Лазар Груев е новият шеф на ВКС, Бойко Найденов - на следствието

Конституционният съдия Лазар Груев е новият председател на Върховния касационен съд (ВКС), а прокурорът Бойко Найденов оглави Националната следствена служба (НСлС).

Обратно в новината

Коментари - Лазар Груев е новият шеф на ВКС, Бойко Найденов - на следствието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гражданин, не упреквай Костов ! Той в едно със Симеон Борисов е от отбора на БКП - БСП! ПЕРИОДА 1989-2008 си е парекселанс време на големия театър за простичкия ни народ!

До РЕНИ Мило момиче, виждаш само повърхността на нещата, опитай се да видиш вторият им план. Тактиката на БСП и Първанов навсякъде е една и съща - начело се слага някое добро момче, тихо, кротко, ученолюбиво. Ако е сираче, още по-добре. То, горкото не е сънувало, че ще заеме този пост. До тогава обикновено не е имало нито ден управленски стаж /най-много да е ръководило жена си, но и това е спорно/ и ще бъде безкрайно благодарно на патрона си, че го е издигнал. За това става въпрос. Справка - министър-председател главният прокурор , председателят на ВКС, един куп зам. министри, много кметове.

Lazar Gruev e bil prepodavatael po nakazatelno pravo, mnogo dobar teoretik , assistent kato Panaiotov po vreme.Ne znam do kolko e praktik , sigyrno i tam e pokazal dobri resultati. Roden profesionalist i perfekzionist po nakazatelno parvo.

Не съжалявай чак толкова за него. Май по далаверите си падаше. И той откриваше на никого ненужния съд в град ГЪЛЪБОВО.

ей значи за всичко недоволството, човек едно нещо не може да напише тук без да го оплюят. Ми добър е човека в професията си. Незнам кой го спуска и с какъв парашут ама има умствен багаж за десетима.

рени, рени - по делата ще го познаеш ;)

Лазар Груев може да е добър преподавател, но знае ли що е това съдия. Той никога не е работил като съдия, няма написано нито едно съдебно решение. Жалко е, че съдиите работят и пълзят в ерархията, а президентът си спуска готовите партийни кадри с парашут - такъв е и Главния прокурор.

БСП и президентът методично овладяват всички важни постове в държавата, ДПС методично овладява местната власт, а глупаците от дясното пространство се карат кой да е вожд на малцината си последователи. А те все повече намаляват, защото виждат от кого са зависими служебно, икономически, административно, властово. В следващите 10 години каквото и да направят десните, ще ни управляват лица, посочени от БСП и Първанов. Дори и да дойде Бойко с ГЕРБ на власт, ще управляват с поставени от БСП и Първанов или верни на тях Конституционен съд, Висш съдебен съвет, Гл. прокурор, Директор на следствието, Председатели на върховните съдилища, шефове на агенции - защото са с мандат, който не може да бъде нарушен. Бедний ми КОСТОВ не мислех, че си чак такъв глупак, но ти с твоя инат и огромно ЕГО съсипа дясното през 2001 г., като не избра съюз със Царя.... Не ти ли бе ясно, че отечественофронтовск тактика е печеливша в България. Тактиката на БСП е ясна- коалиция, макар и безпринципна, която я държи на власт, а успоредно с това поставяне на всички ключови позиции на верни и предани кадри, които ще работят за нея, дори и когато не е на власт. А който е на власт раздава държавни служби, организира дори конкурсите за назначаване във всички учреждения /от чистачката до главния секретар/, организира конкурсите и търговете за държавните и общински поръчки. За управляващия е важно да слуша във външната политика безпрекословно САЩ и отчасти ЕС, да толерира икономическите интереси на Русия в българия. За благодарност САЩ и ЕС не ги интересува какво управляващите вършат във вътрешната политика. Това глупакът КОСТОВ не схвана .....

amatiori. kolko sledstvia shte svurshvat v strazburg...smiah

Бьлгария има нужда от теоретичен ресурс в управлението.

Жалко ,че изтече мандата на Иван Григоров ВКС не е имал по добър ръководител

Лазар Груев е един от най-блестящите преподаватели, които съм имала честта да чуя в аудитория. Много се радвам за него.

da ne e pak evrein?

Vsichki ste edni i syshti! Za da se opravi bulgaria! Za da stane normalna evropeiska dyrjava trqbva da vi izvadqt vsichki i politici i prestypnici i da vi raztrelqt na edin stadion!