Коментари - Малайзия издаде наръчник за мюсюлмани в космоса | dnes.dir.bg
назад

Малайзия издаде наръчник за мюсюлмани в космоса

Малайзия издаде първия в света обстоен наръчник за мюсюлмани в космоса, докато първият й астронавт се подготвя да излезе в орбита следващата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Малайзия издаде наръчник за мюсюлмани в космоса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя шейх е ортопед и преподавател в университет - машаллах, браво! Не са толкова задръстени мюсюлманите, обаче бай Ганьовците са мноо задръстени ееей нема се опраи таа държава ееей :(((

Браво Pipi! Върхът си! И си наблюдателна! ЦелуФчици от мен! Весел ден!

Абсолютно съм сигурен,че Шейх Музафар Шукор когато е в орбита няма да седне и да се гъзурче и да прави религиозните си ислямски ритуали, което ще докаже, моето виждане, че не се пращат идиоти в космоса. Ако е обратното жалко. Не работя в НАСА, ако работех там намаше да имам време да обръщам към теб Pipi. Не избивам никакви комплекси а по скоро се забавлявам даже понаписвам някоя глупост по някога за да е по свежо. Поздрави на всички Кукувички! Параграф-22 - и да се мъчиш да се представиш за куку няма кой да ти повярва.

Ти да не работиш в НАСА, че да определяш кой да пратят и какво да прави там? Тези хора отговарят на хиляди критерии, минават през невероятна физическа подготовка, а за психическа стабилност - няма какво да говорим. Така че, човекът те превъзхожда по всичко, ще излети и ще си прави каквото му е кеф там, а ти ще си пълзиш като всички некадърни комплексари и ще мрънкаш, че гроздето е зелено!

Спомням си интервюто на Кеворк Кеворкян преди години с Виктор Суворов. На въпроса как са ги подбирали в разузнаването част от отговора беше: ...Никога убеден комунист, убедения комунист е идиот той не става за нищо(по памет цитирам). Ако някой го има на запис нека го качат някъде това беше невероятно интервю. Та същото важи и за дълбоко вярващите. Нека си стоят по джамиите, църквите , будиските храмове и да постят и се молят. За науката трябват по трезво мислещи хора. Това просто ще е глупаво шоу на мюсюлманите. Защо да пращаме идиоти в космоса?До сега не съм чувал да са се изпълнявали подобни ритуали от космонафти от други религии.

Това е изключение, което не потвърждава правилото, т.е. случайността не е закономерност и по-добре е да не се рискува!!!!!

Много ти е жалко инфото! Може би, ако знаеше какво е направил Г. Иванов, нямаше да си толкова надменно-ироничен глупак! Да ти кажа:със Съюз 33 е успял да се приземи при отказали спирачни двигатели, т.е. използвал е маневрените двигатели,за да се гмурне в атмосферата. Това се е считало за възможно на теория, но той е първият, който го е доказал на практика (и слава богу). Рукавишников е загубил съзнание, а Г. Иванов е изпитал натоварване 15 G, ако ти говори нещо, мунчо. Така че, къде си тръгнал да коментираш хора, от които си на светлинни години! Желая успех на тази мисия и на този човек и дано да се върне жив и здрав! Тук у нас, едва ли ще се родят вече такива хора, така че поклон на Г. Иванов, който е така скромен да не парадира с подвига си! А нетолерантността на мунчовците към всичко, което ги превъзхожда е ясно. Не могат да простят ничий успех жалките души, но роденият да пълзи не може да лети!

Вашите коментари са още един ярък пример за митовете за българската етническа толерантност ! Нямате срам !

ot Murat:ne e tova ironiyata,ironiyata e che ste bayganyovci,chuli nedochuli se pravite na kompetentni..Alan Shepard,John Glenn sa amerikanski kosmonavti.Yang Live,Fei Julong,Nie Haisheng sa kitayski kosmonavti. A Rakesh Sharma e indiyski kosmonavt.Ne ste edinstvenite s dvama kosmonavti,bez da broite rusnacite.

иронията е, че единственият народ с двама космонавти (без да броим руснаците) е нашият скъп Български народ. да са живи и здрави георги и сашко!

Nekadirnite bayganyovci plyuyat povseki koyto e po-dobir i po-umen ot tyah.Prostaci!

Предлагам и да се издадът наръчници: - мюсюлмани под вода - мюсюлмани по време на слънчево затъмнение - мюсюлмани на северния полюс - мюсюлмани на южния полюс - мюсююлмани в машина на времето - мюсюлмани се телепортират

Напълно луди са тия и утре ако тръгнат майката си трака. Не е вярно, че са в ред, просто се маскират много добре, но това ще е до време.

Идиоти, писна ми от идиоти! Как може фанатизиран идиот да стане космонафт Абе охлюв-научи се как се пише космонавт!

Всякакви верски ритуали и практики трявба да се забранят в такива условия, по начина, по който е забранено изнасянето в орбита или открития космост на стратегически или тактически въоражения и предявяването на суверинитет над космически тела.

МА ТИЯ ШАЛВАРЕСТИТЕ НАИСТИНА СА ЛУДИ.

xD abe pi4oveee - ne se li razbrahte, 4e moje va6iqt bog da e edinstveniq, moje da e buda, move da i Jesus... moje da nqma bogove... aman ot prostotii :D

Идиоти, писна ми от идиоти! Как може фанатизиран идиот да стане космонафт.

Да го проверят са съмнителни пояси и хладни оръжия преди да се качи, че от Космоса се цели по-лесно по небостъргачи.

HHOHOHOOHOOOOOOH ...... TOZ 6TE RAZVALI REJIMA V KOSMOSA .....

Да им имам проблемите на тия....

АМАН ОТ НАСРАНИ И ВУНЯЩИ ШАЛВАРИ. НЕПРАНИ ОТ СЬЗДАВАНЕТО СИ.

Nekadirnite bayganyovci plyuyat povseki koyto e po-dobir i po-umen ot tyah.Prostaci!

Да, малоумници.

Да, малоумници.

Да, малоумници.

Да, малоумници.

Да, малоумници.

Да, малоумници.

Не осъзнаваш ли,но все повече потъваш в собствените си фекалии и съвсем скоро някой ще ти пусне водата...

В този наръчник дали пише ако срещне Аллах в космоса къде да го хване?

da im go natakovam na rezanite i v kosmosa, i na zemyata

Издаването на този наръчник отново показва, че мюсюлманите са големи ненормалници.