През август половината ни пари отишли за храна

През август българинът е давал най-много пари за храна.

Обратно в новината

Коментари - През август половината ни пари отишли за храна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз тука от едното ядене цяла банка изплюсках така балабар със ДДС-то и всичките и такъми там. Ми апетит какво да се прави.

Защо ядете толкова много,бе толуми?Половин заплата за ядене,еба си ламите ненаситни!Хората с пестене от закуски фабрики и БМФ-та си купуха,ама вие плюскате като невидели!

Абе Тоше, кат много ти харесва България, к'во праиш в чужбина? Ела в джунглата бре серсемино!

ето драги зрители - небрежна статистика сочи явно подобрение на стандарта на живот в БГ. ,защо е това масово мрънкане ?! Подобни статистики имаше много по времето на Бай Тошо и всички те бяха приветствани с оватции и то именно от тези които сега са на власт и които вие всички сами си избрахте по една или друга причина !!!!!! 3х AVE !!! - за безбрежната кухина в сивото пространство на електоралната единица !!!!

Абе на вас дето ги смятате тези проценти заплатите стигат ли ви. Нали вие сте държавни чиновници и би следвало да сте също потърпевши - вашите заплати не са нещо на което да завиждаме. Що не кажете от какво се страхувате бе мижитурковци. СърГей ли ви плаши или пикльото фонтански от Плевен.

Костов е виновен!

От както ми увеличиха пенсията с 10% глад ме гони с 20%, че и повече. Ей това се казва ГРИЖА НА БСП за хората. Основен принцип НА БСП винаги е бил: ДАЙ ЗА ДА ВЗЕМЕШ. Евала, умеят да вземат другарите, а пък за даването ... питайте медиците,учителите, горските и т. н. Как дават завалиите? Нима ще развалят тяхното си заради нас? НИКОГА. А сега гласувайте за тях нещастници- български люде, хак да ви е.

Аз пък живея в чужбина и половината ми заплата отиде за ипотека, която повечето българи не им се налага да плащат. 25% отиде за сметки и застраховки, които в България са много по-ниски.. Така че... не е толкова зле в България.

През август половината ни пари отишли за храна! А през януари - всичките ще отиват за храна, та и няма да стигат. Ако не се опомним и разстреляме правителството овреме.

палячовци пълни са , некъдърници прости, ми за кво да даваме като с тая инфлация ни разкатаха фамилията

хайде бе? А цените като са скачали ежедневно, колко пъти е намаляла покупателната способност на българина (изключваме тези забогатели с 200 %, става дума за нормалните граждани)

А ние в коя статистика попадаме? плащаме 200 лв. месечно за сметки и 37 лв. за градски транспорт и ни остават 100 лв. за храна, става дума за тричленно семейство с един работещ и един ученик, който за щастие получава стипендия и детски надбавки.

Стига бе! Как не съм разбрала? Брей трябваше от нюза да го науча, че сама до този извод едва ли щях да стигна.

обаче през август 2007 г. българинът е имал по-малко разходи за сметки по консумация на вода, ток, отопление, отбелязва статистиката. Ще умра от смях, та нали август беше 40 градуса и хората бяха на почивка?

4e to za kakvo drugo ,osven za hrana-s 300lv. u4itelska zaplata.

Нормално, така се правят големите пари. Контрабанда и спекула със стоки от първа необходимост. След това си купуваш яхти, мазерати и ... други глезотийки.

НЕКА УМНИТЕ ГЛАВИ МИ ОБЯСНЯТ:ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 МЕСЕЦА ХЛЯБЪТ СЕ Е ПОКАЧИЛ СЪС 100 %, СИРЕНЕТО С 70 %, КАШКАВАЛА СЪС 80 %, ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ С 60 %, ОЛИОТО С 90 %, ПИЛЕШКОТО С 30 %, СВИНСКОТО С 20 % И Т.Н. КАК ТОГАВА ИНФЛАЦИЯТА Е 12 % ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА? АКО НЯКОЙ МИ ДАДЕ ФОРМУЛАТА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!

Нещо не са им верни данните! Няма как доходите да са се увеличили повече от разходите!

Разходите на българина за плаж са рязко снижени и бележат рекорд в това и други отношения. А статистиката е майка на разврата.

Абе на вас дето ги смятате тези проценти заплатите стигат ли ви. Нали вие сте държавни чиновници и би следвало да сте също потърпевши - вашите заплати не са нещо на което да завиждаме. Що не кажете от какво се страхувате бе мижитурковци. СърГей ли ви плаши или пикльото фонтански от Плевен.

През август хем сме харчили,хем гладни сме стояли! А през септември и октомври само за отопление няма да ни стигнат! Туршии - НЯМА???!!! БОСИ И ГОЛИ СМЕ СРЕЩУ ЗИМАТА???!!! УМИРАМЕ ЗНАЧИ,ТАКА ЛИИИИ?! БРАВО! Да живее националноотговорнот правителство! Смърт на народа! ИЗПЪЛНЕНО!

Животът на някои хора е да ядат, за да не умрат.Останалото е забравено.