10 лева за бира и картофки на плажа

Цените по Черноморието все още са поносими, но за местните стандарти. Така например в Слънчев бряг пици на парче се продава за 3-4 лева, а хамбургер - за 7 лв.

Обратно в новината

Коментари - 10 лева за бира и картофки на плажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, гладници черноморски! Правите всичко възможно при вас да идват само заради алкохола, и после масово да ви плюят по чуждите форуми! Интересното че после обаче се оплаквате с наведени глави и виновни погледи... )

Не може и х.я в п.....а,и душата в рая.

е как да останат 1,60лв за билетче ?

От 8 години не ходим на нашето море! Редуваме Гърция и Турция, където видяхме какво е истинска почивка - да не мислиш дали ще те отровят, ограбят или друго...само леко сравнение - на страхотен плаж в Гърция, чиста вода /без фекалии от канализацията/, около теб почти няма други плажуващи, ако искаш си забиваш твоя чадър, на защо да го правиш - чадър+2 шезлонга, 2 кафета, 2 мин.води, сервирани докато си лежиш за 5 евро....ВСИЧКО. Дали си мисля за нашето море, вие преценете......:)

2 кафета (80ст.) + 2 води (80ст.)... За това плащате 10лева и твърдите, че имате безплатен чадър???

Айде намери ми от къде мога да купя две кафета и две води общо за 1,60 лв от заведение със сервитьор.

Чадър с два шезлонга на Слънчев бряг 30 лева, без консумация.

За плажа си прав, иначе всичко друго е двойно при гърците!

Написалият статията що не отиде в някой от капаните на плажа, да си поръча картофи и бира и да види числото от касовата бележка? Максимум 5 лева. Ама номерът е да се пуска мъгла и да не се пита - какъв чеп дирят тези капани на пясъка?

Картофки и цаца на капаните само до 15-ти Юни , после почвам да получавам стомашни болки .

А касовата бележка за чадър и два шезлонга от 30 лева ще я броим ли ?

Хъм по стандарт(бивш де), едно кафе се правеше от 6 гр. такова.Ся някой ще ми обясни ли как същото се продава за 2-2.5 лв., след като хубаво кафе като цена е в порядъка на 6-8 лв., или 0.4-0.5 ст. за 6 гр.

Пийте слънчогледово олио с бирата. По-полезно е от пържените картофи, които и без това съдържат около 50% олио, а може би на всичкото отгоре е палмово.

деер

Изводът е , че е добре да има войни около нас......

За да може българския ненаял се дебил да граби колкото може ли?

Кое му е хубавото, нещо не те разбрах?! Ти би ли отишъл в Турция това лято?!

Като се зачетеш в статията става ясно, че всъщност са картофите са 2,40, а бирата под 3 лева. Ама за да има шок в заглавието...

Драги редактори от дир.бг, вие осъзнавате ли какви глупости пишете?

булгаристански алчни говеда

Отивам в Гръцко!

Това лято има Европейско първенство по футбол от средата на юни до средата на юли. Така, че нашите кожодери да не се надяват на голям наплив на туристи. А и времето ще бъде много променливо.