36 бургаски магистрати са имали влогове в КТБ

36 магистрати от Бургаска област имат влогове в трезора на скандално фалиралата банка КТБ, показва проверка на Topnovini.bg.

Обратно в новината

Коментари - 36 бургаски магистрати са имали влогове в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво? Това е просто реклама за следващите да знаят какво да правят. ВБНС приятели. В България Няма Справедливост.

Пак ни замазват очите с глупости. Какво значение има КЪДЕ си държали парите? По-интересно е ОТКЪДЕ са тези пари. А още по-интересно е не кой е имал депозити в КТБ, а КОЙ има кредити които ние ще връщаме.

Абе бедни били българите а?? То и по турско пак са взели акъла на руските освободители като са видяли двукатовите им къщи не са вярвали че освобождават роби.

и това са само от Бургас,изнудват хората за пари при решаване делата чрез адвокатите,а Софийските магистрати са работили на ЕДРО,не пускат дело без рушвет....мафиоти

с магистратски заплатки дебели влогове - как става това?!

тия влогове наистина са дребни съвсем нормално е да се спестят такива пари, дори със заплата около хиляда лева. Измества се обаче съзнателно въпроса и то с помощта на тролове и полуидиоти. Именно: тия с кредите трябва да се търсят не тези с депозитите! Като фалира една пирамида, кой е виновен, този дето е вложил пари или този който ги е откраднал от вложителите? Бива ли да сте толкоз елементарни, кукловодите ви в Русия, са обречени с такива като вас.

Явно и ти имаш влог в КТБ. Или си много зле с аритметиката. Ако си направиш труда да извадиш ЕЛКА, ще разбереш, че с хиляда лева месечен доход такива влогове се спестяват за около...... 200 години.

глупак си ти

Много лъжат новинарите в списъците които се публикуваха имаше сметки на магистрати клонящи към милиони във валута най дребните бяха около 200000 евро, а тук ми цитират дребните рибки колко имали.

Чисти като сълза !

Какво ни интересуват списъците на вложителите, а и няма ли банкова тайна, че им развяват имената-кой колко пари има, че да станат обект на рекет? Дайте другия списък- на тези, на които са отпуснали кредити- колко и срещу какво?

Важно е от къде са парите и не само в КТБ а и в другите банки.

деер

Тихо! Искаш да фалират банките ли? 10г. затвор за такива като теб! Работи, бе? Знаеш ли с колко мазола са изкарани тези пари?.................

сега от нашите джобове ги взимат и на децата ни, честита тройна коалиция бсп - дпс - атака

Ми тя и Община Бургас имаше. Министерството на финансите възстанови парите на Община Бургас, която е държала над 21,3 млн. лева в КТБ. И от къде ще си ги възстанови тези пари МФ? - от всички нас.

защо да наказват ограбения??? а да потупат крадеца по рамото така ли бе? Община Бургас е виновна че Пеевски, Василев, Барека, Станишев и Орешарски и откраднаха парите? Дето са с доказан произход, големи тарикати сте бе? А защо да не накажат триото Пеевски, Цацаров и Ц. Василев дето организираха спектакъла и откраднаха парите и активите, които сега ние трябва да възстановяваме, а?

Има едно нещо риск се нарича и едно друго преценка на риска - при положение че управляваш толкова пари дали на Община Бургас или на НЕК или си малоумен или си корумпиран да ги държиш в явна пирамида каквато беше КТБ

Как няма да имат? Те са най корумпираните. Да не им паднеш в лапите.

не ги барайте, те са помогнали банката да се разрастне и също така знаем че са дребни риби, я дайте списана с кредитополучателите за да знаем поне къде са потънали парите:)