Извънредно чистят уличните шахти заради прогнозите за дъжд

В Пловдив извънредно почистват дъждоприемните шахти, съобщиха от пресцентъра на общината.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно чистят уличните шахти заради прогнозите за дъжд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошият матрял си хвърля боклуците през прозореца, опаковки, торбички - директно на улицата. После - що било мръсно, кметът е виновен.

За да запази Пловдив позициите си на "най-чистия български град".Това е поредната лъжа.Главната улица не е Пловдив,в града има и други такива,минете от там да видите за какво става дума.Стига с тези лъскави заглавия.

Виж си боклуците под собствения прозорец. Общината не може да смогне да изчисти това, което ти изхвърляш през прозореца, селянке.

Извънредно чистят уличните шахти заради прогнозите за дъжд.Вече ще се чистят според прогнозата,така ли да го разбирам?По-глупаво нещо не съм чела.

Ако ги чистеха редовно, нямаше да е нужно да е извънредно...

Помня, че по ранното бай-Тошово, че и пред-бай-Тошово време в София чистеха шахтите и оттоците редовно - веднъж в месеца ли беше, на две седмици ли. Цигани с конски гальоти и едни изгребвачки с дълги дръжки. И не крадяха металните решетки ...

За чистенето - няма лошо, ама стига сте плашили вече хората с тоя дъжд! Вижте малко прогнозите. Вчера пък някакъв чичка по телевизията очаквал 50 см сняг! Очакваните температури са 22 градуса, слаби, краткотрайни валежи от дъжд на места, какъв сняг!

А защо не ги чистят непрекъснато по "нормален" график? Така няма да има нужда от извънредни акции. Защо винаги работата се върши извънредно?

по бул. Шести септемери нищо не е чистено. Метачките си изхвърлят боклука в шахтите.