Бедните в Пловдив не искат помощи, останаха 80 т храни

Близо 80 тона хранителни продукти са останали след края на раздаването на помощи за най-бедните в Пловдив област.

Обратно в новината

Коментари - Бедните в Пловдив не искат помощи, останаха 80 т храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поинтересувайте се къде е и колко струва на медец офисът им в София.

Циганката добре го обясни: "Мъ защо ни дават брашнО! Аз исках салами, луканка, кашкавал!" Българските пенсионери на опашката си взеха нещата и казаха благодаря, защото реално имаха нужда от тях.

Много странни помощи - двайсетина килограма макарони, ориз и брашно - орют най-нискокачествените разбира се - всичко на обща стойност под 30 лева. Вярно го докарват на тежест, обаче след един месец такава тестяна диета и здрав човек ще се разболее, какво остава за пенсионера? Защо няма поне няколко килограма замразено месо и зеленчуци? Вярно, тогава ще се оскъпи помощта, но в момента с тази "помощ" просто ги убивате!

За съжаление не си мисли че бедните ядът нещо по различно!!! Хляб и боб като има се радват, ама си представете какво е качеството щом гладен човек да се откаже !!!

Социални кухни за бедни трябва. Тези продукти за да се приготвят трябват пари. Освен това една кампания няма да им управи дереджето. Трябват системни грижи от рода на гостилница с храна за бедни- сутрин обед и вечер. Също и социален патронаж. Всичко друго е измиване на мръсна съвест пред обществото в медиите.

И ние не отидохме да вземем тези помощи които се полагаха на възрастната ни майка, защото в тях няма нищо съществено като храна а само на тежест го докарват доста добре, а и трябваше да си взема опуск да отида , да чакам , да влача килограми някакви измислени продукти с които не виждам колко ще преживеят и се облекчат бедните хора. Те са възрастни и болни хора и като са решили да им помогнат с нещо да ги разнасят по жилищата тези помощи!

ми, какво да ви кажа. то ако вие не се погрижите за собствената ви майка, какво да кажем за чуждите хора...

Викаш държавата е само да определя данъци и такси, останалото е работа на семейството и близките. Сигурно си прав за не-комунист...

Не е точно така! Аз се грижа, но и съм работещ човек. След като всички плащаме данъци и такси и държавата трябва да има някаква социална политика и отговорност към най-възрастните и болни хора!

катУ нИ дават сигари и ракия за ко са му тес помУщи на Мемет ?

слаба информация,неуточнени места,отдалечени пунктове са причината да останат нераздадени помощи.имахме желание да помогнем на моята баба,но излезе по-евтино да й ги купим отколкото да обикаляме!!!