Бургазлии плащат местните налози от днес

От днес бургазлии могат да платят местните си данъци и такси. От началото на март налозите ще може да се плащат и по интернет,съобщиха от община Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлии плащат местните налози от днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато намалите заплатите на лакомите и некадърни общински съветници.

Ще мине 1 март, и пак няма да присъства община бургас, нито в сайта на нап, нито в епей. Мама ви крадлива, общини като долно нанагорнище са онлайн, не ви ли е срам?

деер

Сега ще добре и нашите местни проститутки на мафията да гласуват и преди следващите избори всички бургазлии по равно да си разделят минуса на бюджетите за мандата и да нулират кредите. Така ще дарим управляващите с цялата истинска любов, а не да се радваме на кучешките кебапчета/строящата се инфраструктурата в града/. Нека не бъдем цигани в душите си!!! Приветствам всички цигански, а не ромски минуси......

Но някои няма да ги платят. Бойкот вашта ма крадлива.

Не заслужават: 1. Комплексите са потънали в боклуци. 2. Отдел Екология постави контейнерите под терасите. 3.Индо.бг не плащат данъци. Само изтърбушват контейнерите. Общ.полиция само избирателно глобява търговци. 4.Защо не плащаме за реално изхвърлени отпадъци, вместо на жилищна площ 5.Да сменят принтерите на "лелките". 6.Да обучат "лелките" да не М-екат, да се отнасят учтиво с гражданите. 7.Защо не плащаме в края на годината. Авансово никой не плаща за несвършена работа.