Коментари - Станишев обеща 1000 лв. заплата на най-добрите учители | dnes.dir.bg
назад

Станишев обеща 1000 лв. заплата на най-добрите учители

Единственото, което би могло да се направи допълнително, е, ако има достатъчно икономии, а аз разчитам, че би могло да има такива в рамките на бюджета на Министерството на образованието и науката, да се намери форма за още едно диференцирано заплащане през тази година.

Обратно в новината

Коментари - Станишев обеща 1000 лв. заплата на най-добрите учители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос до УЧИТЕЛКА:Ако заплатите Ви бъдат вдигнати ще продължите ли стачката срещу нескопосаните програми и парашутистите ,неща от които се възмущавате?И още нещо двете Ви висши образования предполагат отлично владеене на поне един западен език и перфектна работа с компютър.На какъв език бихме могли да проведем разговор извън форума с Вас?Аз лично нямам претенции оставам Вие да изберете. До РОДИТЕЛ:Защо мислите,че само учителите работят с единия ентусиазъм? Според мен повечето хора в България работят само и единствено за единия ентусиазъм.Казвате ,че като се увеличат заплатите в професията ще дойдат квалифицирани хора ,но забравяте ,че освен това е нужно и призвание и любов към професията и децата.

До Ядосаната майка Уважаема г-жо, аз също съм с две висши оброзования, две магистърски степени и дузина специализации, но съм учителка. Работя по повече от осем часа на ден, макар да са фиксирани само часовете ми с пеподавателска заетост. Моята заплата е 320 лв. при 18 г. учителски стаж. И моето , и Вашето възнаграждение са мизерни за труда, който полагаме. Вместо да ни хулите, подкрепете ни. Протестирайте и Вие, защото имате право. Лошо е ,че не знаете пред кого да стачкувате. А би трябвало поне от уважение към себе си. Защото робската Ви психика и и принципът Може аз да не съм добре, важно Вуте да е зле не помага на никого. След години днешните деца ще гледат с презрение на овчедушието, с което сме допуснали шепа пладнешки разбойници да окрадат държавата , а с това и голяма част от мечтите на нашите деца. Как да възпитаваме свободомислещи и отстояващи правата си хора? Помислете и вместо да сипете гневни слова, осъзнайте собствената си мизерия. Моята заплата ме лишава от достойнство. А Вашата? И още нещо-не ни заплашвайте със съд. Като държавен служител би трябвало да сте запозната добре със законите. Има един ,който се нарича Закон за уреждане на колективните трудови спорове и един много познат кодекс- този на труда. Прочете, наученото никога не е излишно.

Подкрепям стачката на учителите.Докога правителството ще се подиграва с труда им.Как намериха пари да вдигнат заплатите на всички чиновници от делегираните дейности по бюджета на Общините с 20% от01.04.2007г. и 10% от 01.07.2007г.,а за учителите не могат да намерят пари.Г-н Станишев намалете заплатите на Вашите чиновници само с 20% и ги дайте на учителите.

Няма реформа! Няма промяна! Да си учител вече стана срамна дума! Оставка и стачка до край!!!

Не само ние всички трябва да стачкуват Незнам дали и родителите ни помнят такава мизерия. Нека си сменим заплатите и да живеем....

Ало, себе си ли имаш предвид? Ти пишеш 4 вместо ч. Щях да се опитам да споря, че заместването на ч с 4 не е критерии дали си нищожество или не, но като те видях, че и ти пишеш така, реших, че знаеш по-добре от мен от личен опит. Да се твърди такова нещо не може, но да го отричаме ,значи да не се съгласяваме с това, което виждат очите ни.

Великолепна идея. ДИференцирано заплаюане на депутати, министри. Вълчев да взима 300 лева. И да го диференцират с по 2-3 лева на месец. Да поживее така 1 година и после да дойде в панорама да се изкаже.

diferenciranioto zapla6tane dava vuzmojnost za mnogo manipulacii. kak 6te obqsnite fakta 4e edin mlad u4itel s otli4ni komputarni umeniq , s vi6e obrazovanie i magistratura, da ne govorim za suznatelna rabota s u4enicite ima minimalen broi to4ki , a kolegite s poluvi6e, koito otkazvat da se obu4avat v kakvito i da e novosti, rabotqt den da mine drug da doide polu4avat maksimalniq. vse pak za staja te polu4avat dobavki kum zaplatata , nali? ideqta ne e lo6a , no ima nujda ot dooformqne. za men tova e na4in prosto da ni nastroqt edin sre6tu drug i da ne poiskame tova, koeto ni se polaga.

ЗАСРАМЕТЕ СЕ ИЗКУФЕЛИ ДАСКАЛИ.КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА - СИ ТЪРСЕТЕ ДРУГА РАБОТА.ЗАЩО ТОРМОЗЕТЕ ДЕЦАТА НИ И НАС. ЗАЩО НЕ СТА4КУВАХТЕ ЛЯТОТО АМИ СЕГА ТОЗИ КОЙТО ПИШЕ ГОРНОТО Е ПЪЛЕН БОКЛУК И ЩОМ НЕ ЗНАЕ ДА ПИШЕ БУКВАТА /Ч/ А ПИШЕ /4/ ВМЕСТО БУКВАТА /Ч/ СЕ СЕЩАЙТЕ ЩО ЗА ЧОВЕК Е! НЕКАДЪРНИК! /не се излагай и повече не пиши/

Знае ли някой къде учат децата на просветния ни министър.

Диференцирано заплащане на министъра и кадровиците в министерството. Оставка на некадърното правителство, което не се справя с нищо , а си получава заплатите. Господин Вълчев, като не можеш да извоюваш достойно съществуване на своите подчинени какво правиш на този пост? С какви очи се подписваш за заплатата си?

Четох,някой се чудят как Станишев ще разбере кои са най-добрите учители. Много просто. Веднага ще се отпуснат щатни бройки за следене на учителите. Комунистите имат голям опит с такива назначения. А заплатите им - естествено от бюджета.

защо родителите са недоволни от стачката? защото нямало кой да им дундурка децата!!! та ние учителите забавачки ли сме? Защо министър Вълчев казва, че ще вземе от пенсиите на пенсионерите ,за да ни вдигне заплатите2 защо не вземе от заплатите на депутатите и министрите? така ще има пари за всички сфери.

Вземете пари от заплатите на чиновниците

БРАТЛЕ,КОЙТО И ДА СИ,ОБИЧАМ ТЕ!!!!!!АЙДЕ ДА НЕ СПИРАШ ДА ПИШЕШ,МОЛЯ ТИ СЕ, СТРАХ МЕ Е ХОРА КАТО ТЕБЕ ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ФОРУМА......

Проверих в сайта на Министерството на образованието за ДИФЕРЕНЦИРАНО заплащане - смешно 3 кг сирене. Потърсих и за КВАЛИВИКАЦИОННИ степени - има ПРЕЗЕНТАЦИЯ- ужас!!! Учителите ще бъдат оценявани от някакви като Даниел Вълчев и Сергей Станишев, а и двамата са с някакъв ограничен МАНДАТ и мислят, че ще му достигнат до края. Моите деца ходят на държавно безплатно училище. Учителките им са с 20-30 години стаж.Опитни са.Децата са големи. Обичат ги и ги слушат. Цялото училище се ползва с авторитет в града ни.Глупаво е управляващите да мислят,че в образованието са останали некадърни учители. Повечето са с много добра квалификация. Просто няма млади хора, а и защо да ходят за 300 лв. Стига вече и с тези частни уроци. София не е БЪЛГАРИЯ! Тук хората нямат пари за ежедневни нужди, а камо ли за частни уроци. В ПРОВИНЦИЯТА учениците ходят на училище да учат.Учителите им да СТАЧКУВАТ, защото на всички Бюджетни дадоха 10% на тях - не и цялата държава се занимава с лъжите на МИНИСТРИТЕ.Цените на стоките се увеличиха, инфлацията е голяма, трябва и заплатите на хората,които учат децата ни , да са на равнище. Не разбирам, защо има такава злост към работещите учители? Министрите показаха, че имат двойка по мениджмънт, не успяват да защитават своите подопечни, а ги заплашват.Сега Първанов ще посредничи - това просто е някакъв техен сценарий. Като няма пари ДА НАМАЛЯТ с 10%заплатите в МИНИСТЕРСКИЯ съвет и ще има за всички.При заплата 300 лв. 100% са 600 лв. Намерете парите.Оправете бюджета за 2008 год.за образованието да е като в ЕВРОПА.Стига страх ,че ще пропадне годината. Хората още от пролетта ВИ сигнализираха. Като слушах в Панорама Даниел Вълчев как заблуждава обществеността, утре отивам в училището и се подписвам в ПОДКРЕПА на СТАЧКАТА. Заради нас родителите и децата ни, искам учителите да са достойно заплатени сега.Ще добавя, че учебниците закъсняха, учителката ходи и ги поръчва, размножава листи на учениците и не мълчаха ,а работиха.Не знам тя колко точно получава,защото съм кавалер и не искам да я притеснявам,но моите деца са я видяли да купува втора употреба учебници за себе си и децата си.Аз съм нейн ученик,сега дъщеря ми е при нея.Моето семейство я е избрало, не Министрите или не знам си кой.Намерете пари и им платете ,за да останат поне свестните учители.След 10 години ЩЕ ВНАСЯМЕ УЧИТЕЛИ от Африка. Защо в МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО винаги има най-слабия министър. Нима всичко в България трябва да е менте или чалга?...

Много ,много вярно !Поздрави!

Утре ще стачкувам!!! Не защото не си обичам професията, не и защото не си обичам учениците, а защото обичам и себе си! Имам две висши образования (за разлика от министъра) и не мога да позволя разни некъдърни управници да се подиграват с мен. Да, аз си върша работата, но нескопосаните учебни програми ги пишат те, а после - учителите са виновни. Така е по-лесно. Имала съм възможност да посещавам МОН служебно и съм попадала на парашутисти, които и понятие си нямат от образование. Един учебен час нямат проведен, а ни учат как да работим. Омръзнаха ми и лъжите на управляващите. Дори да дадат увеличение 100% моята заплата (при 14 години стаж) ще стане брутно 650 лв. Не ми звучи като 1000 лв. !!! Така прехваленото диференцирано заплащане е еднократно, а като го разхвърлиш по месеци се получава по 2 - 3 лв. Това не се връзва с математиката на Велчев, че било 5%.

А защо няма диференцирано заплащане за Депутати и Министри, а? Viva La Revolution !

И аз и всички мои приятели, подкрепяме учителите! СТАЧКА!!Що за оправдание няма пари, ами вие господа какво работите че в тази държава вечно няма пари за пенсии и заплати? Нали за това сте начело да управлявате тази държава и живота да става всеки ден по-добър за нейните граждани!!!Ако година след година няма пари, какви заплати заслужавате господа управляващи??Смятам, че заслужавате предсрочно уволнение и съд за некадърност!!!

искам да кажа само едно на тези, които говорят против стачката на учителите. Докато не си бил на мястото на другите не можеш да съдиш някой. А иначе това, което правят с децата ви го прави държавата и самите вие. Училището е образователна институция , а не възпитателна. Възпитанието в къщи. Учителите не могат да дадат на децата ви първите 7 години. Иначе българинът е завистлив. Ние сме ужасно племе. Само гледаме другите, да не би да са повече от нас.

Изводът е ясен. Заплати трябва да се дават само на добрите министри.А с такива които не могат да направят разлика между икономика и туршии ,за какво образование може да разговаряте с тях.Явно лошото им образование ги е довело до тук, и сега си остискват калпазанлъка.Неуките министри ,на борсата им е мястото.

Как Станишев ще разбере кои учители полагат най-големи усилия, бе? Ще прекара по един ден с всички ли, що ли? Като си няма представа от работата на учителите, защо говори глупости? Защото резултатът от работата на един учител не е непременно свързана с усилията на учителите. Я да иде да обучава един клас от ромчета, които не владеят български език и после да ги накара да печелят състезания. Няма да могат, колкото и усилия да са вложени. Ако успее да измисли адекватни критерии, съобразени с всякаквите различни условия - шапка ще му сваля. Ама видяхме, че не могат да сътворят такива критерии разните умни глави.

ПОДКРЕПЯМ КАТЕГОРИЧНО СТАЧКАТА НА УЧИТЕЛИТЕ!!! ИСКАМ МОЕТО ДЕТЕ ДА БЪДЕ ОБУЧАВАНО ОТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ, ОСИГУРЕНИ ФИНАНСОВО СПЕЦИАЛИСТИ.ИСКАМ ЕДИН УЧИТЕЛ ДА МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ НАЙ- ДОБЪР КОМПЮТЪР, СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В ЧУЖБИНА, СПЕЦИАЛНА ЛИТЕРАТУРА И Т. Н. ЗА ДА ОБУЧАВА ДЕТЕТО МИ СЪВРЕМЕННО И НА НИВО. И ЧАК ТОГАВА ДА ИСКАМЕ КАЧЕСТВО ОТ ТЯХ КАТО СМЕ ИМ ДАЛИ НЕЩО. СЕГА НА КАКВО ОСНОВАНИЕ, МИЛИ ЯДОСАНИ МАЙКИ, ИСКАТЕ НЕЩО ОТ УЧИТЕЛИТЕ? КАТО СТАНАТ ДОБРИ ЗАПЛАТИТЕ В УЧИЛИЩЕ ТОГАВА ТАМ ШЕ ДОЙДАТ КВАЛИФИЦИРАНИ ХОРА. НЕЩО БЪРКАТЕ П,РИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО. НА ТАКИВА ЗАПЛАТИ- ТАКИВА УЧИТЕЛИ СТОЯТ- ДАЖЕ СА МНОГО ДОБРИ ЗА ТОВА ЗАПЛАЩАНЕ- АЗ НЕ БИХ СТОЯЛА-ТЕЗИ ХОРА РАБОТЯТ НА ЕДИНИЯ ЕНТУСИАЗЪМ

Стига сте говорили за това диференцирано заплащане, нали е еднократно на 6 месеца и сумите са по 10-12 лв на човек. Защо искате колеги да се карат помежду си за такива дребни суми, как го мислете Г-да министри с тези левчета да стигне заплатата 1000 лв. Защо се оценява само трудът на учителите, нека се оцени и трудът на министрите и господата от народното събрание. Не е ли срамно лекари, учители, мед. сестри да живеят на ръба на мизерията. Вижте само по - колко души има в Народното събрание и колко души приемат законите. Уважаеми народни представители, Народнто събрание не е ли вашето работно място??? Не е ли Ви срам от този народ дето ви е избрал или вие сте пълни БЕЗДУШНИЦИ. Лошото е, че този форум се чете само от простосмъртни хора. Така, че стига сте викали постоянно срещу една или друга прослойка, а трябва когато дойдат избори ни един да не отиде да гласува. Викайте срещу вашите мили и скъпи избранници.

Станишев обеща 1000 лв. заплата на най-добрите учители,ако станат стачкоизменници. ДР Е ВЪПРОСЪТ ЧЕ В ЕВРАПА ТАКИВА СА СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ

Значи, трябва да си от най-добрите учители, за да получиш 1000 лева - и то в бъдеще време. Защо обаче в минало и в сегашно време не най-добрите политици получават повече от 1000?

Кого ще съдите и защо?Правото на протест и стачка е конституционно право на всеки човек!Гледайте вие да не сте осъдените защото пречите на това право!Вече пряко ви засяга и хапете а! Като не ви изнася имате и други решения!Пратете си децата в частно училище! Там уителите не стачкуват!Там материалната и други бази са по-добри или вас това не ви интересува важното е да сте против и да плашите хората със съд!Първо вижте дали имате право дори и морално!

Нещастен министър на образованието, некадърен министър-председател калпаво правителство! Две години нищо не на направихте, демагози такива! И сега не ви увира акъла (щото го нямате), че сега ви е последния шанс да направите РЕФОРМА на образованието. ИСТИНСКА! Добре, учителите искат 1000 лева, и вие знаете отлично, че това е цената на този труд. Ако имахте капка управленска прозорливост, щяхте да използвате този момент, да седнете на масата за преговори и не да атакувате заплатите, а ЦЕНАТА за тези заплати. Това ви е ЗЛАТНАТА възможност да изтъргувате и прокарате реформите, които са крещящо необходими. Но скодоумни комунисти на това не са способни! Искате война - ами ще си я получите! На шофьорите клекнахте, нали?! Вашата загуба почна оттогава! Ако учителите имат разум в главите си, и капка достойнство, което да им е останало след години на унижение, просто този път не трябва да преглъщат. Те няма какво да губят, и мисля, че вече са го осъзнали! Те са в пълната мизерия и безизходица, ножът е опрял до кокъла. С такъв трудно ще преговориш, като му хвърлиш едно обещание за УТРЕ или една троха сега. Те са притиснати в ъгъла, и вие ги третирате като кучета и като врагове. Но нека да видим как ще се развият нещата, то като някой е притиснат в ъгъла и се бори за живота си, реагира много по-агресивно и решително. Аз виждам засега нещата с два положителни изхода 1. Незабавни реформи срещу високи заплати 2. Пълна конфронтация, и пропадане на учебната година, или клякане на правителството и верижна вълна от стачки за искане на увеличения и в други сектори. Падане на това правителство и предсрочни избори 3. И един лош сценарий - учителите се предават и/или продават срещу жълти инфлационни стотинки, и садо-мазо филмът Учители без граници продължава до пълното измиране на участниците. Ако се приложи вариант 1, помнете кой им е дал съвет на нещастниците от БСП-НДСВ-ДПС!

българи, Врагът Ви не е с партиен билет! Не се заблуждавайте! Мафи вече е взела връх и се казва комунизъм, ендесеевизъм, бесепизъм и др. незнайни какви! това са хотелите на Бойко/Цветелина/, на ВелчевМилен, на Маслова Емилия, и на други знайни и незнайни герои от тези, които са били след първите, които са паднали в кърви. Като няма прокопсия, плюл съм на тази орисия------------

ЗАСРАМЕТЕ СЕ ИЗКУФЕЛИ ДАСКАЛИ.КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА - СИ ТЪРСЕТЕ ДРУГА РАБОТА.ЗАЩО ТОРМОЗЕТЕ ДЕЦАТА НИ И НАС. ЗАЩО НЕ СТА4КУВАХТЕ ЛЯТОТО АМИ СЕГА

До (Борис (23.09.2007 г. 09:42ч.), съгласен съм напълно с теб, с изключение на едно.Забравяш още две креатури на БСП ДПС и СДС-тата вече клонирани в ССД, СДС, ДСБ Премахне ли се чудовището БСП по естествен път ще изчезнат тези негови креатури. За да се премахне БСП е необходимо народът ни да намери в себе си политическа воля и създаде неговата нова алтернатива - нещо абсолютно НОВО, което няма аналогии в политическия ни живот н България- с мощна идеология почерпена от европейския запад, който е сега с най-развит демократичен модел на управление в Света, с лидери по-чисти от зората и неопетнени в нашия мръсен преход, която да е заложила в своята програма пълна лустрация на партии, управлявали Българя в прехода и най вече на БСП, която да извърши пълен катарзис на този преход като приложи природните закони и почисти добре градината от плевелите ,преди да посади новите цветя, сиреч, върне заграбеното от народа. Ето това е алтернативата и бъдещето на България!

БРАВО 6666!Прегръщам те!ХОРА,УНИЩОЖАВАНЕТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА!АКО ДЪРЖАТ ГЛАДНИ ДАСКАЛИТЕ,ЩЕ СЕ ГЕНЕРИРА НЕГРАМОТНО ПОКОЛЕНИЕ,КОЕТО ОЗНАЧАВА ОВЦЕ-ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ИЛИ АРМИЯ ОТ ШОФЬОРИ И ФРИЗЬОРКИ И КЕЛНЕРКИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СТАЧКУВАТ ПАК ПОРАДИ НЕГРАМОТНСТ!ДРУГАРЯ СЕРГЕЙ И ГЛУТНИЦАТА МУ НЕ Е УЧИЛ В БЪЛГАРИЯ,НИТО НЕГОВИТЕ ДЕЦА ЩЕ УЧАТ ТУК,ТАКА ЧЕ......ЕДИН ПЪТ ЛИДИЯ ШУЛЕВА КАЗАЛА,ЧЕ И Е ОМРЪЗНАЛО ДА ХОДИ НА РАБОТА СЪС САМОЛЕТ.....ХОРА,ПРЕ СИ ТИЯ КРАДЦИ КЪДЕ СИ И КАК ЖИВЕЯТ И НИЕ КЪДЕ СМЕ......ВСИЧКИ,ВСИЧ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ ДАСКАЛИТЕ,ТЕ СА ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА,ЗАЩОТО САМО ГРАМОТНОСТТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ПОЛТЕЧЕСКАТА МАФИЯ УСПЕШНО......СТАЧКА ДА ПОБЕДА,СКЪПИ ИЗМЪЧЕНИ УЧИТЕЛИ,КОИТО И КАКВИТО И ДА СТЕ, КОГАТО ЗАПЛАЩАНЕТО ВИ СТАНЕ ДОСТОЙНО,ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ НЕПОБЕДИМАТА СИЛА СРЕЩУ И КОРЕКТИВ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА....

Тези, които говорят за проблемите на учениците от стачката, нека си спомнят как учителите отложиха стачката в края на учебната година в името на учениците. И по този начин дадоха 3 месеца време за адекватна реакция на министър и правителство. Но от неадекватни хора, адекватни реакции по правило са случайност! Не трябва да се прекъсва стачката по никакъв начин. Нека учителите да довършат нещата докрай, за да покажат воля за по-добро образование! А за тези учители, които не са солидарни с колегите си - да няма никакво увеличение на заплатата щом не са го заслужили!

май Сер гей и компания са учили в чужбина и не им пука за българското образование.

Това вече сме го виждали! Не си ли спомняте? Затова не вярвайте! НЕ СЕ НАСТРОЙВАЙТЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ ! Не се ругайте! Станишев иска да Ви раздели!Като гледате все другите страни не виждате ли ,че там като протестират едни всички скачат да ги подкрепят,а не да ги удушат и смачкат!

Българският народ има един основен враг - БСП и нейните креатури НДСВ, ДПС и ГЕРБ. И за да отклони основателният народен гняв от себе си се опитва да ни настрои едни срещу други.

ta nerazbrah shte ima li stachka ili ne :D Moje li nqkooi da mi kaje???

Другаря Станишев пак забрави лъжите си!Ако трябва записвайте си ги!1.Какъв диалог е имало с Вас?Никакъв!2.Нали предлагате 10%?Сега изведнъж станаха 1000лв.,но само за най-добрите учители!Как ще разберете кои са най-добрите?Ще се съревновават на конкурс!3.Откъде дойде изведнъш тази загриженост за децата?Заради изборите!4.Тези,коит плюят учителите-Като сте доволни от своите заплати какво ви интересува какви искат учителите?5.Вие родители като няма кой да ви гледа децата докато стачкуват взимайте децата и заедно с учителите на стачка!6.Знаете ле мили плювачи,че има опасност вашите деца да станат като циганчетата?Точно това целят Станишев и др.!7.Вие като плюете учителите и пишете др.глупости ги подкрепяте и те продължават да се подиграват с народа!Вие турци ли сте или цигани?8.Знаете ли,че токът и парното пак ще поскъпват?Вие 2000лв.заплати взимате,че плюете учителите?Ако са ви 300лв.защо седите и чакате някой да ви повиши заплатите като с магическа пръчка?9.Защо не гласувате?Много сте доволни от 25% инфлация и корумпираното Правителство!10.Вие дето ще затваряте магазини-Молете се да не ги затваряте завинаги!При такъв скъп живот и мизерни заплати кой ще пазарува от магазините ви?Пенсионерите ли или учителите-Те и без това няма да получат възнаграждения за стачкуването!Сигурно поне за това ще сте щастливи!Вие нещастници сте комбина с управниците,които се грижат да затрият нещастната България и повечето българи от Земята!Циганите затова викаха-Смърт за българите!Затова никой от правителството не ги докосна с пръст!Вие 100% сте с основно или без образование!Един интелигентен нормално изучил се човек няма да пише такива неща за учителите!Жалко,че заради вас България си заминава!Бъдете щастливи от постиженията си!УЧИТЕЛИ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!Пенсионер и бой ядоха,но като се предадоха пак се подиграха с тях!Дадоха им 1 път 10%/което всеки учил ще сметне/е равно на по 7,10,най-много 20лв.!Какво богатство,но при 25% инфлация къде са нещастните 10%?Това обещават и на вас/без срам/докато затихне стачката,а после/след изборите/веднага ги хваща тежка склероза!Шофьори,лек и всички други с мизерни заплати вместо да мрънкате колко скъпо е всичко ставайте и отстояваите правата си!Нямало пари!Къде са откраднатите милиони от Вальо Топлото?Те са на народа пари!Къде са откраднатите пари от отсечените гори от Доган?С какви пари си построи той такива палати?Само той ли ами др.!Само за народа няма пари!А вие българи обичате Мафията,крадците,уби щом мълчите и нищо не правите!Чакате ЕС да ви оправи ли?Все някой друг трябва да е в кюпа вместо вас!Затова вече и Господ се е отказал от нас!УСПЕХ УЧИТЕЛИ-НИЕ СМЕ С ВАС!

подкрепям институцията учител. народе докога ще спиш? на тез всичките децата им са в привилигеровани училища. аз за да пратя сина да учи в сащ / с пълна стипендия 35000/ дадох хиляди и хиляди за частни уроци. простотия и некадърност цари в тази държава.

abe ti,jeno pobarkana ,imash li predstava kakvi gi pleshtqt u4enicite oshte v ranna vazrast?!ushite ti da po4erveneqt ot sram ot necenzurni slova!!!kak da se otgovori,ami podigravatelnoto otno6enie kam u4itelite?ela,porabo den -dva -tri pri nekontroliruemi gameni i posle govori na kakvo nivo sa prepodavatelite i kakva zaplata zaslujavat..az specialno bih se otpravila kam UK,kadeto zaplatata na u4itelite e minimum 1000 paunda,a tuk koito iska da raboti za 300 lv-tova e obidno za vseki bransh,ne samo za u4itelskia...

чета чета чета Бай Сергей да не се е родил директно с магистратура?ами оня другия байно-министъра той министър ли се е родил А бе ей байовци да не почнат да ви разтриват накрая .Вие опозорихте учителите като ги вкарахте в капана на синдикатите.зелен кон и умен учител нямало да! няма но и кадърен кадър в това правителство също няма Това е уникално безотговорно и крадливо правителство.Само бай Сакс може да ви се докара до някъде на нивото а и оня михлюз бай Доган...

А на некадърните политици и чиновници мерите ли и мм заплатите според способностите? Май точно обратното! И невъзмутимо- щедро ги вземате от нашите данъци, и ги увеличавате двойно и тройно с пари по европейски проекти, и с командировъчни до Брюксел и отвъд.

Такева - безпорно е Луда калинка Не слушайте никого Просто каквото имаше да казвате го казахте Отивайте да работите Няма да има увеличение на заплатите Просто ще си изхабите нервите, които 62 дни , по време на отпуската, закалявахте В понеделник се ОТКАЖЕТЕ от СТАЧКАТА и гледайте сеира на Крокодила Желязко Христов, пардон хипопотама, и онази Дъртата Кучка ЯНКА

А добрите ще ги покаже другарката Масларова, мдааааа

Добре. Народа малко по малко се осъзнава. Трепери другарю, трепери! Даже вече и партизани не можете да избягате, защото няма мандри за обиране. Все още се опитвате със старите си трикове - първо ще излъжа, ако не хване ще заплаша и на края ще се опитам да ги скарам. Крайно време е да научите последната хватка в бойните изкуства - петите в задника и в Сибир. Там ви е мястото! Господа и госпожи учители няма да загубите нищо освен своите окови - СТАЧКА ДО ПОБЕДА!