Тийнейджърки върнаха загубен портфейл с 1400 лв.

В навечерието на Великден деца спасиха празника на едно семейство. Седмокласнички откриха портфейл с 1400 лева и го върнаха на собственичката му в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Тийнейджърки върнаха загубен портфейл с 1400 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон пред децата и техните родители. С пожелание да срещат по пътя на живота си само добрина да покоряват трудностите с лекота и да вървят с високо вдигната глава. Смело напред мили деца.

браво на децата.супер!

Браво .. така постъпвахме всички едно време ... поне така ни учиха лошите комунисти ... радвам се да чуя че и сега има хора с души сърца защото това може да се случи на всеки ....напълно човешка и добра постъпка е това .. да са живи и здрави .,,, Браво на момичетата - респект !!!

Мамини глупачета! Само след две години ще осъзнаят какво са сторили и никога няма да го повторят. Все пак поздравления за постъпката!

С какъв кеф обаче ти ударих един минус... Дребна душичка!

Виж сега, ченге, неслучайно Маркс се е заблудил. Според него битието определя съзнанието. За да е стигнал до тоя извод, значи още по негово време битието и средата са формирали начина на мислене. Или поне са оказвали голямо влияние.

се подаряват на честните намиращи на загубеното 10% от сумата - в случая 140 лв /ако и собствениците са също честни!/

никеде и никога не е имало определен процент ,това е чувство на благодарност.в сащ има случаи на намерени по 200 000 $,злато ,хероин предадени в полицията,но не чух да има някакво възнаграждение за предалите го.в някои частни случаи има етика,при държавата не.

10% е чети закона.

С такива деца, България може би все пак има някаква надежда. Гордеем се с тях!

Тази приказка имаше друго заглавие.

Измислена случка.Светкавична реакция.

Как ли " изскача " от пътеката портфейл ??Да бяхте написали - " видяха" , забелязаха"!! Дописници !!

Добре, че не ги е нахапал...