Коментари - 600 кандидат-кметове били агенти на ДС | dnes.dir.bg
назад

600 кандидат-кметове били агенти на ДС

Около 600 от кандидатите за кметове са били служители или сътрудници на бившите тайни служби.

Обратно в новината

Коментари - 600 кандидат-кметове били агенти на ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

i kakvo izleze, 4e darjavata e palna s tezi agenti, samo NDSV sa s nai-malko agenti i nqkoq druga partiq

Някой каза по-долу, че за разголената мацка от външно имало 280 коментара, а за кметовете сътрудници на ДС, до момента само 11 коментара. И от това направи извода, че щом интереса на хората към този проблем е такъв, то значи няма да се оправиме. Аз хващам идеята на тази логика, но в има и една друга гледна точка. А тя е следната. Целия тоя сапунен сериал с досиетата е съвсем нормално да е писнал на всички. Не защото темата е несериозна, а защото куклуводите я превърнаха в сапунен сериал. А въпроса с досиетата трябва да се реши кардинално. Или иначе казано, пълно отваряне на архивите на ДС, а също така и на един може би по-важен архив, този на БКП. Наведнъж и в един момент трябва да стане това, а не на час по лъжичка. А пък без закон за лустрация разсекретяването е безмислено. Изобщо Отворените и до момента досиета мислите ли, че са всички? Не са, това е малка част от тях, много малка. Куклуводите никога няма да си разкрият всички агенти, особено важните за тях. Всеки знае, че комисията изисква досиетата, но от службите могат и да не покажат всички, а тези които преценят, това и става. Да не говориме, че много от сътрудниците на бившата ДС, са сътрудници на настоящите ни служби, за това тяхните досиета няма да се отворят. За това трябва, би трябвало да се прочистят днешните служби. А също така не би следвало, ако човек се замисли сериозно, сътрудници на тайни служби да участват в политиката. Имам предвид, дори и да не са били такива на ДС, но в момента да са на НСР или НСС. Каква работа има сътрудник на тайните служби в политиката? Отговора е никакъв, без значение дали става въпрос за комунистическите бивши служби или за настоящите ни демократични. Въпроса може да се реши само и единствено от партия, която категорично иска да се приключи с тоя проблем. Такава обаче няма, а и да има и е необходима пълната власт в държавата, че да го стори. За това са ми тотално смешни костовистите които все още вЕрват на тоя мангал, защото той имаше пълната държавна власт за цели 4 години, но не направи нищо по въпроса. А извиненията му за това, са приказки за наивници, от там и извода, че феновете му са едни тотално тъпи наивници. За това драги плебеи, по-добре забравете за този проблем, понеже той никога няма да се разреши, освен по начина по който казах. Който на този етап е нереален за осъществяване, защото такава партия няма. Или спрете да си чешете езиците, или си създайте сами такава партия, щото сте смешни иначе.

Журналисти, публикувайте списък на кандидатите, които не са били агенти - хем прокуратурата ще ви хване за шнурчето, хем списъкът ще е по-къс!

Ченгета вън от държавни и общински служби.Сега коалицията да приеме нов закон за ограничения за работа при ченгета от ДС и партийните секретари от бившата БКП.Вън!!! Всички злини са свързани с тях.

Кътева от ДС! Припомнете си, кой върна измислените имоти на Симеон. Олимпи Кътев като областен управител!

Единствено вестник ЕСКПРЕС дръзна да публикува списъка с кандидат-кметове агенти. И веднага ГДБОП се намесили! Що за държава имаме? Къде е свободата на словото? Кога вестниците ще могат да дават чиста информация без да ги обявяват за престъпници? http:/

Ами, като се знаят фактите- защо участват на избори? Що за НАГЛОСТ В Държавата. Народа знае нещата- ама го еу страх да си признае- или всички са доволни? Средно положение- НЯМА! ПРОСТ НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

Клиентелизмьт беще основен специалитет на номенлатурата. За сьжаление - инфекциозен. А другият проблем е, че ако сега ми кажат да направя избор за посланник и че трябва да избера между някой бивш от ДС и мацето с пембяното бельо от Вьншно, ще изпитам серизно затруднение по вьпроса за националната сигурност. Казвам го фигуративно. Доносници. Корумпирани служители. Непрофесионалисти. Това са три от основните проблеми. Много доклади за корупцията, много анти-корупционни мерки, много реформи, а ефектьт все се измерва в ангстрьоми. Човек започва да се чуди понякога дали този фокус сьс заека-доносник дето продьлжава сумата ти години цели полиическа или икономическа маргинализация. Щото баницата явно все още не може да се раздели. Гражданите вьв форума масово се оплакват от ниски заплати, а миналата година сме имали 5 (пет) милиона туристи-с два милиона по-малко от броя на населението. Да не говорим, че инвеститорите се премамват с the most competitive Europe's wages т.е. най-ниските.

Колко от тези кандидати са мутри, сещам се вече за една.

това е положението момчета и момичете. нищо лошо че са били сътрудници. но явно нямат морал щом се кандидатират а и ще се и защитават. плюите тях а не дс. винаги е имало и ще има такива служби. там хората са си вършели работата не ги обвиняваите- но тези дето са се издънили защо се кандидатират това е въпроса и то вече на морал.

Za6to i az ne biah 4len na DS, dori i na KGB. Sega 6tiah da si jiveia kato bog, da si karam Mercedesm da sa moi vsi4ki devoiki... Tova e polojenieto. No i az sam ot muhliovcite, koito ne stanaha kuki. I za6to? Za toia deto duha...

Ех наивни българино,естествено резултатите от тези проучвания ще излезнат след изборите,естествено, те няма да бъдат публикувани в медиите и оповестени всецялостно сред обществото,а също толкова естествено е и това,че няма да последват абсолютно никакви санкции и отстраняване от вече заети длъжности,като кметове и съветници!!!ЧЕ КАК НЯМА ДА Е ЕСТЕСТВЕНО бе наивен и безропотен,пасивен българино!Та нали на власт са КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ИБРИЦИ!Да неби да храните тайно в себе си надеждата,че кучето само ще изплюе кокала и ще ви даде възможност да навдигнете главица!НЕ,НЕ,....ТО СЪВСЕМ НЕ Е СЛУЧАЙНО И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕТЕ СТЪПКАНИ И РАЗМАЗАНИ ОТНОВО,АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СПИНКАТЕ И ПО ВРЕМЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!Избирай българино и препоръчително е да се пазиш от червения цвят и неговите разновидности,като мораво,розово и тям подобни бивши и сегашни предрешени и пребоядисани комунюгери!

в БГ както всичко е като в огледален свят, това е едва ли не гордост

жалко че вече няма време да бъдат обявени за да се запознаят хората с тях

Баси наглостта.Службите бяха инструмента на тоталитиразми за потискане на демокрацията.Ако бяхме 45 г. нормална държава те са уважение,обаче съвсем съзнателно са се поставили в услуга на реакционерите от БКП.Не!Не! Това показва ,че БСП е клиентелийска партия. Точка!Отвра съм.

Българио, клета!/ Ти си пълна с ченгета.

Е стига толкова!!! Писна ми от ченгета!!! Всички ченгета вън от политиката!!!

e golqm pras 4e sa bili, pa vie ste ebasi horata

Българо-съветска орг.престъпност...То разкриване...

Абсолютно необходимо ни е да ОСВЕТИМ ТАЗИ БЪЛГАРО-СЪВЕТСКА МАФИЯ -всички,които по някакъв начин не са свързани с нея го искаме ЗАЩОТО ТОВА Е СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ НОРМАЛНОТО БЪДЕЩЕ НА Б Ъ Л Г А Р И Я

Видя ли се какъв си? Разбира се, че мацето с пембяното бельо бе бате. От такава по-сигурна държава каква искаш? Запомни едно, България е в такова положение, че всеки ще ни... когато си поиска. Защо тогава да не окажем доверие на хората със способности да свършат каквото могат?? Или искаш от тебе да почнат??

Абе десния екстремист е прав, но на мен никога не ми става като гледам кмет, па макар и агент. Щото ги избират едни... Друг е въпроса , че кандидати - много. Ей сега за София например- Юлиана, Антония.. Ама балъците ще изберат някой пожарникар та да им се чудиш на акъла. Такива не ми се гледат даже и агенти да са. Поне да се хилеше като крадливия си предшественик, ама той - не, смръщен като некой да не кажа какъв.

Единствено вестник ЕСКПРЕС дръзна да публикува списъка с кандидат-кметове агенти. И веднага ГДБОП се намесили! Що за държава имаме? Къде е свободата на словото? Кога вестниците ще могат да дават чиста информация без да ги обявяват за престъпници? http:/

Ти си прав. Ние сме сигурно единствената дьржава в света, в която народьт искренно вярва, че силата, която докарва комунистите на власт единствено и изключително са червените бабички. У нас бизнеса е кристално чист - никакви врьзки с бившата номенклатура.

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА ПОД ЗЕМЯТА! БОЖЕ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИШ ТИЯ САТАНИ!?

предварително подготвен сценарий.Да ги огласят след изборите,за да бъдат избираеми.Това не е ли комунизъм в действие за още 50 години напред.На кого ги разправят,че не можело да ги проверят по-рано.Това са пълни глупости,при това имаме достатъчно специалисти за компютърна обработка на база данни.

Ако е такава сметката,то излиза,че в седем милионна България има девет милиона бивши сътрудници на ДС! Дрън-дрън-дрън предизборни глупости

Закрита през 1973 - официално да.И аз искам да съм агент на ДС и много да се срамувам....

Тва ДС като кърлежи са се налепили навсякъде по България

Стига с тези простотии, този бил ченге, онзи милиционер, що

Ха, то президентът е (бивш) сътрудник на ДС, та какво остава за кандидат-кметовете!

Баф мааму!!!!! Само аз ли съм бил аент на ЦРУ? Ама бях и на КГБ. Ама къде хляб в Булгаристан при такава конкуренция?

Абе защо не закрият тази тъпа комисия, която само ни взема парите! Я да си покажат фишовете със заплатите! Хората гладуват а тези само с досиета и на всичкото отгоре ги съдят и пак разходи... много сме зле... просто нямам думи... какво ме вълнуват досиетата, ами нека видим нещата сега какви са а не преди 1000 години... престанете бе хора, тук не издържам и изчезвам зад граница

Само 600? Много малко? Какво прави ДС-то, не работи добре напоследък? Стягайте редиците, току виж сте изпуснали някой цент от Еврофондовете?

ЕВАЛАААААА!!!