Столичани пак избраха Борисов, Пловдив с нов кмет

Сегашният кмет на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов спечели втори мандат на местния вот. Пловдив вече има нов кмет - Славчо Атанасов, който бе подкрепен от ВМРО и ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Столичани пак избраха Борисов, Пловдив с нов кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли къде може да се види новия състав на Общински съвет София?

Някой знае ли къде може да се види новия състав на Общински съвет София?

Честито Майна!София затъна в боклук-сега е ваш ред!Пловдив боклук да щеш!Боклуджийска Б-я!Боклуци ще ни управляват в Боклук ще затънем!Тъпаци!!!!

Дали съм дебела ,слаба и дали съм трето или пето поколение софиянка селянчетата не ги касае и за инфо -гласувах вчера и безкрайно съжалявам ,че лумпензацията продължава,то си личи и от някои коментарий тук

Ох, добре че в Пловдив не спечели някой мангал от дпс....защото тогава щях да напусна държавата....

По добре мутра за кмет отколкото комунист. Е Бойко го избраха най- вече селяните около София, който вече станаха граждани, защото всички околни села са вече квартали на Столицата, избраха го тези които не гласуваха.

София включва много села и градчета около нея. Това, че са станали /някои от тях/ нейни квартали не означава, че хората в селцата са с друг манталитет, те са си със същия селски манталитет. Софиянци гласуваха за СДС и ДСБ, или не гласуваха, а многобройните селца /само община Нови Исър са 14 селца, самия Нови Искър, се състои от 5 обединени селца/ гласуваха за Бат Бойко от гр. Банкя. Бойко не само е невъзпитан, без всякакви маниери, но е и най - голямата мутра в София /за Банкя да не говориме/, а може би и не само. Тези който гласуваха за Бойко, биха ли написали какво е направил той в досегашния си мандат - боклук, транспорт, дупки по улиците и булевардите, кучета, топлофикация и т.н. Освен че говори и все някой друг му е виновен друго да е направил незнам. Смятам, че той стои в основата на учит. стачка. Той иска властта, муетрите са се задействали яко заради европийските фондове - това иска Бате Бойко - многото пари, и аз смятам, че ще ги вземат. Вижте само как купуват гласове. Да не би да мислите, че ще си хвърлят така парите на вятъра - едвали. Ако не се докопат до тях ще се изтребат. Един разбойник не може да стане крал, той ще си остане разбойник.

Съгласен съм с теб за определението..ехи , нагла, мутренска усмивка.. на кмета, но може ли едно въпросче?: Преди години софиянци не гласуваха ли пак за едната усмивка? Но тя беше Мазна, Лицемерна, Корумпирана И какво се получи? Получи се една кочина, наречена столица с цени на имотите АБСОЛЮТНО изравнени с тези в Берлин и по-високи от тези в Будапеща .При положвние че Будапеща е невероатно красив град на 2 часа път от Виена, а икономиката й е работеща ( София е на два часа от Кърджали, а икономиката й работи единствено на Околовръстното благодарение на Ботевргадските циганета) Така че по-лошо не може да стане, който и да дойде.Между другото Софиански си купи самолет-за добре свършена работа явно.

ГЛУПАЦИ,ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГЛУПАКЪТ КОЙТО СИ ИЗБРАХТЕ.

Снощи по ББТ при Тадаръкова се обади от някъде една възрастна жена-личеше по гласа и набързо направи една много точна характеристика за Б.Б. Той е много невъзпитан. Е, ако искаме да се отъждествяваме с хора, водени от един невъзпитан човек, тогава на тези,които са гласували за него да им е честито. Имах възможност през последната година да ползвам Виртуалното деловодство на СГО за жалби и сигнали. По-голяма бърократщина и навремето не е имало.Получих разни смехотворни отговори, далеч от истината, за която сигнализирах. Например в официално писмо-отговор относно неправомерно счупени с багер дървета, ми се отговори,че Нямало е дървета и други растителни видове, само някакви храсти.Според вас храстите какво са. И това пише човек , на отговорна длъжност. До преди 2-3 дни в официалния сайт на СГО при Общински фирми за Топлофикация АД пишеше Директор Валентин Димитров(разбирай Вальо Топлото) и беше даден неговия имейл. Когато написах дали не чакат В.Д. да се върне и му пазят мястото, сайтът беше променен веднага. Е, и от такива хора чакаме дани свършат работа.

Браво Бойко! След две години - премиер!

ИСКАМ ВСИЧКИ ДА СИ СПОМНЯТ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР - ТОГАВА СЕ СПРАВИ БЛЕСТЯЩО! НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА ГО ОТРЕЧЕ. ТАКА, ЧЕ НЕКА ДА НЕ ПЛЮЕМ СРЕЩУ НЕГО, А ПРОСТО ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА. ВСЕ ПАК НИЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ ДВА ПЪТИ

Срам за софиянци. Срам за България. Тръпки ме побиват като си помисля за ехидната, надменна, нагла мутренска усмивка на кмета. А за районните му кметове съвсем съжалявам, какви компетентни, образовани, чисти хора си отиват, а какви идват.........Боже, боже, боже, не издържам повече.

жалко пак мутри ще ни управляват!!!!

проблемът с боклука на София е решен! (четете между редовете...) радвайте се, скъпи съграждани - щом и в Пловдив е наш човек, ше се опраим! три пъти ура!

вън вампирите от бсп.само смучат и плетат интриги

CHESTITO..! BOIKO, OSHTE NIAKOLKO GODINI SOFIA SHTE CHERVENEE,...SLED KATO IZBLEDNEE, CHERVENOTO SHTE DOBIE ROZOV ODTENAK..KAKVO PO HUBAVO OT TOVA .??.??????????? IZGUBENA KAUZA!

Бат Бойко ако беше отишъл на втори тур, отичаше ... или поне щеше да се спече здраво-здраво и да стъпи на земята, че не е богопомазан ...

даваи Боико сега софия утре и Кърджали.на Доган да му такова ме таковата.

Софиянке,явно не си чела програмата на б.б. Вашият б.б. ще разпродава всичко държавно и знам кой ще получава процентите от тези разпродажби на никакви цени. Сякаш в Европа няма държавни предприятия. б.б. ще помага на Турция да влезе в Европа,което значи ново турско робство. За мен б.б. е неинтелигентен и нахален и не напразно е бил мутра и още си е.

FESOVETE TREPERELI OT BOYKO.IMETO MU E BOYAZLİVO NYAMA KAKVO DA PRAVİTE DAVEŞTIYA SE HVAŞTA ZA SLAMKA.SLED 20 GODİNİ.VNU NA BOYKO ŞTE GASUVAT ZA DPS.

там където аз гласувах един от входовете на блока беше разделен в две секции което е доста идиотско.Баща и син живеейки в един апартамент гласуват в различни секции.А де.

Един друг (29.10.2007 г. 00:00ч.) Браво на софиянци! Браво на бат Бойко,чрез който отново столицата би шут на комунягите. Тука само умници от Герб са се събрали. Бил разкарал комунистите. Герб е пълна с бивши милиционери, бивши доносници от ДС, той комунист и бил разкарал комунистите. Той е другото лице на БКП/БСП.

Поздрав на Борисов!В Благоевград преставителя на ГЕРБ щеше да е на балотаж,ако ........... не беще купувал най-нагло гласове.Курви,прости бяха мобилизирани да гласуват за гореспоменатия кандидат.Младежите бяха купувани.Агитацията водеше пред сградите за гласуване.Предните два избора също се купуваха гласове от лицето.но този път всичко беше организирано много масово.Учатваха много хора.Стари изпитани борчета бяха там.Не ми се верва по убеждение някой да е гласувал за него ,освен баща му .

Posdravi na sofijanzi,che isbraha Borisov B.

риторичен въпрос: Какво пречи един кмет, който и да е той -Иван,Драган, Мехмед или Доклан (или даже Бойко) на обикновенните граждани? Нищо! Ще създаде 1 детска градина по-малко- те и така не стигат; ще остави 1 дупка в повече по пътищата не запълнена; ще има 1 автобус по-малко по линия 007; ще събира боклука в 07:00 вместо в 06:00 часа. Какво особено това ще повлияе на живота ви? НИЩО, АМА ЕДНО НИЩО И НИКАКВО НИЩО! Не така обаче стои въпроса с бизнесмените и/или мафията. Ак оси е нашия/моя човек кмет- аз ще взема ремонта на тази и тази отсечка от булевард ХХ, аз ще построя сградата на общината в квартал ХХХ, аз ще купя срещу 1000 лв терена около гара УУУ, аз ще спечеля поъчката за доставка на 10 000 лап топа за училищата, на моя терен общината ще построи голф игрище.... Искате ли още примери и доказателства как името или партийната принадлежност на кмета не влияят на живота на простите хорица. Така че да му мислят тези , на които бизнеса им зависи от кмета... Спомнете си вица за награждаването: на бай Иван ботуши, на директора 1000 лв без ботуши....- ееее, пак бос ще си ходи директора...

Абе ,че той ББ не става кмет заради София ( или софианци) ... Ха-ха-ха, веселяци сте всички

Честито на мафията! Бойко с незнамкои в София, Кирил с ТИМ въе Варна! Ние си ги избрахме- няма на кого да се сърдим!

Kato pliuete tolkova boiko 4e bil mutra kvo da kajem za sds i bsp 4e tolkova godini ograbvat darjavata pak li za kradcite da glasuvame pisna mi ot tozi prosta6ki dvupoliusen model kadeto edni i sa6ti hora si razigravat kartite kato si podavat topkata edin na drug boiko moje da ne e idealniq 4ovek ama govori po 4ove6ki ot drugite namazani politici koito znaqt samo da obe6tavat a ni6to ne var6at po malko obe6tavai pove4e raboti po dobre nova partiq kato gerb ot kolkoto starite 4erveni i sini

Винаги се чудя на простия софийски избирател.Преди го обработваха и като автомат гласуваше за Софиянски. Оказа се, че е гласувал за един от най-големите крадци в България. Сега отново избирателя е вкаран в капан наречен бат Бойко.

Честито на мафията! Бойко с незнамкои в София, Кирил с ТИМ въе Варна! Ние си ги избрахме- няма на кого да се сърдим!

Поредната еднодневка в апогей.

Аз съм кандидатът на Буш за Министърпредседател?

Честито на Бойко Борисов!Жалко , че няма да можем да видим пресконферецията му тази вечер.

a i kvo predpo4itate da vi uprav;qva turskata mafiq pred by;garskata....pf... hora kyde sa vi o4ite i u6ite eto otvorete si gi :http://nezavisim.ne

Мислех да се махам догодина ама май ще пришпоря нещата. По-тъпо от булгара нема. Като ме питат на запад от къде съм ще ги лъжа, че съм сърбин, да не се излагам.

Гдо - какви мутри бе човек - има ли по-големи от Кастов, Станишев и Царя - какви мутри те гонят, спри да четеш червена и синя преса и се напъни да мислиш с мозъка си - какво мутренско в управлението досега си видял и в полицията и в кметството ??? Краде ли като костов, лъга ли ни като станишев - НЕ - еми тогава какви мутри те гонят, слез на земята, трябва да е хърба и палячо като олигофрените от ндсв з ада не блъде мутра ли ? Просто е мъж на място, а ти такива в политическото пространство не си виждал нали ?

Поредната еднодневка в апогей.

Еми най-добрият кмет на София от поне 15 години спечели. За първи път от толкова време се усеща, че нещо се прави за столицата - като почнете от разбиването на корупционните хранилки на нещастните сини и червени крадци и стигренет до пренасочването на средствата към неотложните ремонти по пътищата, осветлението и инфраструктурата на столицата. Най-лесното нещо на този свят е да се критикува безразборно - точно това правят безсилните позьори от ляво измислено дясно срещу един мъж, който с млад екип полага основите на нов тип управление - европейското ! Еми честито и дано не ни подведе и той !

Честита победа на Бойко Борисов и партия Герб.Сигурна съм,че няма да бъдем излъгани. Това,което видяхме тази вечер на площада в Кърджали ме потресе. Къде сме в европейска страна членка на ЕС или в ориента ? Колко жалко ! Вярата ни е единствено в човек на действията. И той се казва Бойко Борисов. От сърце му желая успех .Всички трябва да се обединим за решаването на този голям проблем ,за да я има България.

Благодаря, радвам се че имам съмишленик. Трудна работа ще е да се промени щампованото мислене на народа то така им изнася на политиците народ-стадо дето само ууу да вика му харесва, ама срещу всеки, който се раздвижи с някаква нова идея... и учителите и таксиметровите шофьори всички срещу тях скочиха ей такива сме сами си правим живота такъв!!!

Имаме си най-готиния кмет в света! И ще стане президент! И всичките ще ви дресира!

Абе голям срам за БСП. Добре, че са спечелили в няколко малки градчета. Време е вече тази партия да си иде веднъж завинаги. И рано или късно ще я изритат от властта

Браво на софиянци! Браво на бат Бойко,чрез който отново столицата би шут на комунягите. Жалко,че в момента мангала Костов се прави на юнак,като забравя да си прочете процентите,а се пъчи с резултатите на Заимов и го вкарва в кошарата,опитвайки се да го противопостави на законнопреизбрания още на първи тур от софиянци кмет...що не го пратите обратно в Монтана бе софиянци....или в Дупница!

Благодаря, радвам се че имам съмишленик. Трудна работа ще е да се промени щампованото мислене на народа то така им изнася на политиците народ-стадо дето само ууу да вика му харесва, ама срещу всеки, който се раздвижи с някаква нова идея... и учителите и таксиметровите шофьори всички срещу тях скочиха ей такива сме сами си правим живота такъв!!!

Нека да са честити изборните резултати и на КОМУНИСТИТЕ. Станишев преди няколко дни се кефеше от трибуната на парламента, че му е здрава и сплотена тройната коалиция!? Ето какво вижда и чувства народеца. Ама те гадовете няма да си отидат с празни ръце, идват нови политици... дано не са много гладни преди да свършат нещо смислено в държавата. Амин, дай Боже!

Драги ми Дуайт Айзеднхауер, аз никаде не визирам софианци въобще, а застаряващи словоблудсвуващи софиянци. Фактът че сте се засегнал, Драги ми Дуаит говори че се причислявате към тях. Колкото до това кой, кога и как е дошъл в София, ще Ви информирам че съм четвърто поколение софианец и трето поколение гражданин. За Ваша информация, това се дължи на факта че Коньовица, Банишора, Слатина, Подуене са били Шопски села съвсем доскоро,т.е преди 100-на години, когато предците ми са дошли тук, обстановката трудно е минавала за градска. За щастие съм и първо поколение емигрант , така че имам възможност да гледам на проблема Ви малко отвисочко, скъпи ми Дуайт . Е, успех с новия стар кмет!

Кучетата си лаят, керванът си върви.