Коментари - Още 15 млн. лв. за по-добър живот за ромите | dnes.dir.bg
назад

Още 15 млн. лв. за по-добър живот за ромите

15 млн.лв. за реконструкция и жилища на ромите ще се осигурят през 2008 г. по плана за действие по националната програма за подобряване жилищните условия на ромите, реши днес кабинетът.

Обратно в новината

Коментари - Още 15 млн. лв. за по-добър живот за ромите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ЦИГАНЕТАТА ЩЕ ИМА, ЗА ДОН ЦЕЦИ ЩЕ ИМА, ЗА БЪЛГАРИТЕ - КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО МАЙ... ЩЕ ЧАКАМЕ РОМИТЕ ДА НИ БЪЛГАРОИНТЕГРИРАТ НЯКОЙ ДЕН И ТЕ ДА НИ СТРОЯТ КЪЩИ...

А за учители няма пари,нали?

Ти сафсем без избирател ша я остаиш тая държава бе! Ми то ако не дават да се гласува, щот тези без средното те ваобще па не идват за кебапчета, какво ша стани? Трябва да ни ги назначават държавниците от чужбина ли?? А далаверата, далаверата каде отива питам??

Сега е капитализъм и всяко нещо си има собственик, а хората дето работят в нещото си имат стопанин и той е собственик на собственика! Виждате ли, че не е никак просто. Не е като при Тошо - държавата - собственик, колектива - стопанин, а Тато казва какво да се прави.

Трябва да се забрани да гласуват хора които не са завършили средно образование , така максимално ще се ограничи купуването на гласове и финансирането на такива безсмислени проекти

Трябва да се забрани да гласуват хора които не са завършили средно образование , така максимално ще се ограничи купуването на гласове и финансирането на такива безсмислени проекти

Пак ще бъдат хвърлени пари на вятъра. Още в далечните години около 1960 бяха изградени около Пловдив къщи за циганите, които бяха до такава степен разрушени - избити черчевета на прозорците, изгорени подове, че властите бяха принудени да изселят циганите и разпродадоха тези къщи на българи. Аз тогава служех в Пловдив в химическия батальон по разпределение като старши сержант от школата за запасни офицери във Велико Търново. Старшината на рота от батальона, към която бях и аз прикомандирован, излезе един ден в отпуск за да си купи такава къща. Разказвам ви тази история, за да разберете, че това, което се прави е предварително загубено дело и безцелно харчене на пари. Научете това съсловие да работи, само да си строи къщите и да си изкарва прехраната. Българските управници трябва да престанат да слугуват на интересите на Западна Европа, която се плаши от това,че страните им ще бъдат подложени на циганско нашествие. Всичко казано до тук се отнася за оная част от циганите, които никога няма да имат волята и желанието да постигнат нещо в живота, както много техни представители, които са и в науката,и в изкуството. Направете като САЩ, където такива безднадеждни цигани - индианци са преселени в резервати и сами се управляват и си изкарват прехраната. За добро или лошо ние нямаме пустини, където да разположим тези резервати, но нищо не може да ни попречи да въведем същия режим за тях и при нашите условия. И ако трябва да се дават средства от тези на нашите данъкоплатци за тези резервати, мисля, че никой няма да бъде против.

А на пострадалите от наводненията кога ще оправите къшите бре, не ви е срам! Що не раздадете на мангалите по един фургон, те и без друго са скитници, ще го оценят по достойнство!

Стимулирането на компактно циганско население по какъвто и да е начин е престъпление против целостта на държавата и единството на народа. Националните престъпниците ще бъде безпощадно наказани в бъдеще. Дайте тези средства за интегрирането и очовечаването на тези хора. Нека бадат като нас и по-добре, когато учат и работят ! В България се стимелират колективните кражби и колективните безобразия и престъпления.

Ееееех, циганин да си в днешно време. Ще те интегрират, ще те глезят, къща ще ти построят и пак тока няма да си плащаш.Рахат батка :)

И НИЕ ИМАМЕ СТРАТЕГИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВАТ НА МАНГАЛИТЕ.ОТВАРЯМЕ НОВИ ФАБРИКИ ЗА САПУН КАНИМ ВСИЧКИ МАНГАЛИ ДА СЕ СРЕЩНАТ СЪС СЪЗДАТЕЛЯ СИ!

Gospoda dupetati i dr. vlastimasti, da ste chuli che ima i po-bednichki BALGARI v BG, koito dori toka si plastat?

много кинти се отпускат... - познайте чий роднини и баджовци ще се налапат от изпълнението на тези строителства и проекти.... - на онези които са измислили това добро дело , на онези които раздават и одобряват проектите.. - защото са едни и същи !!!! После може да се реши да се застроят и обществени кенефи за бездомните кучета... - важното е добрите дела да не спират !!! После познайте защо няма пари в бюджета и се радвайте на лъскавите предствителства на банките финансирали с (изгодна за себе си) лихва тези проекти и накрая задължително пак си изберете хората с добрите дела на следващите избори.. - БГ !!!!!

Алоооо, май някой плаче за съд. Това случайно не е ли дискриминация по етнически признак? Искам и на мен да ми построят жилище, а ако не го направят - на съд!

Някои от тях дадоха хляб на медиите почти колкото учителите.

Само да оправим къщата с Афизето още 5 мангалчета крадливи обещавам.

пичове, има информационно затъмнение в ДИРа. Много от важните новини не се обновяват - за изборите и купуването на гласове, а ВМРО блокадата, за циганските 15 милиона лева за облагорадяване и др. глупости. Нещо май ДИРа се е продал или го контролират. Постингите ще излязат посред нощ и утре новините ще одидат назад и никой няма да ги чета. Това ако не е манипулация, аз съм трамвай!

Нещо бавно се обновяват постингитееее.... дали е случайно или цензурата съгласува съдържанието с накогоооо...

Хахаха, а няма пари за учителите! Еее Мангалистан

Ей, тия мръсни крадци от кабинета ни работят без вазелин!

а на мен кой ще ми даде пари да си оправя жилището???????????? Ей направо ми омръзна от скапаните цигани .... В момента в София са повече от всякога ... и тея каруци .... ужас. Думи нямам!

И кой ше ги плаща тия пари, бе! Защо не ги разселите по изиставените места с готова инфраструктура, а ги събирате на компактни маси в големите градове - по банките ли ще бачкат или ще ви ремонтират мерцедесите! Ега ти тъпото правителство. Българите да се гърчат, за да си купите циганските гласове и да ни доиете доживот! Сега трябва да ви спретне един етнически вот и блокада на пътищата от Турция. Вие прекалихте вече! За учителите няма и ги направихте на маймуни цял месец, за циганите намерихте 15 милиона, за да ги подкупите преди изборите. Разбрахте ли скъпи учители, защо няма пари за вас - за да има за циганите блокчета, къщички и добра инфраструктура! Да ви е честито. И като ви псуват циганетата в училище да не се жалвате - няма на кого. Продажни турско-комсомолски мекерета!

ВАРИ ГО, ПЕЧИ ГО - ПАК ЩЕ ВКАРВА КОНЯ В КЪЩИ

Stavame dwama, a do utre mai powe4e ot cqlata ni armiq.

и аз искам да ми сменят покрива, но нееее, не може, а за мързеливата пасмина - може.

А нашия кога? Хващам се за кобура вече и почвам да ги острелвам.

ЗА ЦИГАНЕТАТА ЩЕ ИМА, ЗА ДОН ЦЕЦИ ЩЕ ИМА, ЗА БЪЛГАРИТЕ - КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО МАЙ... ЩЕ ЧАКАМЕ РОМИТЕ ДА НИ БЪЛГАРОИНТЕГРИРАТ НЯКОЙ ДЕН И ТЕ ДА НИ СТРОЯТ КЪЩИ...

Ми няма я ! Щото не са цигани и международните организации не се интересуват от тях. Виж ако бяха мечки или поне кучета ехее до сега щяха да са забравили несгодите. Или поне цигани да бяха. Ех мъка!

Трябва да се забрани да гласуват хора които не са завършили средно образование , така максимално ще се ограничи купуването на гласове и финансирането на такива безсмислени проекти

Трябва да се забрани да гласуват хора които не са завършили средно образование , така максимално ще се ограничи купуването на гласове и финансирането на такива безсмислени проекти

Трябва да се забрани да гласуват хора които не са завършили средно образование , така максимално ще се ограничи купуването на гласове и финансирането на такива безсмислени проекти

преди няколко години нали построиха къщи за циганите в Пловдив и какво ?След около година (даваха по телевизията) района приличаше на Сталинград през 1942г.

Отново сме свидетели на дискриминация срещу българите от страна на турско-комуноидното ни правителство. И най-големият глупак ще съзре, че това, което правят нашите управници, е хвърляне на пари на вятъра. Вместо тези пари да се дадат на лекарите, учителите, българската интелигенция, те се подаряват на мангалите. Целта на продажното ни правителство е унищожението на българския народ и замяната му със смрадливата циганска маса. Този българоцид вече започва да се вижда - младите индивиди у нас са мангали, които не желаят да работят и чакат само на подаяния. След 5-10 години те ще започнат да плячкосват всичко българско, тъй като българското население няма да смогва да ги изхранва. Ако българофобското ни правителство желаеше да направи нещо за своя народ - българите, то щеше да интегрира циганите в дългогодишни интернати, където те ще променят своята култура и ще усвоят занаяти. Вместо това Гоце Феса, Сер Гея, Симо Комарджията и Доган Крадеца създават условия за бъдеща гражданска война между цигани и българи с цел веднъж завинаги да изтрият от Земята българския народ. Всеки, който гласува за турците, комуноидите и лайняножълтите, е предател и съратник на управляващите в борбата им за изличаването на българския народ.