и изпълнител и не може да прецени реално най-добрата песен. Класира по симпатия и изпълнение на певеца, а би трябвало да класира песен. Дано тази година не пеят Тоника, Тони Димитрова, че вече ме болят ушите от тях.

Този конкурс пък е такава глупост и кич.....

Айде малко по-скромно. Била по-известна от Лили Иванова. По-голяма глупост не може да се каже...Пък за Буюклиева - от реалитата та на фестивал.Ужас.

Отврат!