Коментари - Родените през 2007-а ще живеят над 100 години | dnes.dir.bg
назад

Родените през 2007-а ще живеят над 100 години

Момичетата, родени през 2007, ще достигнат 103-годишна възраст, а момчетата - 97-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Родените през 2007-а ще живеят над 100 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли още да добавя, че фантазиите на Мр. Религиозен- Петър, са нещо подобно. Човек не е направен за дълъг живот, но иска да е вечен, ама ако може с фентъзи херувимчета и спасител-супергерой, както и боже, на което компанията никога няма да ти омръзне- цяла вечност. Не 1000 години, не и даже 12.7 милиарда, а непрекъснато. Май ще трябва в рая да пуснат интернети, щото от писане по форуми никой не се е отегчил.

Обаче истинската причина за тия измислици беше, че човек доста трябва да се пренастрои за дълъг живот. Много хора нямат нито желание, нито въображение за повече от 50 години. Колко от днешните мацки ги виждаш да плетат и затварят зимнини някой ден? Щото аз не се виждам- освен в краен случай и принудена от бедствия и катастрофи. Само мисълта за плетене предизвиква неприятен вкус в устата ми. А ако ще живееш много години, ще ти трябва голяма доза нестандартност.

Ми хапчето го закъснях тая сутрин. Ама и на хапчета при такава смешна новина пише смешни отговори, да смажа мозъка заедно с кафето. А тия хапчета, дето ги пия, са за сестри, не за братчета:) Ама грайнденето на злато за допълнителна пенсия е добра идея, нали? Що не взема да инсталирам на баба ми един комп...

Те и сега много хора могат да достигат билогичната граница, но въпросът е, че СЛЕД 85 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ НА ПАЦИЕНТИТЕ - ЛЕКАРИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ОТКАЗВАТ АДЕКВАТНА И ПЪЛНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ !!! КОЙ ИМ ДАВА ПРАВО НА ТОВА ? Така си отидоха всичките ми познати възрастни хора. На единия, почина преди 1 месец, му отказаха дори гипс и се мъчи 9 месеца в нещо издялано на ръка, дървено, естествено зарастна накриво. Някакъв кошмар, само защото бил възрастен. Как ще живее някой дълго при такова отношение. Масово се отказват лекарства и дори преглед на хора след 80 години. Ще доживеете 100 знаете ли кога ? Помислете, това отношение на геноцид спрямо възрастните очаква всички нас !!!

mi as sam na 500 god.i tova mi e puberteta a te vdigat dgangar sa nekakvi si 100god.

Приятелю, не намесвай вярата тук. Ти от коя секта си? Оная, дето 2000 години пренаписва библии и лъже масите? Оня от Ватикана, дето се мисли за Божий наместник? Не плаши хората с Ад и Рай. Такива просто няма. Лошите хора се прераждат в животни или амеби, добрите отиват другаде. Като понаучиш малко други религии и човешки мъдрости, пак се изказвай. Ако аз съм добър и праведен човек, и спазвам 10-те заповеди, нямам ли право на Спасение? Къв е тоя тоталитаризъм, ако не вярваш в Джийзъс, си обречен на вечна смърт? Да нямаш друг бог, освен него? Човека не е искал да става Бог, ама някой го направи за определени цели. Наричат се евреи и последователи на Павел. Понаучи малко история, извън Библията. Много ми е тъжно как искрено вярващите хора, които уважавам, се превръщат в един момент в коне с капаци, и вече само Библията е авторитет...Да, ще кажеш, защото е Божие слово, не човешко. Ама сигурно знаеш, колко редакции и добавки има, и колко неудобни неща са махнати от нея и обявени за ерес...Не намесвай вярата. Ама за едно си прав- Душата е вечна. Но ти не знаеш нейния път. Малцина го знаят...и те живеят на друго място.

Не сте в ред!!! Няма ли за какво друго да ни събщите- това са пълни глупости!!! Да не сте видели зелени човечета?????

Ще живеят 100 години,но в България! Това дали е възможно.

И КАКВО , ПАК НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ ОСТАНА ПРЕЕБАНО.

Планетата Земя е като куче, когото на него се навъдят много бълхи се поотръска и почеше и махне половината от тях.Така и Земята, ще се появи нова болест по-страшна от СПИН и РАК и ще изтръшка половината от населението и така няма да се пренаселиме, а може и полюсите да се обърнат. Кой знае само Господ.

Не вярвам на това, което казват учените. Животът е много динамичен, изпълнен със стрес, хората се притесняват за бъдещето, ставаме все повече нервни и нямаме време и желание да намерим начин да се отпуснем и да живеем спокойно. Светът в бъдеще много ще се промени, а и климата е срещу нас. Не вярвам на подобни твърдения.

Къде родените?!

Това е истина, но ще се прилага само за богатите хора. Бедните няма да могат да си платят за сложната операция. А не вярвам да ги направят безплатни. :)

Братче кефиш ме, много ти хлопа даската. Страшно много искаш, ама кво нема лошо искаи си!

Blah, izpi li si hapcheto tazi sutrin? Mai si zabravil.

e,trudno vsi4ki 6te jiveqt do 100 godini...tova e nevazmojno....

Биолог, prav si, ne greshish.

Важното е не колко години ще живеят на земята, а дали ще се спаси душата им. След смъртта на човека нещата не свършват, а продължават. Душата е вечна и тя отива в рая или в ада в зависимост от избора на човека, дали се е покаял от греховете си и предал живота си на Спасителя Исус Христос, за да живее после с Него във вечност, или още е в греховете си, живее в похоти и страсти, в омраза и завист и не познава Божията спасителна любов.Крайната кончина на човек не познал Бога е ве чна смърт в ада. Така че, видно е, че по важно е къде ще прекараш вечността, а не колко години ще живееш на тази земя. А ти, читателю, решил ли си къде ще прекараш вечността? Познаваш ли Спасителя Исус Христос? Предал ли си живота си на Него?

Това са пълни глупости. Колкото и да изнасилват генома не могат да изнасилят човешката природа. Или тези дето ще живеят 200 години просто няма да са сега познатите човеци. Поскоро ще стане обратното сред стрес, химия и генно модифицирани храни хората ще станат по лабави. Дано греша.

Шъ ходя да си вадя акт за раждане от 2007 г. Някой да знае колко струва на черно! Шъ пробваме дали ще мине номера. А пък не се знае от ГОРЕ може да се сетят да ни върнат 2 г. казарма и още 18 преход и с фалшивия акт за раждане може да счупим рекорда над 120 г. Поздрави на всички кукувички!!!

da,da ami akto towa momi4e,koeto e rodneo tazi godina stane narkomnaka il ise razbolee ot spin il irak (ne dai si boje) kakwo stawa togawa

Живот- 100 години. Ипотечен кредит със срок 55 години. Първо дете на 43. Четвърто висше на 86. Залез на живота- пред компа и яко грайндене на злато за внучетата, дето блъскат World of Warcraft. И тия години са недостатъчни. Искам над 5000, през които да стана физик, актьор, космонавт, писател, жонгльор, комик, майка, баща (след смяна на пола), сериен убиец-психопат (ще убивам само несъзнателни биороботи), аутист, лекар, виртуозен цигулар, монахиня, извънземно, бог-аватар, художник, програмист, бегач на дълги разстояния, брояч на цветни бонбонки, искам 100 години в кома, 250 години в разврат и богохулство...абе искам всичко, искам да видя как слънцето гърми (от безопасно разстояние). Ако някой е откраднал звездолет с невероятностен двигател, да дойде да ме вземе от тая земя!!!

Какви са тези научни открития? Генномодифицирани продукти? Нечувано мръсен въздух? Отровена вода? Болести? Отново прах в очите на хората, дай сега деца да правим....Отврат. Откак човек го има, продължителността на живота му намалява.

Gorkite!

Ако важи и за нашите деца,по-лошо от това няма!За какво им е да живеят 100 години в тази мизерия!?

ЛЕЛЕ СЕГА КАТО РАЗБЕРЕ МАСЛАРКАТА ЩЕ КАЧИ ГОДИНИТЕ НА 20 ЗА ПЕНСИЯ .

Но не и в България.

Би било чудесно, ама в България ще важи за родените най - рано през 2018 :(. Тук стремежът е към унищожение на нацията, а не към съхраняването и :(

Това са само приказки! А фармацевтничната индустрия с какво ще си пълни гушата, ако има здрави хора?! И кой ще остави по света да има толкова много пенсионери, на които да се плаща?! Досега толкова много открития са били потулени заради икономически и политически интереси, и това няма да види бял свят в широк мащаб. Новият световен ред е по-близо, отколкото си мислите!

Това са само приказки! А фармацевтничната индустрия с какво ще си пълни гушата, ако има здрави хора?! И кой ще остави по света да има толкова много пенсионери, на които да се плаща?! Досега толкова много открития са били потулени заради икономически и политически интереси, и това няма да види бял свят в широк мащаб. Новият световен ред е по-близо, отколкото си мислите!

Родените през 2007-а къде??? Да са живи и здрави дечицата, ако успеят да избегнат катастрофите по пътищата и със самолетите, ако не ядат Fast Food, ако редовно се движат (не с автомобили), ако не пушат и не пият много - може и повече да откарат. Едно друго проучване сочи, че на света в сегашния му вид му остават не повече от 127 години (ориентировъчен максимум, може да са доста по-малко). Обратното броене е започнало някъде около 1780-та.

Това е лъжа.Дядо ми живя 96г.Неговия дядо е починал на 108г.Родените сега ще живеят в стрес и химия.Познайте колко?

Това е лъжа.Дядо ми живя 96г.Неговия дядо е починал на 108г.Родените сега ще живеят в стрес и химия.Познайте колко?

Нищо подобно: генномодифицирани храни, политици (стрес), подсладители, химическа вместо хранителна промишленост, смог, промени в климата и т.н.

Написаното не важи за България.

Продължителноста на живота в момента трудно достига до 58 г Нещо със статистиката сте збъркали господа

Няма да е лошо да се помисли с какво ще се изхранва това население. Защото според прогнозите на ООН през 2050 г. населението на земята ще достигне 10 милиарда души, а земята ще разполага с ресурси за изхранване на едва 3 милиарда... Изводите са ясни... Или поголовни войни за храна и вода, или няколко милиарда(!!!!) трябва да измрат от болести и др. А може и да идем на Марс да хрупаме камънаци!

важно е как а не колко

това не важи за българите

USPEH!!!

Ujas! I dnes zemiata e prenaselene ot konsumatori. Ami ako ne mrem ot bolesti, Draj se Zemio ...

Дано да се сбъдне прогнозата на учените

Може ли още да добавя, че фантазиите на Мр. Религиозен- Петър, са нещо подобно. Човек не е направен за дълъг живот, но иска да е вечен, ама ако може с фентъзи херувимчета и спасител-супергерой, както и боже, на което компанията никога няма да ти омръзне- цяла вечност. Не 1000 години, не и даже 12.7 милиарда, а непрекъснато. Май ще трябва в рая да пуснат интернети, щото от писане по форуми никой не се е отегчил.

Обаче истинската причина за тия измислици беше, че човек доста трябва да се пренастрои за дълъг живот. Много хора нямат нито желание, нито въображение за повече от 50 години. Колко от днешните мацки ги виждаш да плетат и затварят зимнини някой ден? Щото аз не се виждам- освен в краен случай и принудена от бедствия и катастрофи. Само мисълта за плетене предизвиква неприятен вкус в устата ми. А ако ще живееш много години, ще ти трябва голяма доза нестандартност.

Ми хапчето го закъснях тая сутрин. Ама и на хапчета при такава смешна новина пише смешни отговори, да смажа мозъка заедно с кафето. А тия хапчета, дето ги пия, са за сестри, не за братчета:) Ама грайнденето на злато за допълнителна пенсия е добра идея, нали? Що не взема да инсталирам на баба ми един комп...

Те и сега много хора могат да достигат билогичната граница, но въпросът е, че СЛЕД 85 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ НА ПАЦИЕНТИТЕ - ЛЕКАРИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ОТКАЗВАТ АДЕКВАТНА И ПЪЛНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ !!! КОЙ ИМ ДАВА ПРАВО НА ТОВА ? Така си отидоха всичките ми познати възрастни хора. На единия, почина преди 1 месец, му отказаха дори гипс и се мъчи 9 месеца в нещо издялано на ръка, дървено, естествено зарастна накриво. Някакъв кошмар, само защото бил възрастен. Как ще живее някой дълго при такова отношение. Масово се отказват лекарства и дори преглед на хора след 80 години. Ще доживеете 100 знаете ли кога ? Помислете, това отношение на геноцид спрямо възрастните очаква всички нас !!!

mi as sam na 500 god.i tova mi e puberteta a te vdigat dgangar sa nekakvi si 100god.

Приятелю, не намесвай вярата тук. Ти от коя секта си? Оная, дето 2000 години пренаписва библии и лъже масите? Оня от Ватикана, дето се мисли за Божий наместник? Не плаши хората с Ад и Рай. Такива просто няма. Лошите хора се прераждат в животни или амеби, добрите отиват другаде. Като понаучиш малко други религии и човешки мъдрости, пак се изказвай. Ако аз съм добър и праведен човек, и спазвам 10-те заповеди, нямам ли право на Спасение? Къв е тоя тоталитаризъм, ако не вярваш в Джийзъс, си обречен на вечна смърт? Да нямаш друг бог, освен него? Човека не е искал да става Бог, ама някой го направи за определени цели. Наричат се евреи и последователи на Павел. Понаучи малко история, извън Библията. Много ми е тъжно как искрено вярващите хора, които уважавам, се превръщат в един момент в коне с капаци, и вече само Библията е авторитет...Да, ще кажеш, защото е Божие слово, не човешко. Ама сигурно знаеш, колко редакции и добавки има, и колко неудобни неща са махнати от нея и обявени за ерес...Не намесвай вярата. Ама за едно си прав- Душата е вечна. Но ти не знаеш нейния път. Малцина го знаят...и те живеят на друго място.