Коментари - 7 катастрофи за ден на новия участък от ”Тракия” | dnes.dir.bg
назад

7 катастрофи за ден на новия участък от ”Тракия”

Само часове след тържествата по откриване на новата отсечка от автомагистрала „Тракия”, пътят се оказа черен капан за шофьорите.

Обратно в новината

Коментари - 7 катастрофи за ден на новия участък от ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

http:// www. chambersz. com / index. php / content / view / 9891/136 /

Лелееее, тука какви тЪпацо сте се събрали :) хахаха :) Абе, олигофрени, колко от вас минаха по новата част от магистралата в петък след обяд, та коментирате сякаш вие сте я построили?! Е, АЗ МИНАХ ОТ ТАМ И ПОЗНАЙТЕ, КАКВО - НЕ КАТАСТРОФИРАХ!!! -ЗАЩО ЛИ??? Ами сигурно, защото видях и трите знака за КРАЙ НА МАГИСТРАЛАТА, видях и знаците ЗА ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА

Веско, ne moje da se vliza v kragovo dvijenie s predimstvo! Predimstvo imat dvijeshtete se vozila koito sa veche v kragovoto. To zatova e kragovo, koito vliza da namali dosta skorosta si.

http:// autoplanet1. com /index. php?cat1 & pcat5 & id430

Минах по въпросния участък часове след откриването му. Не видях катастрофите. За мен нямаше нищо опасно в участъка. По дяволите, знакът за край на магистралата е на 1500 метра! Едниственото глупаво в случая е, че не се влиза с предимство в кръговото, но пък си има знак като да ти извади очите. Пак повтарям, участъка за мен не е опасен, може би защото СПАЗИХ ОГРАНИЧЕНИЕТО?!?

То аз трудно пресичам на оживени кръстовища и едва 1 от 10 шофьори ми дава предимство на зелен семафор. Простотият в държавата няма край!

Призовавм постарадалите да подадете искове за щети поне за 1 000 000 лева всеки. И съдиите пътуват по пътищата и съм сигурен че ще уважат исковете. Само така ще станем нормална държана, с присъди и големи обезщетения от безхаберните фирми, институции, министерства, ведомства, общини. СЪДЕТЕ ГИ ДО ДУПКА!!! НЯМА ДРУГ НАЧИН ЗА ОПРАВИЯ!! ТОЗИ СЪВЕТ МИ Е БЕЗПЛАТЕН!!

Ей шофко ли си къв си! Ела у македонския край, щи пръснем халката ве шопски селтак! Забеляза ли ли сте кои са най-наглите на пътя и кои предизвикват 90% от катастрофите СЕЛЯНИТЕ от СОФИЯ със рег. номера обозначаващи,че са селяни- С! ахахаах калъфиии

Ако е вярно, че магистралата завършва с кръгово, без предимство, това е най-голямата глупост, която може да сътвори нашето пътно управление. Навсякъде магистралите са с предимство, няма никакво пресичане, конфликтни точки, има огради и т.н. Просто поредната българска тъпотия, възможна благодарение на нашето безкрайно търпение.

такаа евала бе управляващи бездарници това се казва прогрес да пуснеш магистрала в нищото и от там ще минават чужденци евалаааааааааааа

Като имам предвид фирмата,която прави този участък от магистралата няма какво друго да се очаква.Асфалта е с отвратително качество.В събота минах по новооткрития път и за малко не гушнах букета.Браво на фирмата изпълнител.Аплодисме за умните мозъци в тази фирма.Иначе на реклами го докарват.Да вземат да си открият и погребална агенция.

ШОФКО- Е С ТОВА ДОКАЗА ЧЕ СИ ОТ СОФИЙСКАТА УТАЙКА И АКО БЯХ СОФИЯНЕЦ ЩЯХ ДА ТИ ИЗПРАЗНЯ ГЛАВАТА ТАКИВА КАТО ТЕБ КАТО ДОЙДАТ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО СЕ ДЪРЖАТ КАТ ПОСЛЕДНИТЕ ОТРЕПКИ И ВЕДНАГА СЕ ПОЗНАВАТ ЗАТОВА ВНИМАВАЙ

neka se trepjt patj nee letiste

човече.-ти май не си излизал от българия и незнаеш какво е магистрала още повече аутобан.всички табели на нашите магистрали са малки и трудно се четат отдалеч.справка немските магистрали от километър виждаш надписите.а магистрала да свършва в кръгово движение само българин може да сътвори.поредния идиотизъм...

чак сега се сетих - абе те нашите пътища верно са междугалактически ВОДЯТ В ОТВЪДНОТО. Със същия успех можеха да завършат магистралата и с Бетонна стена. И тя е с предимство. И как да съдим държавата за безумията? Ами май само аерогара София помага ...

Трябва да има още една лента за излитащите към оня свят:) Щото другите само ни се пречкате и идвате с нас без да ви искаме:))))))))))

Otidete v Rumania da videte kak se praviat magistrali

Интересно ми е колко от вас, плюещи катастрофиралите на тази остечка минаха от там вчера или днес? Току що се връщам от Бургас и ще ви кажа само едно - няма по-тъппо направен изход от магистрала никъде!!! НЯМА знак, че магистралата свършва, има знак за ограничаване на скоростта 90 и в един момент се отзоваваш на входа на кръгово движение, където си без предимство?? Дори и да се спази това ограничение катастрофата е с 80% вероятност! И още нещо до всезнаещите - не всички катастрофирали коли бяха бмв-та, поне новините да бяхте гледали с очите си, а не с органите си, с които пишете глупости по форумите (нямам предвид ръцете).

На крив автомобил - пътят му пречи!

Eee zavalq dujd i se izbiha a gumite smenihte li ve4e ne e toplo i suho trqbva da se ot4ita promqnata na klimata i vliqnieto koeto okazva na putq !!!

До peshoigosho: Я вземи, че провери по-добре. Ограничението за магистрала е 130км! А това, че някой не си е свършил добре работата е ясно. И това, че всеки кара както си иска и сякаш е сам на пътя, също е много ясно. Може ти да караш добре, но не се знае онзи срещу теб как кара и как си е взел книжката. Аман от малоумни псевдо шофьори по нашите пътища!

razdeli dumite da njma to4ki mejdu tjh

http://autoplanet1.c

Ей тва е линка, ако е истина думи нямам http://autopl

към ШОФКО Ей ШОФКО, ела в дълбоката провинция Варна и Бургас да ти пръснем кифлата...ЛАЙНАР!

Видял народа хубав път - иде му да хвръкне от радост. Така става като не се спазват знаците - иначе всичко на пътя си му е наред - и мантинели има, и знаци има... само да има кой да ги спазва. А как може по някакъв си клип да се определи кой с колко кара??? Това са тъпи измислици на журналистите, които ни най-малко не се интересуват от това, че гадните им лъжи само насъскват хората един срещу друг. Ако не вярвате - отидете и вижте.

към смрада - скоро ще осмардиш някоя канавка

СПОРЕД МЕН БЪЛГАРИТЕ СА НЕНАДИВЯЛИ СЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ГОВЕДА! ОСОБЕНО СЕЛСКИТЕ ТАПАЦИ КОИТО НАВОДНИХА СОФИЯ.НЕМА ПО-ТЪПО ГОВЕДО ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПРОВИНЦИАЛЕН ТЪПОЪГЪЛЕН СМОТАНЯК.Е ТАКОВА ДА НЕ СРЕЩАШ.МАРШ НА СЕЛО СГАН ПРОСТА,ДА СИ КАРАШ ТАМ КАРУЦАТА И ДА СИ ПАРКИРАШ ПРЕД ДУВАРО.НЕ МОГА ДА ВИ ДИШАМ,ГОВНА СТЕ

чак сега се сетих - абе те нашите пътища верно са междугалактически ВОДЯТ В ОТВЪДНОТО. Със същия успех можеха да завършат магистралата и с Бетонна стена. И тя е с предимство. И как да съдим държавата за безумията? Ами май само аерогара София помага ...

Поредното малоумие - може ли магистрала да свършва в път без предимство - демек СПРИ! Вчера минах оттам и се изненадах доста като видях знак ПЪТ БЕЗ ПРЕДИМСТВО. Питах и колегите и те това са видяли. Е ние една магистрала нямаме и току що откритата нова отсечка е без предимство. Сигурно имаме междугалактически пътища ?!?!

Opa.....v BG si e ve4e 130..... a za Germaniq sa6to zbarka i se obarka....tam nqma ograni4eniq na maximalna skorost.

докато има такива които казват: абе вие ли ще ми казвате с колко да карам да не сте ми я купили тая кола за вие!!! ще има и такива неща:)

Аз съм 130 килограмов шопар от Перник с Ауди 80 дизел с нафта купена на черно и съм най добрия шофьор с най добрата кола. Кви занаци, кви мантинели, ква маркировка. Като ме видите да знаете че си имате работа с най добрият на пътя и навсякъде съм с предимство. Между другото държавата и правителството са ми виновни че не съм 150 кила и колата ми може да вдигне само150. Ако ми се решат и тези два проблема елате ме вижте какво правя по магистрала Тракия.

Не е виновна, май, магистралата. Виновен е манталитета ни. 90% от шофьорите на пътя карат като идиоти. Какъвто и да е пътя - те пак ще карат твърде бързо и без да се замислят. Разбира се най лесно е да обвиним държавата. Идиотите обаче сме всички ние.

Ами вижте на снимката кой ръси Светената вода на пътя пред Премиера. Този е по-грешен от дявола. С такъв Водосвет май няма да са само тези 7.

Много участъци от пътищата ни не са обезопасени и маркирани правилно. Това е причина за много катастрофи - НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГО ПРИЗНАЕ, защото така ще поеме отговорност за много жертви!!! Престъпно невежество. А разни глупаци (по-долу) се опитват да ни убеждават, че е въпрос на умения да преминеш през този участък-браво на тях. ЗАТВОРЕТЕ УЧАСТЪКА ДОКАТО НЕ Е ЗАГИНАЛ НЯКОЙ!!!

Какви магистрали сънувате бе?! 2 платна, това магистрала ли е? Наскоро пътувах до Пловдив от София. И кво - ми 2 платна в дясното бавни камиони и москвичи, в лявото - бесни бмв-та и мерцедеси. И аз на зиг-заг между 2-те платна. Заеби.

Вчера и днс минах през въпросното колело, видях и една от катастрофите. Новия участък на магистралата е перфектен има маркировка, знаци и мантинели. На мен лично ми бяха достатъчни 1500м за да намаля от 120км на 60 (КОЕТО Е НАПЪЛНИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СЕ ВЗЕМЕ ТОЗИ ЗАВОЙ ,КРЪГ) Ако някой се затруднява с 60км/ч да опита с 20км/ч. И ако пак не става да слезе от колата си и да помоли някой по горе обвинените да го прекара през това ГОЛЯМО ПРЕПЯТСТВИЕ НА ПЪТЯ

zasto niakoi si mialsiat che ogranichenieto v bg e 130 na magistrala? prosto stava iasno kolko sa vinovni znacite... kato chetoh komentarite i kolko hora pishat che e 130 vzeh che proverih sam v zakona.. pishe si 120 .. tova che vuv francia i germania e 130 niama nisto obsto s bg... http://www.maverick2 koito iska da chete

Вчера и днс минах през въпросното колело, видях и една от катастрофите. Новия участък на магистралата е перфектен има маркировка, знаци и мантинели. На мен лично ми бяха достатъчни 1500м за да намаля от 120км на 60 (КОЕТО Е НАПЪЛНИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СЕ ВЗЕМЕ ТОЗИ ЗАВОЙ ,КРЪГ) Ако някой се затруднява с 60км/ч да опита с 20км/ч. И ако пак не става да слезе от колата си и да помоли някой по горе обвинените да го прекара през това ГОЛЯМО ПРЕПЯТСТВИЕ НА ПЪТЯ

Няма ли един истински мъж в България с автомат КАЛАШНИКОВ. Браво на нашите управници - никой не може да им се опре.

направо ще припадна от смях!!! поне тея тъпанари дето са пуснали пътя в експлоатация не са ли минал по него да видят какво лайно са изцвъкали?!??? СР БЕ !

Бат Ваньо, ограничението по магистрала е 130км/ч освен ако изрично не е указано друго чрез знаци според правилника за движение по пътищата. Намерих репортажа във vbox7 ... Тези, построили въпросния участък са убийци!!!

Така става като се пуска недовършен път! Долу комунистическото правителство!!!

Не е виновна само маркировката ами има нещо което липсва и в нас шофьорите защото карат като ненормални и не гледат пътните знаци. Но то с такава самолетна скорост можеш ли да видиш нещо от страни? Вчера минах по тази отсечка и вътре в дупката на кръговото имаше 2 коли, от които 1-та обърната на таван.

Крайно време е регулаторни органи да бъдат наказвани за безхаберието си. Съд му е майката. Защо т.нар. фондации за човешки права, (които съдят ченгета заради побой на мангал, току що извършил убийство и оказващ противодействие на полицията) не финансират неспиращи дела срещу дъжава и общини? Защото където и погледнем има поводи за това. Защо не се защитават и НЕЦИГАНСКИТЕ права?