Коментари - Изборите ще глътнат 18.5 млн. лв. | dnes.dir.bg
назад

Изборите ще глътнат 18.5 млн. лв.

Правителството утвърди 18,5 млн. лв. за подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и кметове на 28 октомври 2007 г., съобщи правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Изборите ще глътнат 18.5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и в Ирак заплатите на войниците се плащат от ООН. А такива тъпи търтуняци като теб на които мама и тати са им оставили къщи и апартаменти, че и бизнес са им направили и всичко получават наготово никога няма да разберат защо тези млади хора рискуват живота си. Държавата е пълна с такива умници като теб затова сме на това дередже. Защо не виждаш кредитните милионери колко милиарда глътнаха, всичките правителства, управлявали ни досега колко откраднаха, а контитгентите са ти виновни. Много прост народ в тая държава.

До оня ,който ми е писал в 9,17-Колко пък си компетентен ти,се вижда от факта,че не си могъл един ник да си измислиш.И в Ирак ли ООН е пратило войски и им плаща?Там където е най-големия контингент и загинаха хора.Като сложим и предстоящото опрощаване на дълга от около 3 милиарда долара,направо излиза без пари.А ти ако си толкова тъп,че за половин апартамент си рискуваш живота, си е твой проблем.Аз къща си имам и не ми е нужно да ходя никъде.Въпросните момчета могат да отидат и да работят в чужбина,както го правят много хора.И без България да им плаща нищо.

Диди е напълно права - парите идат от нашите джобове. Благодарение на такива безмозъчни като теб сме на това дередже. Всеки път се включваш във форумите с някоя простотия. Като няма с какво да мислиш си трай.

Niama pari za vsi4ki Balgari,za da jiveiat kato hora ,(ne sa samo u4itelite ,koito imat niski zaplati) ,a ima za izbori.Tova im se bilo polagalo.Ami na rabote6tite ne im li se polaga da imat kakvo da yadat?Ili tova bez zna4enie?Vajnoto e da glasuvat,nali?

Като не сте компетентни в някои области не пишете простотии. Парите на българските военнослужещи, участващи в контингентите се плащат от ООН, като нашата тъпа държава взема 2/3 от парите - в чий джоб отиват тези пари никой не знае, а на всеки войник се дава 1/3 от полагаемата сума. Ей, берача, кой те знае какъв си дрисльо и едва ли ти стиска да отидеш там, а момчетата не са отишли от много хубаво. Например с парите, които изкарват в Ирак могат да си купят половин жилище, което съвсем не е равностойно на един човешки живот.

А военните контингенти колко пъти по 18 милиона глътнаха?

Нещо не чувам обещания и ангажименти от страна на партиите, засягащи местната власт. Не че после си спазват обещанията, де. Царо щеше да ни оправи за незнам колко си дни. И оправи ни човекът. Взе си имотите. Костов и компания, Класната и другите крадоха та по приватизационна линия, та по каквато щеш... Сега лицемерно ръкопляскат на разбеснелите се даскали. За социалистите нищо не казвам. Те просто престанаха да бъдат социалисти. Сега са някакъв мутант - като действия и убеждения. Време е за нов избирателен закон, според който депутат, несправил се с работата си, да напуска парламента предсрочно. А депутат, напуснал парламентарната си група, да напуска и поста си на депутат, понеже е бил избран в състава на тази група, а не като независим. Вече не пледирам за гласуване за личности - такива няма. Само един Волен Сидеров, но той губи служебно, защото Западът го мрази. Както виждате, изборите са формалност за излишно харчене на пари.

Защо допуснахте толкова много кандидати??? ЗАЩО,като сме с голи задници??? Само леля Пена доячката не се е кандидатирала! Срамота! А колко ли от тези милиони ще минат в други джобове? РАЙ!

Диди, не пиши глупости.

Това са народни пари!Докога ще се търпи всичко това.А от къде ще ги вземат,а нямат пари за увеличение на заплати!!!!!!????

Вече за 5 път чета тази новина в другите медии. Ники Василев като че ли иска предварително да подготви обществото с бъдещата новина след изборите, че половината от тази сума ще отиде в джобовете на нашите корумпирани управляващи, които харчат абсолютно непрозрачно парите на данъкоплатците и въобще не си правят труда да дадат някакъв отчет... Пази боже сляпо да прогледа- нали си му знаем нрава на Малкия мук?!

njamam dumi!! a njama pari za u4iteli lekari i umira6ti deca!!

Ей, OZZY, що не си го натаковаш отзад? Много си е права диди, това,че ти нямаш мозък в главата е друг въпрос.

boli me 666peka

И затова ли няма пари за учителите ?!?