Коментари - Изритани от МВР минали откъм тъмната страна | dnes.dir.bg
назад

Изритани от МВР минали откъм тъмната страна

Министърът на вътрешните работи Румен Петков потвърди думите на прокурор Бойко Найденов от Върховна касационна прокуратура, че мафията в България си е купила държавници.

Обратно в новината

Коментари - Изритани от МВР минали откъм тъмната страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А! Ама то имало било светла страна! Аз съм изненадан драги зрители... а Вие? Айде другия път тук новина за нея да видя...

Едва ли знаете нещо господа за тъмната страна! Когато си с военно образование от елитен род войски, когато си с още две магистратури и говориш 6 езика, когато не си стрелял само с термоядрени боеприпаси и т.н. и т.н. накратко когато в теб действително са вложени милиони от държавата и от самият теб... та в един момент те помолят да напуснеш просто защото съкращавали числеността на армията или полицията ... какво ти остава ... просто гледаш тъжният поглед на съпругата и гладните очи на детето си ... какво би направил ... тъмната страна е светло място спрямо това което е в действителност :(

И аз имам едно дребно въпросче: Дава ли си сметка какво става с подготвените офицери, освободени от арммията поради намаляване на численият и състав. Къде сега са тези от тях освободени в периода 2003г. Някой от тях завършихме и по още 2 магистратури пак в същото направление на военната специалност. Аз например се опитах и докторат да защитя... дава ли си сметка някой колко е сериозно въобще! Какви пари са инвестирани в хора като нас???? Не мисля, че някой го е грижа, което не значи че проблемът не съществува...

Их на батко джадайчетата. А Р. Петков сигурно е лорд Вейдър

нищо не могат да направят мутрите без протекцията и знанието на техните покровители ченгетата,депутатите и министрите,а ако решат нещо на своя глава-затвор или куршум,но най-вече куршум:)в Бригада всичко това е показано по много добър начин,сценария и в България,както в Русия е същия,дирижиран от ченгетата.

Наблюдавайки вселената през най-мощните телескопи никъде не открих честни юристи. Вероятно са се заселили в някоя тъмна дупка! Но, както ви е известно поради огромната гравитация от там не може да се получи никаква информация.

И какво да сега прави се?Съм стар вече аз.Всичката угасва светлина.И силата е в тъмната страна.Лошо много стана то.

vsichki ot xailaifa pod noga .iskame zakonite na HAN KRUM

Дойде му времето на лорд Вейдър.

Коя мутра плаща най-много ? Държавните мутри ми даваха 800 лева, ама много прости шефовете - единия завършил ВИФ, другия - детска педагогика.

А-а за тия много подготвените и изританите знаем.Прекрасни специалисти, вещи професионалисти, само дето чеп за зеле не става от тях.И като са толкови добри, съвестни с високи морални устои, като останат без работа и хайде при мутрите.И аз като остана без работа отивам и точа бензин от колите.За мен тия са толкова професионалисти и специалисти колкото аз съм космонавт.

Хей, Стъни! Нали не си мислиш, че т.нар. знакови дела не се движат поради некадърно обвинение и силна защита...

Е и??? Понастоящем и от двете страни на барикадата работят успешно и съвместно за ограбването на държавата. Едните крадат, другите се правят, че ги преследват, а вечер делят откраднатото. Всичко това начело с парламент, правителство и държавна администрация. Честито на губещите.

eeee,tova njakakva novina li e?????

e tozi na lud li se pravi do sega

Те и неизританите (шефовете на изританите) отдавна са откъм тъмната страна. Никога не са били на светло.

аз това не го знаех

Колумбе,взе ми думите от устата!Буквално!!

Леле, какво прозрение. А питаше ли някой лекарите (с по-особени специалности...) когато децата им гладуваха. Когато напускаха страната, и не се обръщаха назад на аерогарата. Когато бащи не сдържаха сълзите си. Да правиш подарък собствената си кръв и плът. Това не е дори еничерство. Тва няма определение още. Мина ли някой от тези бащи бариерата?! Дали не я мина само от страх? Ей цървул скъсан. Да млъкваш и да си ходиш на фонтана! Защото думата морал ти е толкова чужда колкото и думата чест.

Така е! Прав е този, който казва, че мафията разполага със значителен човешки ресурс, голяма част от който са от органите на МВР или пък имат много добри съветници юристи - хора, които са били съдии или прокурори. много от ченгетата са от тъмната страна на... 100% съм съгласен. Сега да се запитаме защо е така. Отговорът не е толкова сложен. През последните 17-18 години въпреки демократичното говорене приоритетите на държавата останаха същите като при тоталитарната държава - над всичко да доминира вътрешната репресия, полицията, политиците, кастите, посветените и т. н. При политическите чистки бяха изритани хората с гръбнак (щото гръбнакът им беше червен). В полицейските органи влязоха талибаните на демокрацията и пазарната икономика, хора, които никога не са имали друга мотивация освен парите и лостовете на властта. Първоначално парите бяха у тези, които имаха властта. И много бързо те си купиха полицаи, анализатори, съдии, прокурори. Защото полицаите, анализаторите, съдиите и прокурарите работеха и продължават да работят само за пари. И логично се продават на този, който си плати. В нито един сектор на администрацията и правораздаването няма морален гръбнак. Няма кодекс на честта, няма нищо, освен вулгарно пазарно мислене. Естествено е при това мислене длъжността да се възпрема като стока, която може са се продаде с печалба в частна полза. Само че инвестицията не е частна, а на данъкоплатците. И осребряването на заеманите постове е кражба на нашите доходи. Този слугински манталитет на държавните служби - полиция, съд, прокуратура и др. винаги ще се осребрява, винаги ще има някой, който ще има пари да си купи държава. И ще става по-лошо. И в държавата е като при циганите. При циганите вече расте второ поколение което некога не е работило. В държавата расти второ поколение, което винаги е вземало рушвети. сегашните младе експерти по министерствата са си платили частните уроци без фактура и са си купили дипломите за висше образоване. Продажността и подкупа, слугинажа вече е норма. Да ни е честито.

Има е една неточност - думата бивши. И бивши и настоящи - всички се тъпчат от общата паница.

Този да си пусне главицата и да се огледа.Първия купен е той.Пие си ракията с всички мафиоти па му и плащат за това.Няма ли да почне да си плаща щото няма да му стигнат паричките.С тези мръсни ръце си прегръща децата ако въобще му пука за тях.Този така се е самозабравил, че и маичиното мляко ще си продаде за пари.Ще дойде видов ден,ама кой ще плаща!!!

Това е ясно и на децата, да каже и за себе си и кои са тия тъмните субекти. Ама няма да чуете имена никога.

Ами нали всички вие, политиците направихте така, че да минат от другата страна на барикадата, а в отсамната страна останаха некадърниците. То се вижда от т.н. знакови дела, никой не е осъден още и едва ли ще бъде осъден, защото от другата страна са по добрите юристи. Ама като правехте чистки на партиен принцип и да назначавате свои хора, да не би ние народът да сме виновни. Лошото е че ние сърбаме попарата.

ЕВРИКА!

vsichki ot xailaifa pod noga .iskame zakonite na HAN KRUM

e tozi na lud li se pravi do sega

Леле, какво прозрение. А питаше ли някой лекарите (с по-особени специалности...) когато децата им гладуваха. Когато напускаха страната, и не се обръщаха назад на аерогарата. Когато бащи не сдържаха сълзите си. Да правиш подарък собствената си кръв и плът. Това не е дори еничерство. Тва няма определение още. Мина ли някой от тези бащи бариерата?! Дали не я мина само от страх? Ей цървул скъсан. Да млъкваш и да си ходиш на фонтана! Защото думата морал ти е толкова чужда колкото и думата чест.

Гусин Петков, ама моля ви, какво говорите? Това е просто невъзможно, как така? Не, не, наистина ми е трудно да повярвам на такова твърдение. Проверете отново, моля. Моите данни са 99,99 процента.

Гусин Петков, ама моля ви, какво говорите? Това е просто невъзможно, как така? Не, не, наистина ми е трудно да повярвам на такова твърдение. Проверете отново, моля. Моите данни са 99,99 процента.

Тези пак откриха топлата вода.