Модернизират детски градини в Столипиново

С близо половин милион лева ще се модернизира базата на шест детски градини в пловдивския район „Източен”.

Обратно в новината

Коментари - Модернизират детски градини в Столипиново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там се предвижда обогатяване на дидактичната и учебна среда, набавяне на интерактивни дъски и учебни таблети за децата, допълнителни занимания по български език, изобразително изкуство, музика... НА КОЙ му трябват интерактивни дъски в детската градина???? Това сега пък е другата крайност.

.... идват избори, трябва да се погрижим за гласоподавателите, а останалите пак ходете за гъби

Освен етнически малцинства в тези детски градини има и българчета! Когато им спрат на тези малцинства детските и всякакви помощи от второ или трето дете нататък може и да започне интеграцията. Явно уважаемият репортер никога не е стъпвал в района и не знае, че повечето от изброените градини въобще не са в Столипиново.

Така е, от 6-те градини само една е в Столипиново - ЦДГ Ружа, в остоналите 5 градини българчетата преобладават - ето понякога и те намазват покрай мургавите си връстници.

Дано в следващият живот се преродя циганче в България!

Каквото ти пречи още сега да станеш? Отиди в някое гето и почвай да си събираш ламарини да си строиш колиба. Или ти искаш Цар Киро да се преродиш? Прост, ама богат... Да ти имам мечтите. Знаеш ли какво, всъщност ти вече си циганин. По душа. А това е най-важното нали? ?:)