Коментари - Велчев се оплака от дефицит на мъжество в прокуратурата | dnes.dir.bg
назад

Велчев се оплака от дефицит на мъжество в прокуратурата

Прокуратурата има дефицит на много неща, но едно от нещата, с които най-трудно се примиряваме е дефицита на мъжество.

Обратно в новината

Коментари - Велчев се оплака от дефицит на мъжество в прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н ВЕЛЧЕВ, ВСЬЩНОСТ ВИЕ ТРЯБЖА ДА РЕшИТЕ САМО ЕДИН ВЬПРОС: КОЙ ТРЯБЖА ДА ИМА ИМУНИТЕТ: СЬДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ИЛИ ПРЕСТЬПНИЦИТЕ? ТОВЕ Е ИЗТОЧНИКЬТ НА ДЕФИЦИТ. Не ни губете повече времето.

Г-н ВЕЛЧЕВ, ВСЬЩНОСТ ВИЕ ТРЯБЖА ДА РЕшИТЕ САМО ЕДИН ВЬПРОС: КОЙ ТРЯБЖА ДА ИМА ИМУНИТЕТ: СЬДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ИЛИ ПРЕСТЬПНИЦИТЕ? ТОВЕ Е ИЗТОЧНИКЬТ НА ДЕФИЦИТ. Не ни губете повече времето.

ТОЗИ ВЕЛЧЕВ СМЯТА ХОРАТА ЗА БАЛАМИ.

Само педеруги, а, Велчев ? :))) А защо не се занимавате с истински престъпници и крадци? Защо не прилагате закона за конфискация на имущество при невъзможност да се докажат доходи??? Нали с толкова ентусиазъм го приехте. Ами дай да видим, почвайте наред с политици, бизнесмени и т.н. Ах, това мъжество, къде ли се е скрило? Я по-добре да се занимаем с катастрофите. така хем се шуми, хем има илюзия, че се върши нещо. Че то тая престъпност откъдето и да я пипнеш все връзкари и политици ще излязат !!!

ВЕЛЧЕВ, кажи колко крупни бандити са осъдени или подведени под отговорност, откакто си Главен прокурор? Ако може поименно да ги изброиш, а не с типичните комунистически общи приказки и шикалкавене.

г-н главпрокурор всеки висшестоящ началник е отговорен за работата на свойте подчинени. в противен случай се оказва ,че няма контрол . а това означава ,че и най- главния не си е свършил работата.

Освен всичката му наглост, Велчев е цар да говори много и дълго, без да казва нищо!

Грешка е защото е Ставински, а ако съм аз ще ме разпънат на кръст.Никой няма да зябележи грешката.Жалко за децата ни.

БЕ ТИ СИ ГОЛЯМ ХАХО БРЕ..БАСИ ЗА КВИ ТЪПУНГЕРИ НИ ВЗИМАШ..

mlakvai te vsi4ki 4e 6e vi smaja.Max e nevinn .I 6e islese ot satvora dori i da vlese sa6oto istinskite fenove li4at kogato pla4at. Tapaci takiva .Maxi vsi4ki sme s teb badi silen i ne se predavai !

Тоя Велчев е толкова лицемерен.Мисли се ,че някой му вярва ,че е загрижен какво ще стане.МАКС Е НЕВИНЕН!

Да беше само този случай да Ви разбере човек, но това май е практика. Г-н Велчев вместо да недоумява да започне да управлява.

А допустимо ли е натискът,който упражнява полицията още от първия ден да се оправдава с грешката на прокурора.МВР се крие зад прокуратурата,а не прокурорът Станев.Грешка ще допусне Благоевградската прокуратура и това вече ще е истинска грешка.Ката строфата край Симитли наистина ще ги затрудни

Абе, тоя небръснатия защо си мисли, че има само малоумници в тази държава?? Как така прокурор, при убийство ще обърка обвинението?!? При това, че го следи цялата страна и обществено мнение? Тоя Велчев направо бие всички с наглостта си.....пак искат да ни изпързалят......стан толкова смешни, че направо да им съчувстваш.....

Просто се опитаха да минат крачка, ако мине - мине, ако не: ПР кампания колко обикновени хора са прокурорите...

Е как пък точно на това дело ;-) Интересно, при положение че на такова обществено дело се прави гаф, на колко ли други не чути дела се правят такива гафове ;-)

ОБЗАЛАГАМ СЕ,ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ С УСЛОВНА ПРИСЪДА.

Тарикатлък на дребно

Като излезе име за сестра ти, че е курва, ходи да доказваш, че нямаш сестра.

Велчев, той този инстинкт за прикриване важи и за други, като лекари, престъпни босове и т.н.т, затова е мнението, че няма законодателство у нас.

Абе ,изложиха се! Мислеха, че ще мине без проблеми, но май сбъркаха.

Грешка е защото е Ставински, а ако съм аз ще ме разпънат на кръст.Никой няма да зябележи грешката.Жалко за децата ни.