Френски депутати разпитват Соломон Паси и медиците

Днес в Париж ще се състои първото заседание на парламентарната комисия, разследваща обстоятелствата около освобождаването на българските медици, които прекараха повече от 8 години в либийски затвор, съобщи пресцентърът на френския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Френски депутати разпитват Соломон Паси и медиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не му занесе и съсела поне, бе?

Гоце, 2 кафета и 2 ордена!!!

Гоцето взе да се развява по света и с пълен куфар ордени! Първанов връчи орден Стара планина на шейх Хамад бин Халифа ал Тани, емир на Катар

ЧЕ СА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОРЪЧКАТА, Е ЯСНО, КАТО БЯЛ ДЕН. НО, ПО-ИНТЕРЕСНО Е, КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯ?

Толкова злоба, толкова неистини, толкова липса на човешко съчусттвие! И само едно разумно мнение - БЪЛГАРКА /11:34/

Май ще излезат на светло някои истини... Гоце, кажи ни ги по- добре ти! Защо да ги разбираме от френските социалисти, а не от българските?

Pasito e na vsiaka mandja merodiika!

Какви виновни какви измамнички бълнувате, злобни душици такива. Вас трябва да натикат някъде по либийските затвори, пък тогава друго ще дрънкате, злобарчета гадни и прости.

С.ПАСИ Е ПРЕСТЪПНИК И ПРЕДАТЕЛ,ЧУЖД АГЕНТ РАБОТЕЩ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ

Кристияна сигурно е някъде на плаж с грозде между краката.

Стига сте ги разкарвали по света тия сестри и двамата хрантутника!!!! Държавна пара харчат и кой се крие зад тях????? Май Костов ще излезе прав като каза ,Ами ако са виновни!!!!

Чудя им се на сестрите, след всичко което се случи с тях и около тях ,защо не се приберат в къщи и да се опитат да забравят станалото.Да започнат да водят нормален живот. Колко му трябва на простия човек-малко медиен интерес и се вживяха в ролята на големи герои.Съчувствам им за преживяното но не одобрявам всичко ,което направиха след като се прибраха /по един или друг начин/ А ,замисляли ли са се , че Кадафито може да им организира едно отвличане и да ги върне доброволно в Либия!!??

Емира на Катар даде всичките онези милиони кръвнина. Той не иска много-много да се говори за това заради противопоставянето християни/мюсулмани което се прокрадваше из ислямистките групи. А другото разбира се е политика...

Ще се радвам да ги натикат в Сливенският затвор тези изамнички дето заразиха децата от безхаберие пиеха вареха ракия проституираха занимаваха се с далавери сменяха валута продаваха банки кръв и плазма и спринцовки Трябва да лежат в затвора ама наистина в затвора там им е мястото на тези скапани курви там ще се климатизират и ще работят да върнат парите на българският народ Успех на разследващите ФРАНЦУЗИ но тогава ще трябва да дадат обяснение на народа си и Първанов и Правителството защо ги посрещнаха като герой

А Кристияна защо я няма? Точно най-виновната се е покрила.

Емира на Катар даде всичките онези милиони кръвнина. Той не иска много-много да се говори за това заради противопоставянето християни/мюсулмани което се прокрадваше из ислямистките групи. А другото разбира се е политика...

Защо продължават да титулуват Ашраф за лекар, като ТОЙ не е лекар?

трябва да ги вкарат и да ги полекуват малко. да разберат, че са спасени вече, и да почват да работят. както всички останали.

каквито и да се виждат на някои потайностите около случаят Сестри-Либия едно не може да се забули в мистерия- ДАДОХМЕ 400 милиона долара КРЪВНИНА. От къде- ОТ БЮДЖЕТНИЯ ИЗЛИШЪК. А сега няма ПАРИ ЗА УЧИТЕЛИ, УЧЕНИ, УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ПР.

Дали пък Гоце-то няма да излезе измамник ...

За мен това беше една добра сделка, в която бяха преплетени доста геополитически интереси. В политиката приятелството е по-добре претеглено, отколкото на Женския пазар. Така например, последната спасителна мисия на г-н Саркози се дьлжеше на шест причини: Скандальт беше с френска фирма. УНИСЕФ и Международният Червен Крьст реагираха остро защото имаше опасност да падне сянка вьрху дейността на хуманитарните организации. ЕС ще има хуманитарна мисия сщьрзана с Дарфур и трябва да мине през ЧАД. Имаше вече прецедент с бьлгарските медици. ЧАД е бивша френска колония. Журналистите бяха французи.

боже,тоя нашият президент ги раздава тия ордени като жито на задушница.Я да помисли колко струва един такъв орден и на колко човека могат да се вдигнат заплатите с поне 50 лева?Ми той на месец раздава/награждава с /поне по 3 ордена Ама кво да праиш?Помак с комунистическа окраска-от такъв човек не чакай нищо добро...

НИКОГА НИЩО НЯМА ДА СЕ НАУЧИ,ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА,ЧЕ МНОГО ВИСШИ ЧИНОВНИЦИ СА ЗАМЕСЕНИ... ДАЛАВЕР Е ТОЛКОВА ГАДНА,ЧЕ АКО НЕЩО БЪДЕ ИЗПУСНАТО,КАТО ИНФОРМАЦИЯ,ЦЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВА МОГАТ ДА СЕ СРИНАТ... ЗАКОНЪТ И РЕДЪТ НАВСЯКЪДЕ СА ЗАКОН И РЕД В ЗАЩИТА НА УТВЪРДЕНАТА ЙЕРАРХИЯ! СЪЩИЯТ ТОЗИ ЗАКОН Е ПАЯЖИНА,КОЯТО ПРОПУСКА ЕДРИТЕ МУХИ И ЛОВИ САМО ДРЕБНИТЕ... НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ,ДА МУ МИСЛИМ... И НЕКА СЕ СЪБУДИМ НАЙ-СЕТНЕ ОТ ЗИМНИЯ СИ СЪН,ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ Я ИМА БЪЛГАРИЯ...

Ще бъда особено доволна, ако се окаже, че има някаква незаконна далавера относно освобождаването на сестрите, за да бъдат смъкнати те на земята от розовите си облаци и да престанат да дрънкат глупости и заплахи.

А емирьт на Катар няма ли да ни подари нещо? Едно кладенче?

Дали пък Гоце-то няма да излезе измамник ...