ВМЗ-Сопот стъпи на крака, има поръчки за 2 г.

Финансовото състояние на ВМЗ Сопот се стабилизира. Дружеството бавно топи огромните си дългове, а до края на 2016 г. се очаква да бъдат назначени още 1000 души.

Обратно в новината

Коментари - ВМЗ-Сопот стъпи на крака, има поръчки за 2 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е чудесно,хората имат работа,предприятието се развива.Нов кадърен екип .Товае успех за Българскана икономика.Повече такива позитивни новини,стига с този катилски фатализъм.

Световните проблеми се отразиха добре на завода в Сопот... Първо се пласира успешно залежала продукция от съветски тип за армията на Украйна (официално не е позволено да се доставят американски или натовски оръжия там), След това доста солидни поръчки от американски фирми за "демократичната опозиция" в Сирия. Е, голяма част от това оръжие след това премина в ръцете на ИД и на другите ислямистки групировки, но това не е наш проблем!

комунделски трол, Украйна има оръжия за 5 живота напред, както и боеприпаси - леко стрелково оръжие. Оръжията от които се нуждае Украйна ние не произвеждаме, а такава забрана изобщо пък няма за каквато си фантазираш. Пробвай други опорни точки.

Не въоръжаваме ли колячите от "демократичната опозиция" в Сирия?Да не цъфнем на нов Нюрбергски процес,а ББ да се крие я в Северна,я в Южна Америка?

тези зелени гущери от африка и близкя изток така ще ва оправят че ша цафнем от всякаде

- Близкият Изток, Африка и Индия това са пазарите, които ВМЗ-Сопот развива. - Tипично комунистическо заводче - изнасяме мини, рпг-та и калашници за третия свят, братски страни с вожд, или диктатор като Свазиленд, Буркина Фасо, Нгоро Нгоро Танганай Бубустан и т.н.

Що? щатските оръжейни заводи на кого продават? За съжаление ние сме специалисти по теслата, клещите и тела, правим калашници и други допотопни оръжия. Франция прави мистрали и ги продава на Египет.

ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО -ВМЗ СОПОТ БЕ В 10 НА ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ ПО СВЕТА ПРОИЗВЕЖДАЩИ НАЙ МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ ОТ СВОЯ КЛАС -ПРОТИВОТАНКОВИ РПГЕТА С РУСКО И НАШЕ НОУХАУ! В ТОЗИ ГИГАНТСКИ КОМПЛЕКС, РАБОТЕХА 12 000ДУШИ - ВТОРИЯ СЛЕД КРЕМИКОВЦИ И БЕ ОСНОВЕН ДОНОР НА ДЪРЖАВАТА ЗА ВАЛУТА! ДАНО СЕ ВЪРНЕ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО! УСПЕХ!

12000 души! давам бас, че поне 7000 са били администрация.

бъркаш нещо най-големия военен комплекс е Арсенал Казанлък по онова време даваше работа над 28 000човека а в момента работят над 10 000 и вкарваше зелени гущери в държавата над 1 милиярд на година минимум.

По скоро ти се бъркаш. И като разделиш на 3 ще получиш точните цифри...

Работеше, но не му плащаха! Държавния дълг към България е формиран точно от третия свят където сме изнасяли помощи т.е. оръжие за братските партии!

Дид

След като влязохме в "Европата", на никой не му изнася да имаме добро производство и да подбиваме с качество и цени големите играчи. Затова днес няма българско производствно.

да бе, да бе, всеки знае, че на теб все някой друг ти пречи.

И какво производство и какво качество - ако ги имаше наистина ,щеше да ги има и сега , но в реалния свят евтино и калпаво никой не го иска и разбира се че ще изчезне!